View Full Version : سوال: کمک برای تکمیل برنامه
saeed28541
شنبه 19 دی 1394, 00:21 صبح
سلام و تشکر از اساتید محترم
یه نمونه گذاشتم که میخوام با تغییرات گزینه های صحت خبر و بی ارزش بودن بعدد از فعال وغیر فعال شدن در صفحه اصلی f-01این تغییرات اعمال شود.
وقتی در فرم f-01کلیک راست بشه وارد فرمf-1میشه که گزینه های صحت خبر و بی ارزش بودن وجود داره وهمچنین در فرم f-1 وقتی یک رکورد برای استان اضافه شد در فرم اصلیf-01قابل مشاهده باشد.
خودم یه کدهایی نوشتم فقط مشکلش اینکه بعد از تغییرات باید در فرم اصلی دوباره روی رکورد مورد نظر کلیک بشه تا تغییرات اعمال بشه.
saeed28541
سه شنبه 22 دی 1394, 13:04 عصر
اساتید اگر اشکال در شفاف نبودن سوال بنده هست بفرمایید اصلاح کنم.
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::لبخندسا ه:
saeed28541
جمعه 25 دی 1394, 16:04 عصر
:اشتباه:
کسی نبود
saeed28541
سه شنبه 06 بهمن 1394, 00:37 صبح
جدا کسی جواب نمیده.؟
e601
سه شنبه 06 بهمن 1394, 13:17 عصر
سلام
بجای آپلود نمونۀ اصلاح شده سعی میکنم توضیح بدم که خودتون هم متوجه بشید چه اتفاقی در برنامه تون داره میفته.
فقط مشکلش اینکه بعد از تغییرات باید در فرم اصلی دوباره روی رکورد مورد نظر کلیک بشه تا تغییرات اعمال بشه.
علتش اینه که شما کد آپدیت اطلاعات جدول T-1 رو در رویداد OnCurrent فرم f-01 نوشتید. رویداد OnCurrent زمانی اتفاق میفته که در حال مرور رکوردها باشید و در غیر اینصورت هیچ وقت اتفاق نمیفته بنابراین با این کد شما اگه بخواید فیلد استان تیک بخوره حتما باید روی رکورد مورد نظر کلیک کنید. نتیجه اینکه قرار دادن کد در این رویداد اشتباهه.
اگر درست حدس زده باشم هدف شما اینه که در جدول T-1 اگر شناسۀ خبری، شامل 1 یا چند نامه از استان بود تیک فیلد استان زده بشه. با فرض اینکه حدس من درسته شما باید به این صورت عمل کنید:
1. با توجه به توضیحات قبلی کد رویداد OnCurrent فرم f-01 رو حذف کنید چون نیازی بهش ندارید.
2. شما باید آپدیت مورد نیازتون رو در فرم ostan اعمال کنید. یعنی در واقع هر زمان که نامۀ جدیدی رو خواستید ثبت بکنید باید جدول T-1 رو بروز کنید. این عملیات باید در رویداد OnClick دکمۀ ذخیره در فرم ostan انجام بشه. پس کد زیر رو جایگزین ماکروی قبلی که برای کلیک این دکمه گذاشته بودید قرار بدید :
Private Sub Command46_Click()
On Error Resume Next
DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL "Update [T-1] Set [T-1].khabarostan=True Where [T-1].shenase='" & Me.shenase & "'"
If CurrentProject.AllForms("f-01").IsLoaded Then
Forms![f-01].Requery
End If
DoCmd.Close acForm, Me.Name
End Sub
با اینکار بعد ذخیره کردن یک نامۀ جدید بصورت خودکار تیک فیلد استان زده میشه و بلافاصله در فرم f-01 هم قابل مشاهده است...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.