ورود

View Full Version : مشکل با حرف ک

rezvan_DP
سه شنبه 07 شهریور 1385, 19:22 عصر
سلام
همونطور که در عنوان نوشتم برنامه من با حرف ک مشکل داره. بانک اون access هست.البته با اطلاعاتی که از طریق کامپیوتر خودم ثبت شده مشکلی نیست و اونها رو میشناسه اما مشکل اینجاست که ثبت اطلاعات برنامه توسط چند کامپیوتر مختلف انجام شده(و این مرحله به پایان هم رسیده) و حرف ک مشکل داره.
kbdfa.dll رو هم در پوشه system32 قرار دادم اما هنوز هم حرف ک رو نمیشناسه.
در سایت جستجو هم کردم ولی با مطالبی که پیدا شد مشکلم حل نشد.
لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.

shobair
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 11:47 صبح
سلام
همونطور که در عنوان نوشتم برنامه من با حرف ک مشکل داره. بانک اون access هست.البته با اطلاعاتی که از طریق کامپیوتر خودم ثبت شده مشکلی نیست و اونها رو میشناسه اما مشکل اینجاست که ثبت اطلاعات برنامه توسط چند کامپیوتر مختلف انجام شده(و این مرحله به پایان هم رسیده) و حرف ک مشکل داره.
kbdfa.dll رو هم در پوشه system32 قرار دادم اما هنوز هم حرف ک رو نمیشناسه.
در سایت جستجو هم کردم ولی با مطالبی که پیدا شد مشکلم حل نشد.
لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.

سلام
دلیلش اینه که دو مدل حرف ک داریم. ک فارسی و ک عربی (ک همزه دار). فایل kbdfa.dll رو قبل از اینکه در فولدر System32 قرار دهید، در فولدر system32\dllcache قرار دهید. چون این فولدر که سیستمی هم هستش و دیده نمیشه فایلهای اوریجینال ویندوز رو داخل خودش داره و هر فایلی مه اور رایت بشه رو ترمیم میکنه.

شبیر

rezvan_DP
شنبه 02 دی 1385, 20:05 عصر
سلام
با تشکر از راهنماییتون،
اگر بخوایم که تغییرات kbdfa.dll فقط مربوط به برنامه خودمون باشه(منظورم اینکه وقتی کاربر وارد برنامه می شود،از kbdfa.dll جدید استفاده کند و وقتی که خارج میشود ،تنظیمات سیستم به حالت قبل برگردد) بهترین راه چیست؟
آیا می شود به سوالاتی که سیتم زمان کپی کردن فایل kbdfa.dll جدید میپرسد به گونه ای پاسخ دهیم که کاربر متوجه نشود؟
متشکرم

ghabil
یک شنبه 03 دی 1385, 00:40 صبح
این بحث بطور کامل قبلا بررسی شده از چگونگی درست کردن اطلاعت قبلی گرفته تا چگونگی جلوگیری از پیش اومد این مشکل، فقط کافی کمی جستجو کنید.