ورود

View Full Version : تجزیه تحلیل بانک شرکت ها

adameh_bahal
یک شنبه 20 دی 1394, 08:50 صبح
با سلام
دوستان من میخوام اطلاعات شرکت ها را در بانک اطلاعاتی ذخیره کنم ممنون میشم در مورد دیاگرامش راهنمایی کنید:

مشخصات هر شرکت شامل شناسه ملی،تاریخ تأسيس،تاريخ ثبت،نام شخصيت حقوقی ،نوع شخصیت حقوقی ،اداره کل استان ،واحد ثبتی و...

دارنده حق امضای هر شرکت ترکیبی از افراد می توانه باشه مثلا مدیر عامل و رییس هیات مدیره ، یا مدیر عامل و عضو هیات مدیره یا دو نفر از 3 عضو هیات مدیره : از جنس شخص حقیقیه و برای هر شرکت چند نفرمیتونه باشه و رابطه بین نفرات هم چند حالت داره : هریک به تنهایی – همه به اتفاق – n نفر از m نفر

کل افراد به کلیه مشخصات شناسنامه ای ثبت می شوند. : کدملی ، نام ، نام خانوادگی ، شماره شناشنامه ، تاریخ تولد ، موبایل ، ایمیل ، محل صدور ، نام پدر و ...

هر شرکت تعدادی سهامدار داره ، تعدادی اعضای هیات مدیره که میتونه از سهامداران باشه یا نباشه .یک مدیرعامل که میتونه در هیات مدیره باشه یا نباشه و یک رییس هیات مدیره
هر شرکت این 3 نفر رو میتونه داشته باشه یا نداشته باشه : نایب رییس هیات مدیره ، بازرس اصلی ، بازرس علی البدل
هر شرکت تعدادی صورتجلسه تغییرات داره و به ازای هر تغییرات یک یا چند شماره پیگیری از سامانه ثبت شرکتها داره و تعدادی فایل اسکن شده هم به ازای هر تغییرات باید ذخیره بشه

Davidd
یک شنبه 20 دی 1394, 09:08 صبح
سلام. در مورد تعداد اعضای هیات مدیره کافیه که یک فیلد کف و یک فیلد سقف در نظر بگیرین. در حالتی که تعداد اعضا مثلا 3 نفر باشه کف و سقف هر دو 3 میشن.
در مورد حق امضا هم اون 3 حالتی که گفتین همه یه حالت هستن یعنی ترکیب m از n پس به دو تا فیلد نیاز هست. حالت همه به تنهایی میشه m=1 و حالت همه به اتفاق هم میشه m=n . اما اگه به این صورت باشه که این 2 نفر نمیتونن هر 2 نفری باشن و مثلا فقط مدیر عامل و رییس هستن مسئله فرق میکنه

adameh_bahal
یک شنبه 20 دی 1394, 09:43 صبح
ممنون دوست عزیز فقط در مورد قسمت دوم دقیق متوجه منظورتون نشدم؟
یه مقداری توضیحاتم رو هم کامل تر کردم اگه در مورد قسمت سهام دارا هم یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

Davidd
یک شنبه 20 دی 1394, 09:55 صبح
ممنون دوست عزیز فقط در مورد قسمت دوم دقیق متوجه منظورتون نشدم؟
یه مقداری توضیحاتم رو هم کامل تر کردم اگه در مورد قسمت سهام دارا هم یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
خواهش میکنم.
یه جدول برای افراد در نظر بگیرید و یه جدول هم برای اعضای هیات مدیره. برای جدول اعضای هیات مدیره یک کلید خارجی به کلید اصلی جدول افراد تعریف کنید. حالا در این جدول مشخص کنید مثلا فرد با شماره x سمتش چیه؟ حق امضا داره یا نه؟ سهام داره یا نه؟ چقدر سهام داره؟ ...
یه جدول هم در نظر یگیرید که روش امضا رو نشون بده یعنی همون حالت های هریک به تنهایی ، همه به اتفاق ...
برای صورت جلسات هم یه جدول جداگانه میخاد.

adameh_bahal
یک شنبه 20 دی 1394, 10:15 صبح
خواهش میکنم.
یه جدول برای افراد در نظر بگیرید و یه جدول هم برای اعضای هیات مدیره. برای جدول اعضای هیات مدیره یک کلید خارجی به کلید اصلی جدول افراد تعریف کنید. حالا در این جدول مشخص کنید مثلا فرد با شماره x سمتش چیه؟ حق امضا داره یا نه؟ سهام داره یا نه؟ چقدر سهام داره؟ ...
یه جدول هم در نظر یگیرید که روش امضا رو نشون بده یعنی همون حالت های هریک به تنهایی ، همه به اتفاق ...
برای صورت جلسات هم یه جدول جداگانه میخاد.
البته موضوعی که هست ممکنه سهام دار عضو هیئت مدیره نباشه. در مورد روش امضا هم راستش متوجه منظورتون نشدم مثلا 2 نفر از 3 عضو هیئت مدیره رو چطور پوشش بدیم؟