View Full Version : نحوه صحیح ساخت فایل نصبی از برنامه
G.hemati
جمعه 18 دی 1394, 14:04 عصر
با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان گرامی
من از برنامم میخوام یه فایل نصبی بسازم ولی در مرحله Project Outpot با Erroe زیر مواجه میشم
اینم لینک برنامم هست ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرماینhttp://s6.picofile.com/file/8229995300/prg_soft.zip.html
شهابسلطانی
جمعه 18 دی 1394, 14:43 عصر
با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان گرامی
من از برنامم میخوام یه فایل نصبی بسازم ولی در مرحله Project Outpot با Erroe زیر مواجه میشم
اینم لینک برنامم هست ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرماینhttp://s6.picofile.com/file/8229995300/prg_soft.zip.html
دوست من نرم افزار Advanced Installer 11.8 رو دانلود کن عالیه کارت راه میفته
G.hemati
جمعه 18 دی 1394, 15:54 عصر
ممنون دوست گرامی
یعنی برنامم مشکلی نداره؟؟
G.hemati
شنبه 19 دی 1394, 09:29 صبح
با سلام
من
Advanced Installer 11.8 رو دانلود کردم و برنامه نصبی هم ساختم ولی مشکل حل نشد و پس از نصب در فرم لاگین کلی Error میگیره و برنامه متوقف میشه
ولی از محیط برنامه وقتی برنامه رو Run میکنم Error نداره و برنامه اجرا میشه . این عمل وقتی با خود VS ستاپ درست میکردم هم رخ میداد
ممنون میشم اساتید محترم راهنمایی بفرماین
heydarsaki
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 03:42 صبح
من هم همچین مشکلی دارم ! وقتی با advance installer فایل ستاپ رو میسازم همه چی با موفقیت پیش میره ولی موقع اجرای برنامه نمیتونم وارد دیتابیسم اطلاعات وارد کنم یعنی فقط از دیتابیس میخونه ! در حالی که برنامم هیچ نقصی نداره و راحت کار میکنه ! اساتید لطفا جوابگو باشند
vb341
جمعه 09 بهمن 1394, 08:18 صبح
در پیغام خطا از یک ocx که تاریخ شمسی هست ایراد گرفته . دقت کنید که به فایل نصب اضافه کنید
majed_gh1992
شنبه 24 بهمن 1394, 15:06 عصر
من هم همچین مشکلی دارم ! وقتی با advance installer فایل ستاپ رو میسازم همه چی با موفقیت پیش میره ولی موقع اجرای برنامه نمیتونم وارد دیتابیسم اطلاعات وارد کنم یعنی فقط از دیتابیس میخونه ! در حالی که برنامم هیچ نقصی نداره و راحت کار میکنه ! اساتید لطفا جوابگو باشند
دوست عزیز دیتابیس شما احتمالا read only شده. میتونید در قسمت properties دیتابیست وارد تب security بشید و full control رو برای یوزر فعال کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.