View Full Version : آموزش: مشکل خطا در قالب وردپرس
pouyarostami
دوشنبه 14 دی 1394, 10:09 صبح
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیزم
راستش بنده دارم یه قالب نصب میکنم ولی متاسفانه بالای قالبم تو وردپرس و همینطور تو بخش مدیریتش این ارور رو نشون میده ؟؟؟
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'register_theme_options' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\solfile\wp-includes\plugin.php on line 503
مشکل قالبم از کجاست؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین منو:ناراحت::ناراحت::گریه::گر ه:
پیام حیاتی
دوشنبه 14 دی 1394, 13:38 عصر
یکی از توابع رو نمیتونه پیدا کنه که مربوط به پلاگینی هست که در قالب استفاده شده ، پلاگین ها را در مدیریت یکی یکی غیرفعال کنید و تست بگیرید.
pouyarostami
دوشنبه 14 دی 1394, 19:41 عصر
یکی از توابع رو نمیتونه پیدا کنه که مربوط به پلاگینی هست که در قالب استفاده شده ، پلاگین ها را در مدیریت یکی یکی غیرفعال کنید و تست بگیرید.
ممنون از شما مهندس جان ولی متاسفانه اصلا هیچ تغییری نکردش هر کاری کردم.....میخواین قالبو به شما بدم یه نگاهی کنین خواهش میکنم کارم خیلی گیره ممنونم بخدا....
یه ایمیل بهم بدین براتون ایمیل کنم ممنون از لطف شما:ناراحت:
thinkdiff
دوشنبه 14 دی 1394, 22:15 عصر
خوب این ی راه کار عالی داره
باید پلاگینی که مشکل داره رو پیدا کنین اما چطوری؟
برین تو دیتابیس ی تیبل وجود داره به نام options و ی فیلد داره فکر کنم اسمش بود actived_plugin یا plugin_active بعد هر چی تو این فیلد هست رو پاک کنید. این طوری پلاگین ها همه غیر فعال میشن اگر از طریق سایت نشد غیر فعال کنید.
بعد بیاید تک تک پلاگین هاتونو یکی یکی فعال کنید و تست بگیرین ببینین مشکل از کدومه. البته شایدم از پلاگین ها نباشه. یک بار هم تمتون رو عوض کنید ی تست بگیرید.
اما ی بار این طور مواردی برای من پیش اومد که واقعا متوجه نشدم چی شده همه چی سرجاش بود. یک بار دیگه وردپرس نصب کردم حل شد
pouyarostami
سه شنبه 15 دی 1394, 01:50 صبح
خوب این ی راه کار عالی داره
باید پلاگینی که مشکل داره رو پیدا کنین اما چطوری؟
برین تو دیتابیس ی تیبل وجود داره به نام options و ی فیلد داره فکر کنم اسمش بود actived_plugin یا plugin_active بعد هر چی تو این فیلد هست رو پاک کنید. این طوری پلاگین ها همه غیر فعال میشن اگر از طریق سایت نشد غیر فعال کنید.
بعد بیاید تک تک پلاگین هاتونو یکی یکی فعال کنید و تست بگیرین ببینین مشکل از کدومه. البته شایدم از پلاگین ها نباشه. یک بار هم تمتون رو عوض کنید ی تست بگیرید.
اما ی بار این طور مواردی برای من پیش اومد که واقعا متوجه نشدم چی شده همه چی سرجاش بود. یک بار دیگه وردپرس نصب کردم حل شد
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز ولی متاسفانه قالب دیگه اصلا بالا نمیاد نمیدونم چرا
خواهش میکنم کمک کنید:ناراحت::ناراحت::ناراحت: :ناراحت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.