ورود

View Full Version : سریع ترین روش برای وب سرویس؟؟

K1-Aria
سه شنبه 15 دی 1394, 22:03 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز

من درحال طراحی یک اپلیکیشن آگهی مانند هستم که برای دریافت آگهی ها از پایگاه داده MySql به این ترتیب عمل کردم :

با استفاده از MySqli به بانک وصل میشم و آگهی ها رو 10 تا 10 تا میگیرم و بصورت جیسون به اندروید می فرستم
در اندروید هم از Volley , Recycler View و Cardview استفاده کردم

میخواستم از شما اهل فن جویا بشم که آیا تمامی امکانانت و نکاتی که استفاده کردم آیا بهترین سرعت رو به من میده؟؟ مخصوصا جیسون
آیا استفاده از جیسون انتخاب خوبی هست؟؟
K1-Aria
پنج شنبه 17 دی 1394, 14:28 عصر
UP................

Nevercom
پنج شنبه 17 دی 1394, 14:43 عصر
سوال شما بیشتر از اینکه به اندروید ربط داشته باشه، به وب مرتبط هست.

به هرحال، سرعت به پارامترهای زیادی وابسته هست، انتخاب JSON آنچنان تاثیری در سرعت نداره.

روشی که انتخاب کردید مناسب هست، با استفاده از Pagination هربار قسمتی از داده ها رو میگیرید. چون از کتابخانه volley استفاده می کنید، بخش Networking خیلی بهینه تر خواهد بود. JSON هم فرمت مناسبی هست و پردازشش هم آسون هست.

این تکنولوژی هایی که استفاده کردید، باعث میشه روند توسعه راحت تر باشه و درواقع استاندارد تر باشه. در سرعت نهایی تاثیر دارن اما بیشتر از همه ی اینها، سرور تاثیرگذار هست. یعنی برای سرعت بیشتر باید کدهای سرور رو بهینه کنید.

K1-Aria
پنج شنبه 17 دی 1394, 15:11 عصر
خیلی متشکر
سرور من از شرکت ایران سرور با هاستنیگ لینوکس ایران هست و مناسب هست راضی هستم

بابت توضیحاتتون هم متشکر ، اما میخواستم بدونم آیا در همین اندروید و Volley روش های مختلفی برای دریافت اطلاعات وجود داره که تفاوت هایی داشته باشن یا خیر؟؟

بنده به طور کلی از یه کلاس Get و Set برای دریافت و انتقال فیلد های استرینگ بانکم استفاده کردم و json.getString هم برای نمایش و پردازش اطلاعات در اندروید استفاده کردم

CsharpNevisi
پنج شنبه 17 دی 1394, 15:37 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز

من درحال طراحی یک اپلیکیشن آگهی مانند هستم که برای دریافت آگهی ها از پایگاه داده MySql به این ترتیب عمل کردم :

با استفاده از MySqli به بانک وصل میشم و آگهی ها رو 10 تا 10 تا میگیرم و بصورت جیسون به اندروید می فرستم
در اندروید هم از Volley , Recycler View و Cardview استفاده کردم

میخواستم از شما اهل فن جویا بشم که آیا تمامی امکانانت و نکاتی که استفاده کردم آیا بهترین سرعت رو به من میده؟؟ مخصوصا جیسون
آیا استفاده از جیسون انتخاب خوبی هست؟؟
ببین وقتی حجم رکوردها میره بالا سرعت ب مرور میاد پایین ... !!!!
قبل ار هر چیزی باید یه وب سرویس بهینه بنویسی که PHP و MySql به خیچ عنوان مناسب نبست ..
در مورد Json باید بگم تو بالاخره باید یا باید Json یا XML بفرستی یه یه فورمتی که خودت میخوایی اختصاصی برای خودت درست کنی .. تفاوت آنچنانی نداره تو فورمت ولی طول URL یا میزان حجم رشته دریافتی موثر هستش ... !!!
درمورد وب سزویس بهترین انتخابی که میتونی داشته باشی WCF هستش اگه دات نت کار کرده باشی و بانک SQL که باید SP کار کنی و یه سری کارا که مربوط میشه بهینه سازی SP و بالا رفتن سرعت دیتابیس .. !!!
اگه دیتابیس اصولی و اس.پی های بهینه و کلا پرفورمنس دیتابیستو و طراحی دیتابیستو اصولی کار کنی و ایندکس گذاری اصولی انجام بدی میتونی تاثیر شگفت انگیزشو وقتی تعدداد اگهی ها رفتن ببینی

