View Full Version : sms server - اولین برنامهء اندروید من
SZsXsZS
یک شنبه 20 دی 1394, 12:56 عصر
این یه برنامهء ارسال SMS از طریق PC هست که چون بعضی وقتا نیاز داشتم پیامکهای نسبتا طولانی تایپ کنم و تایپ کردن با خود گوشی سخت و کنده به نسبت کیبورد کامپیوتر، به فکر درست کردن چنین چیزی افتادم.
روی کامپیوتر در مرورگر آدرسی IP گوشی رو به همراه پورتی که در برنامه تعیین شده وارد میکنید و بقیهء ماجرا.
طبیعتا گوشی باید از طریق شبکهء wifi یا روش دیگری در دسترس کامپیوتر باشه (از طریق بلوتوث میشه (tethering)، با USB میشه (tethering)، با وایفای هم میشه).
پروژه در گیت هاب: https://github.com/ferchang/sms-server
البته نسخهء dev در حال حاضر جلوتره: https://github.com/ferchang/sms-server/tree/dev
باید IP گوشی رو خودتون دستی پیدا کنید و بعد با شماره پورت 8888 در مرورگر وارد کنید:
http://192.168.42.129:8888/
البته شماره پورت قابل تغییره در آپشن های برنامه.
اخیرا امکانات احراز هویت رو هم به برنامه اضافه کردم که هرکسی همینطوری نتونه بهش وصل بشه.
امکان استفاده از دو روش تایید دستی روی گوشی و استفاده از پسورد وجود داره. میشه هرکدام از اینا رو فعال و غیرفعال کرد. اگر هر دو گزینه غیرفعال بشن برنامه دیگه احراز هویت نمیکنه. اگر هر دو گزینه فعال باشن (و البته مقدار پسورد هم خالی نباشه)، کاربر همون موقع روی PC میتونه روش احراز هویت رو تعیین کنه.
البته برنامه احتمالا هنوز بقدر کافی پایدار نیست و تحت بعضی شرایط ممکنه کرش کنه.
SZsXsZS
پنج شنبه 24 دی 1394, 21:05 عصر
علت یکسری از کرش های برنامه رفع شد.
اگر نسخهء قبلی در حال حاضر روی دیوایس شما نصبه و میخواید این نسخه رو نصب کنید، اول نسخهء قبلی رو uninstall کنید، چون احتمالا بخاطر مچ نبودن امضای دیجیتال نسخهء جدید و قدیمی، نسخهء جدید روی نسخهء قبلی نصب نمیشه.
SZsXsZS
سه شنبه 24 فروردین 1395, 12:02 عصر
نسخهء جدید برنامه با امکانات بیشتر در بازار منتشر شد: https://cafebazaar.ir/app/hmz2627_at_gmail_dot_com.sms_server/?l=fa
SZsXsZS
سه شنبه 24 فروردین 1395, 13:57 عصر
خخخ ما رو بگو که فکر کردیم میشه از این راه پول درآورد :لبخند:
هنوز یدونه دانلودم نشده.
آقا پولی نیست مجانیه ها خواهشا دانلود و تست کنید نظر بدید :ناراحت:
راستی چرا وقتی توی بازار سرچ میکنم برنامم نمیاد؟
SZsXsZS
چهارشنبه 25 فروردین 1395, 02:44 صبح
خیله خب دیگه اعصاب منو خورد کردید.
از همینجا بدانلودید :لبخند:
rezaricky
پنج شنبه 26 فروردین 1395, 11:30 صبح
بسیار عالی .
خیلی خوبه که بجای نوشتن برنامه های تکراری مثل کتاب و .... یک همچین ایده ای رو پیاده سازی کردین.
موفق باشید.
SZsXsZS
جمعه 27 فروردین 1395, 10:22 صبح
بسیار عالی .
خیلی خوبه که بجای نوشتن برنامه های تکراری مثل کتاب و .... یک همچین ایده ای رو پیاده سازی کردین.
موفق باشید.
تقریبا تمام برنامه های بنده اینطوریه. یعنی چیزهای غیرکلیشه ای هستن و موارد خاص و بعضا کم و بیش جدید.
البته جالب اینکه تقریبا همش هم بر اساس نیاز عملی خودم نوشتم. این سرور پیامک هم برای نیاز عملی و راحتی خودم به فکرش افتادم، ولی بعد دیدم ایدهء خوبیه و نمونش به این شکل نیست (موردهایی بود ولی نه به این شکل جمع و جور و کارامد برای نیازهایی شبیه من)، گفتم بذار ازش استفاده بیشتر هم بکنیم، شاید پول هم دربیاد ازش :لبخند:
اگر میزان دانلودش بقدر کافی زیاد بشه، یه نمونه مجهزتر و بهترش رو درست میکنم و بصورت غیررایگان میذارم.
