PDA

View Full Version : سوال: چگونگی ایجاد صفحات قابل index شدن در موتورهای جستجو برای وب سایتمان

mojtabamalaekeh
سه شنبه 15 دی 1394, 16:42 عصر
سلام دوستان
میخوام یک سری صفحات سفارشی برای سایتم طراحی کنم و نمیخوام از سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده کنم.
اما نمی دونم چطور میشه این کار رو کرد!
مثلا یک سیستم فروشگاهی برای هر محصولش لینک هایی به این صورت داره:
shop.com/book
shop.com/pen
shop.com/about-us
shop.com/payment
در حالی که فولدرهایی با این نام ها روی هاست پیدا نمی کنم! پس معلومه که روش خاصی هست برای این کار.

یا مثلا انجمن ها
forums.com/thread1
forums.com/thread1?page=2
forums.com/thread1?page=3

خب گوگل از کجا میدونه که برای فهرست کردن یک موضوع باید پارامتر page رو از 1 تا n بده که به محتوای سایت دسترسی داشته باشه؟

ضمنا صفحات من داینامیک هستند. یعنی اطلاعاتشون باید از بانک خوانده بشه.
مثل یک انجمن که محتواش دائما توسط کاربرانش در حال کم و زیاد شدن هست و اطلاعات صفحاتش از دیتابیس لود میشن.

arash_fa
سه شنبه 15 دی 1394, 17:57 عصر
سلام دوستان
میخوام یک سری صفحات سفارشی برای سایتم طراحی کنم و نمیخوام از سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده کنم.
اما نمی دونم چطور میشه این کار رو کرد!
مثلا یک سیستم فروشگاهی برای هر محصولش لینک هایی به این صورت داره:
shop.com/book
shop.com/pen
shop.com/about-us
shop.com/payment
در حالی که فولدرهایی با این نام ها روی هاست پیدا نمی کنم! پس معلومه که روش خاصی هست برای این کار.

این روش آدرس دهی به راحتی توسط redirect در htaccess قابل اجراست یا اینکه توسط php آدرس را بگیری و request ها را بیرون بکشی و بگی برای اولی فایل فلان را بخون و برای دومی مثلا تابعی در کلاس فایل قبلی ... مثل کاری که در mvc انجام میشه

مثلا آدرس http://test.com/controler/action/param دارید

توسط php مقادیر سه قسمت آدرس را میگیری و در آرایه ای میریزی با نام $req که حاوی سه مقدار زیر است

0- controler
1- action
2- param

حالا شرط مینویسی :

if(@is_file('system/pages/'.$req[0].'.php' ) && file_exists('system/pages/'.$req[0].'.php' ) ){
require_once('system/pages/'.$req[0].'.php' );$controler = new controler();

return $controler->{$req[1]}($req[2]); /////////////مقدار action یک تایک تابع در کلاس است/////////////

}

در مورد اینکخ گوگل چگونه ایندکس میکنه از 1 تا n

البته در مورد سئو تخصص مکفی ندارم و نظر شخصی هست...

روبات گوگل وقتی به سایت سر میزنه لینک صفحات موجود هست را میبینه و ایندکس میکنه حالا 1 تاn باشه یا a-z یا هرچی