K1-Aria
پنج شنبه 17 دی 1394, 16:00 عصر
من در php تعریف کردم 10 رکورد بازیابی کنه و با جیسون بفرسته
و مابقی رکورد ها رو وقتی صفحه گوشی به پایین مرور شد بصورت GET به URL اضافه میکنم و ده تای بعدی رو میگیرم

مطمئن هستید که در این حد MySql ضعیف هست؟؟؟ آخه تخصصم فقط این هست

البته فعلا هم مشکلی در سرعت بازیابی رکورد ها ندارم ، این سوالم بیشتر یه سوال تئوریک جهت دونستن بود

CsharpNevisi
پنج شنبه 17 دی 1394, 17:04 عصر
من در php تعریف کردم 10 رکورد بازیابی کنه و با جیسون بفرسته
و مابقی رکورد ها رو وقتی صفحه گوشی به پایین مرور شد بصورت GET به URL اضافه میکنم و ده تای بعدی رو میگیرم

مطمئن هستید که در این حد MySql ضعیف هست؟؟؟ آخه تخصصم فقط این هست

البته فعلا هم مشکلی در سرعت بازیابی رکورد ها ندارم ، این سوالم بیشتر یه سوال تئوریک جهت دونستن بود

ببین دوست عزیز .. اگه دستابیستو ماژولار طراحی کنی .. برای گرفتن بالاخره یه جواب به جوین یا سرویس های دیگه نیاز داری ... فک کنم 20 ملیون رکورد داشته باشی ... 5 ملیون کاربری داشته باشی که میخوایی بدونی کی چی ارسال کرده ...
شایدم خیلی پارامتر های دیگه .. تو این شرایط دنباله یه رکوردم بگردی کلی زمان لازمه ... !!!!
اگه رکوردات زیر 1 ملیون رکورده مشکل انچنانی پیش نمیاد ...
من خودم دارم یه اپلیکیشن مینویسم که بیشتر رو تکنولوژی های وب سرویس و پایگاه داده تمرکز کردم .. چون اگه بعدا کاربرا زیاد بشن که قصد منم از نوشت برنامه همینه با یه وب سرویس غیر حرفه ای ب مشکل میخورم

Nevercom
پنج شنبه 17 دی 1394, 18:21 عصر
ببین وقتی حجم رکوردها میره بالا سرعت ب مرور میاد پایین ... !!!!
قبل ار هر چیزی باید یه وب سرویس بهینه بنویسی که PHP و MySql به خیچ عنوان مناسب نبست ..
در مورد Json باید بگم تو بالاخره باید یا باید Json یا XML بفرستی یه یه فورمتی که خودت میخوایی اختصاصی برای خودت درست کنی .. تفاوت آنچنانی نداره تو فورمت ولی طول URL یا میزان حجم رشته دریافتی موثر هستش ... !!!
درمورد وب سزویس بهترین انتخابی که میتونی داشته باشی WCF هستش اگه دات نت کار کرده باشی و بانک SQL که باید SP کار کنی و یه سری کارا که مربوط میشه بهینه سازی SP و بالا رفتن سرعت دیتابیس .. !!!
اگه دیتابیس اصولی و اس.پی های بهینه و کلا پرفورمنس دیتابیستو و طراحی دیتابیستو اصولی کار کنی و ایندکس گذاری اصولی انجام بدی میتونی تاثیر شگفت انگیزشو وقتی تعدداد اگهی ها رفتن ببینی
در این مورد کاملاً باهاتون مخالفم.