کتاب متاب که حال نمیده مگه چی داره همش کار اینترفیس و گرافیک و محتواست، سطح علمی و سواد خاصی نمیخواد بنظرم :متفکر:
این برنامه های خاص اگر بگیره خیلی خوبه چون چیزهای کلیشه ای نیستن که هرکسی بتونه درست کنه. خیالت راحته که به این راحتی ها رقیب نداری.
به حجم هم نیست. یوقت چیزی در ظاهر مختصره ولی برای طراحی و ساختنش نیاز به دانش گسترده و عمیقی در چند حیطه هست.
بنده قبلا در چندین حیطه برنامه نویسی مطالعه و تحقیق و فعالیت داشتم، برنامه نویسی سیستمی، وب (سمت سرور و کلاینت)، دسکتاپ، با چند زبان میتونم کار کنم سی، سی++، دات نت، پی اچ پی، پایتون، جاوااسکریپ، ....، و از ساختار پروتکل ها و خیلی مسائل دیگر به خوبی اطلاع دارم، و تنها چنین کسانی هستن که میتونن خودشون یک نفری پروژه ها و ایده های نو و جالب و بخصوص ترکیبی رو بسازن. منظورم از ترکیبی اینه که مثلا برنامهء شما هم بخش وب داره هم بخش موبایل و شبکه و دسکتاپ و غیره، بتونی همه رو خودت درک کنی و درست کنی خب نیاز به دانش گسترده و عمیق در چند حیطه داره.
ضمنا یکی از امتیازات دیگر بنده اینه که متخصص در علم امنیت و رمزنگاری هستم. یعنی برنامه درست میکنم، بخصوص برنامه های شبکه و اینترنت و وب که امنیت درشون اساسیه، میتونم بحث امنیتش رو هم حرفه ای انجام بدم.
حتی همین برنامه سرور پیامک شما شاید بنظرتون نیاد ولی مسائل امنیتی داره واسه خودش و مثلا بخاطر همین توش توکن ضد CSRF گذاشتم. حالا کدوم برنامه نویس که صرفا اندروید کار باشه اصلا میدونه CSRF چی چی هست! اینو فقط کسانی که برنامه نویسی وب بلد باشن و سواد امنیتی کافی داشته باشن میدونن.
البته سواد بالا و خاص لزوما به معنای کسب درآمد راحت نیست! (حداقل در ایران که اینطوریه) بخاطر همین اونایی که فقط دنبال پول هستن براشون صرف نمیکنه خیلی باسواد بشن! من خودم 15 سال عمرم رو یکسر درحال مطالعه و یادگیری اونم مطالب پیچیده و نزد عموم ناشناخته بودم، ولی همچنان شغل اصیلم برنامه نویسی نیست، و درآمد کمی دارم. خلاصه میگه علم بهتر است یا ثروت، باید بگم با هرکدام چیزهایی بدست میاد که با دیگری بدست نمیاد. هردوش با هم بهتره، ولی این بسیار سخت و کمیابه در عمل. تقریبا همه اونایی که پول زیاد دارن یجورایی از نظر علم و دانش نقص دارن، و تقریبا همهء اونایی که در وادی علم و دانش خیلی زیادتر از افراد عادی پیش رفتن ثروتمند نیستن. مثلا نگاه کنی خیلی از افراد موفق و ثروتمند در تمام دنیا، دانشگاه رو نیمه کاره ول کردن رفتن دنبال بیزینس. نمونش بیل گیتس. اینطور نبود که دانشگاه به این افراد چیز بیشتری نتونه یاد بده (آدمهای باهوش تر و باسوادتر از بیل گیتس زیاد بوده و هستند)، بلکه مسئله این بود که اونقدری که از نظر علمی چیز جدید یاد میداد ولی توی بیزینس و پول درآوردن شانس و تاثیر خیلی کمتری داشت و اغلب در عمل پارامترهای عملی مهمتر و بزرگتری برای پول درآوردن وجود داره تا اینکه سطح سواد و علم شما چقدر باشه. علم واقعی مال اونایی بود که کامپیوتر رو کلا اختراع کردن کسانی که کارهای پیشرو و پایه رو میکنن، ولی اونایی که میخوان از کامپیوتر صرفا پول دربیارن نیاز ضروری به اون علم ندارن. البته گاهی هم شانس هست هرچی هست میزنه و خلاصه راه علم و تجارت و ثروت با هم خیلی بیشتر منطبق میشن. اون موقع دیگه اند عشق و حاله!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.