در زمینه ی طراحی وب تکنولوژی های متفاوتی وجود دارن که هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن. اما بهتون اطمینان میدم تحت هیچ شرایطی با تغییر زبان برنامه نویسی پرفرمنس تغییر نخواهد کرد و با تغییر دیتابیس هم به همین شکل.

همه ی زبان های مطرح به بلوغ مناسب رسیدن که در این حد از درخواست ها رو بتونن مدیریت کنن.
و دیتابیس ها هم به همین شکل، همگی پرفرمنس مطلوبی نشون میدن.

با تغییر دیتابیس هیچ معجزه ای رخ نمیده، اما با بهینه سازی Query ها، پرفرمنس خیلی خیلی بهتر میشه.
در مورد زبان هم به همین شکل، به صرف تغییر تکنولوژی اتفاق خاصی نمی افته، اما با کدنویسی اصولی میشه نتایج بهتری دید.

توصیه ی من این هست که با زبان و تکنولوژی هایی که بهش آشنا هستید کارتون رو پیش ببرید، وقتی احساس کردید که نیازمند پرفرمنس بهتری هستید، اون موقع شروع کنید به بهینه سازی. به هرحال انجام کار خیلی بهتر از این هست که ماه ها زمانتون رو صرف تحقیقات کنید بدون اینکه یک خط کد بنویسید.

روشی که استفاده کردید مشکلی نداره، همین رو ادامه بدید.

smemamian
پنج شنبه 17 دی 1394, 18:27 عصر
@CsharpNevisi :

درود

این جمله برای دوستانی که نظرات رو دنبال می کنند مناسب نیست.
همیشه در انجمن های با منبع تایپ کنید یا قبل یا بعد جمله، حتماً اشاره کنید تجربه شخصی اینجانب... وگرنه کلی نظر ندید.

موفق و پایدار

K1-Aria
پنج شنبه 17 دی 1394, 23:39 عصر
از همه دوستان واقعا واقعا ممنونم
راستش با کمال احترام باید بگم که منم با ایشون که میگن مای اس کیو ال و پی اچ پی خوب نیست زیاد موافق نیستم

با یه مقدار سرچ حتی می فهمید که خیلی ها به ایمن تر و سریع تر بودن مای اس کیو ال اعتقاد دارن

من هم فکر میکنم با یه کد نویسی ساده و مخصوصا ایندکس گذاری دیتابیس خیلی راحت بشه کار رو ادامه داد

برنامه من هم در ماکسیمم حالت ممکن نهاااایتا 4 میلیون کاربر داره

K1-Aria
پنج شنبه 17 دی 1394, 23:50 عصر
فقط یک سوال دیگه داشتم

وقتی تو کد پی اچ پی سمت سرورم از PDO برا ارتباط استفاده میکنم با اینکه خروجی جیسون رو میده و در وب میبینم اما در اندروید هیچی دریافت نمیشه وصفحه کاملا سفیده
حتما باید mysqli باشه
مشکل چی میتونه باشه؟؟

CsharpNevisi
جمعه 18 دی 1394, 09:39 صبح
در این مورد کاملاً باهاتون مخالفم.

در زمینه ی طراحی وب تکنولوژی های متفاوتی وجود دارن که هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن. اما بهتون اطمینان میدم تحت هیچ شرایطی با تغییر زبان برنامه نویسی پرفرمنس تغییر نخواهد کرد و با تغییر دیتابیس هم به همین شکل.

همه ی زبان های مطرح به بلوغ مناسب رسیدن که در این حد از درخواست ها رو بتونن مدیریت کنن.
و دیتابیس ها هم به همین شکل، همگی پرفرمنس مطلوبی نشون میدن.

با تغییر دیتابیس هیچ معجزه ای رخ نمیده، اما با بهینه سازی Query ها، پرفرمنس خیلی خیلی بهتر میشه.
در مورد زبان هم به همین شکل، به صرف تغییر تکنولوژی اتفاق خاصی نمی افته، اما با کدنویسی اصولی میشه نتایج بهتری دید.

توصیه ی من این هست که با زبان و تکنولوژی هایی که بهش آشنا هستید کارتون رو پیش ببرید، وقتی احساس کردید که نیازمند پرفرمنس بهتری هستید، اون موقع شروع کنید به بهینه سازی. به هرحال انجام کار خیلی بهتر از این هست که ماه ها زمانتون رو صرف تحقیقات کنید بدون اینکه یک خط کد بنویسید.

روشی که استفاده کردید مشکلی نداره، همین رو ادامه بدید.

ببین دوست عزیز اگه شما PHP کار باشید هیچ ایرادی نداره که ان حرفو بزنید .. !!!
نمیدونم شما طراحی سایت انجام دادین یا سیستم ها اداری نوشتین که خب PHP برای سیستم های اداری استفاده نمیشه .. معمولا یا جاوا هستش یه دات نت .. PHP برای طراحی وبسایت ها خوبه ... !!!!
نمیدونم چقدر با اس کیو ال اشنایی داری ولی اگه SP بیس کار کنی سرعت تراکنش دیتابیست خیلی خیلی بالا میره ... به خاطر مزیت های SP که خب تا جایی که من میدونم PHP , T-Sql Inline هستش و همین یعنی یه چالش بزرگ و یه زبانه مفسری ... !!
نمیدونم رو چه سیستم هایی کار کردی .. پروژه هات تو چه سطحی بودن .. ولی اینارو با هم مقایسه نکن ... بعدا که تجربت بیشتر شد بهتر میتونی درکشون کنی ...

CsharpNevisi
جمعه 18 دی 1394, 09:57 صبح
از همه دوستان واقعا واقعا ممنونم
راستش با کمال احترام باید بگم که منم با ایشون که میگن مای اس کیو ال و پی اچ پی خوب نیست زیاد موافق نیستم

با یه مقدار سرچ حتی می فهمید که خیلی ها به ایمن تر و سریع تر بودن مای اس کیو ال اعتقاد دارن

من هم فکر میکنم با یه کد نویسی ساده و مخصوصا ایندکس گذاری دیتابیس خیلی راحت بشه کار رو ادامه داد

برنامه من هم در ماکسیمم حالت ممکن نهاااایتا 4 میلیون کاربر داره

من رو سیستم های پرونده سلامت ایرانیان .. HNIS وزارت بهداشت , سزشماری .. پروژه بزرگ وزارت بهداشت که یه قیمت 25 میلیاردی و یه بودجه 250 ملیاردی داشت کار کردم .. یه گزارشگیری ساده بدونه BI باعث شد که تو مبحث افزایش سرعت تا فیهاخالدونش برم :لبخند:
نمیدونم تا حالا شده بشینید و رو معماری نرم افزاری فک کنید و تصمیم بگیرید که قراره به (هدفمندی یارانه ها , سازمان غذا و دارو , شرکت های بیمه گر , آموزش و پرورش و چندتا وزارت خونه مثل آموزش و پرورش و.. ) سرویس بده و سرعت براش فو العاد اهمیت داره .. من مطالعه نمیکنم که بخوام لینک منبعی بدم ولی رو این مسئله کلی کار کردم و تجربه رو پروژه های ملی دارم ...
یه دیتابیس با رکوردهای خیلی بالا .. حدود 80 ملیون رکورد فقط تو یه جدول .. جوین با جداول مختلف که هر کدوم ی خیلی دیگه رکورد داشتن حدود 40 میلون یه چهارتا جوین .. ولی خب یه کوئری که 1 ساعته ریزالت میداد با دو ماه تلاش شد 2.3 ثانیه
خودتون میتونید انتخاب کنید .. مشکلی نیست ولی این یه تجربه شخصی بود
درمورد ایمنی که خب فک نکنم بالاتر از WCF داشته باشیم ..

من فقط خواستم تجربه خودمو در اختیارتون بزارم که بعدا اگه رکورهای بانکشون به صورت غیر عادی بالا رفت حداقل بتونید با یه پیش زمینه خوب WCF رو جایگزینه یه زبان مفسری مثل PHP کنید و یه بانک اطلاعات قوی مثل SQL Server رو جایگزین یه نسخه لایت تر مثل MySQL کنید .

CsharpNevisi
جمعه 18 دی 1394, 10:36 صبح
نکته اخر ور هم بگم و بس .. !!
همه شرکت های بزگ یا دات نت کار میکنن یه جاوا و هیچ شرکتی از PHP استفاده نمیکنه .. مدارگسترش .. خوارزمی .. همکاران سیستم .. داده پرداز جهان .. برکت تل .. ژابیز .. میدونید چرا ؟؟؟ چون اوج کار PHP طراحی سایت هستش نه بیشتر .. چون اوج کارش Wordpress , jomla هستش .. !!
هیچ وقت یه سیستم BPMS یا WF یا هر سیستم دیگری با PHP پیاده نشده و نمیشه .. فکر میکنید چرا ؟؟؟؟ و چرا سیستم یزرگ و فوق العاده مهمی مثل سیستم الکترونیکی وزارت بهداشت که تک تک شمایی که دارین تو فرم فعالیت مکنید و به طور غیر مستقیم از این سیستم استفاده مکنید با دات نت و SQL Server نوشته شده ...

saeidpsl
جمعه 18 دی 1394, 14:44 عصر
نکته اخر ور هم بگم و بس .. !!
همه شرکت های بزگ یا دات نت کار میکنن یه جاوا و هیچ شرکتی از PHP استفاده نمیکنه .. مدارگسترش .. خوارزمی .. همکاران سیستم .. داده پرداز جهان .. برکت تل .. ژابیز .. میدونید چرا ؟؟؟ چون اوج کار PHP طراحی سایت هستش نه بیشتر .. چون اوج کارش Wordpress , jomla هستش .. !!
هیچ وقت یه سیستم BPMS یا WF یا هر سیستم دیگری با PHP پیاده نشده و نمیشه .. فکر میکنید چرا ؟؟؟؟ و چرا سیستم یزرگ و فوق العاده مهمی مثل سیستم الکترونیکی وزارت بهداشت که تک تک شمایی که دارین تو فرم فعالیت مکنید و به طور غیر مستقیم از این سیستم استفاده مکنید با دات نت و SQL Server نوشته شده ...
PHP بهتره حتی اگه یه نفر هم استفاده کنه! :چشمک:

Nevercom
جمعه 18 دی 1394, 18:42 عصر
فرمایش شما صحیح هست، قطعاً نسخه های Enterprise پرفرمنس بهتری دارن و یا حداقل امکانات بیشتر (یکی از اون امکانات مهم، Support در سطح Enterprise هست).

بحث من اینکه PHP بهتر هست یا NET. یا X یا Y نیست. حتی بحث این نیست که کدوم تکنولوژی DBMS بهتر هست.

موضوع این هست که صرفاً با تغییر زبان برنامه نویسی و یا سیستم مدیریت دیتابیس، به خودی خود پرفرمنس بهتری نخواهید داشت.

برای اینکه کدهای بهینه و توسعه پذیر بنویسید، باید از الگوهای مناسب استفاده کنید، باید توانایی ها و محدودیت های زبان مورد استفاده رو بدونید، هر ابزاری رو در جای مناسبش استفاده کنید. اینجا صرف زبان تغییر بزرگی ایجاد نمیکنه، کد بد رو هم میشه در جاوا نوشت هم PHP.

برای اینکه پرفرمنس خوبی از دیتابیس داشته باشید، باید در وهله ی اول ساختار مناسبی برای دیتابیس طراحی کنید، باید سیستم رو تحلیل کنید و بر اساس اون ساختار دیتابیس رو ایجاد کنید، باید Query های بهینه بنویسید. کوئری بد چه در MySQL و چه در MSSQL نتیجه ی بد خواهند داشت. با انتقال کوئری بد از MySQL به SQL Server سرعت اجرا ۲ برابر نمیشه.

دلیل اینکه سیستم های بزرگ رو با NET. و Java می نویسن، اختلاف فاحش این دو با رقباشون از بعد سرعت و سایر موارد نیست، اینها سیستم های Enterprise هستند و در سیستمی که میلیون ها دلار هزینه ش شده، مهم این هست که احتمال خطا به حداقل برسه، اینجا سیستم های Enterprise با پشتیبانی Enterprise انتخاب اول هستن.

باید توجه داشته باشیم که هر ابزاری رو در جای مناسبش استفاده کنیم.

این ذهنیت که صرفاً انتخاب یک ابزار بجای دیگری (بدون درنظر گرفتن شرایط استفاده و تجربه ی برنامه نویس و....) نتایج بهتری خواهد داشت، کاملاً اشتباه هست و در این مورد هست که باهاتون مخالفم.

بعنوان برنامه نویس تیمی که بودجه ی میلیاردی نداره و حجم داده ی قابل توجهی داره (ماهانه 2 میلیون رکورد، که البته در مقیاس مثال های شما قابل توجه هست، وگرنه در دنیای امروزی نه مثال های شما و نه این مثال کوچک من قابل توجه نیست)، مجبور شدم که نقش DB Admin رو بازی کنم، مجبور شدم که نقش Server Admin رو هم بازی کنم، به همین جهت مجبور بودم که تجربه کسب کنم و مطالعه کنم. مجبور بودم که حداقل از تکنولوژی های جدید و قابلیت هاشون اندکی اطلاعات کسب کنم.

این لینک ها مقایسه بین دو دیتابیس مذکور هست:
https://dev.mysql.com/tech-resources/articles/move_from_microsoft_SQL_Server.html
http://www.techrepublic.com/article/mysql-or-sql-server-look-beyond-politics-and-hype-when-deciding-which-to-use/
http://hostlater.com/mysql-vs-sql/

وقتی یک زبان یا تکنولوژی خاص رو انتخاب می کنید، اکوسیستم همراه اون زبان رو هم انتخاب کردید. وقتی NET. رو انتخاب کردید یعنی محصور به اکوسیستم مایکروسافت هستید، که مشخصاً بهترین انتخاب نیست. سرور های لینوکس قطعاً انتخاب بهتری هستند، پس باید دلیل مناسبی داشته باشید که به این سمت برید (این دلیل که خب من با این تکنولوژی ها آشنا هستم پس به این سمت میرم دلیل مناسبی هست، اینکه تصور کنید چون من اینها رو بلد هستم و دوستانم هم اینها رو بلد هستن و تایید میکنن پس بهترینه دلیل خوبی نیست، تصوری که من از شما ندارم اما شما ظاهراً بدلیل اینکه اسم PHP رو آوردم همچین تصوری از من دارید).

StackOverflow رو که همه می شناسید، می دونید StackOverflow چی هست ؟ یک مثال نقض !
یک مثال نقض نه در مورد ادعای شما که در مورد ادعای دیگرانی که میگن تکنولوژی های مایکروسافتی خوب نیستن و در وب امروزی جواب نمیدن. چون این دیدگاهی که شما دارید که انتخاب آشکار تکنولوژی های مایکروسافتی هستن، در دنیای وب اکثریت نظر خلافش رو دارن. و اینجاست که استک اورلو مثال نقضی هست که: از هر تکنولوژی ای که استفاده کنید، اگر مهارت لازم رو داشته باشید می تونید بهترین بهره رو ازش ببرید.

من البته ادعایی در مورد بهتر بودن PHP از زبان دیگری ندارم، و البته به دلیل اینکه این زبان رو می شناسم و قابلیت ها و ضعف هاش آشنا هستم ایرادهای زیادی میتونم بهش بگیرم، اما همونطور که در تاپیک دیگری هم عرض کردم، سرعت اجرای زبان در بیشتر پروژه ها (اعم از پروژه های که در مثال های شماست) بجز اینکه بشه باهاش پزداد، کاربرد بیشتری نداره. همه ی این زبان ها به اندازه ی کافی بالغ هستند که اختلاف سرعت در اجرا بیشتر موارد قابل اغماض باشه، بعنوان یک قانون کلی ASP.NET سرعت اجرای بیشتری داره، اما همین سیستم برای اجرا منابع بیشتری نیاز داره. خود سرور ویندوز منابع خیلی بیشتری از سرور لینوکس نیاز داره و خود اپلیکیشن های NET. نیاز به حافظه ی بیشتری دارن.

اما این جمله ی شما نشون میده که تصور سنتی آکادمیک رو دارید:

به هر عنوان پیشنهاد من برای دوست عزیمون این هست:
با هر زبانی که بیشتر بهش تسلط دارید کار کنید، گون در چیزی که تخصص ندارید نمیتونید محصول خوبی تولید کنید. در آینده اگر انتخاب بهتری پیدا کردید می تونید بهش سوییچ کنید چون در این مدت تجربه و دانش بیشتری پیدا کردید.

در مورد دیتابیس ها تحقیقات لازم رو انجام بدید، به هرحال دانش همیشه مفیده و در تصمیم گیری میتونه بهتون کمک کنه. اما MySQL هیچ مشکلی در پرفرمنس نداره و خیلی از شرکت های بزرک از جمله گوگل ازش استفاده می کنن، برای این گفته ها هم منابعی ارائه دادم.

همونطور که گفتم انتخاب هاتون مشکلی نداره. بقیه ی چیزها بر میگرده به مهارت خودتون در کد نویسی. یادتون نره که کوئری های بهینه تر یعنی استفاده درست تر از قدرت دیتابیس، همیشه رو این کار کنید.

و البته در این دنیای سیال وب اگر می خواید پیشرفت کنید، از تجربه های جدید نترسید. چیزی که در کتاب ها می خونید ممکنه تا سال دیگه اعتبار نداشته باشه، خودتون رو به روز نگه دارید.

K1-Aria
جمعه 18 دی 1394, 21:29 عصر
یعنی Nevercom عزیز وااااااقعا عالی بود ، بهترین و منطقی ترین مقایسه ای بود که شنیدم

واقعا هم ایمان دارم که دلیل اینکه شرکت های بزرگ (ممکنه) از asp استفاده کنن دلیلش همین Enterprise بودن و رسمی بودن و به قول معروف قابل پشتیبانی توسط یک شرکت واحد بودنه.

و واقعا هم ایمان دارم باید یه چیز روادامه داد ، در مثال بنده واقعا علاقه زبانهای دات نت رو ندارم و عاشق همین php و جاوا (در سمت اندروید) و ... هستم

بازم واقعا تشکر

CsharpNevisi
جمعه 18 دی 1394, 22:35 عصر
با بعضی جاها مخالف هستم و با بعضی جاها موافق ... ولی قشنگتره که کارمو صرف اپلیکیشنم کنم ... ولی جالبش اینجاست که تو جوابتون چیزایی گفتین که من حرفی درموردشون نزدم مثل ASP :لبخند:
اکثر برنامه نویسای اندروید وب سرویس با PHP کارمیکنن .. شمام کار کنید ...
خدا شاهده نزدیک 20 خط جواب نوشتمو پاک کردم که ادامه ندم و وقتمو صرف برنامم کنم ...
به هر حا موفق باشید :قلب: