View Full Version : سخت افزار مناسب برای برنامه نویسی اندروید
EDRIS0131
دوشنبه 21 دی 1394, 10:41 صبح
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید گرامی
در این پست قصد دارم درباره سخت افزار مناسب برای برنامه نویسی اندروید پرداخته بشه....
با اینکه خیلی از بزرگواران اینجا تحصیل کرده رشته ی کامپیوتر و مشتق های ان هستند با این وجود کم نیستند کاربرانی همانند من که از این رشته اطلاعات کافی ندارند و تنها مصرف کننده ی این سیستم ها هستند.
مثلا بنده خودم روی یک کامپیوتر با رم 512 تونستم مجازی ساز اندروید رو بالا بیارم ولی رو سیستم خودم که 512 هست نشد...
خیلی ها هستند اورکلاکینگ میکند سیستمهاشون رو و خیالی ها هم نمیدونند چطور رم سیستمشون رو سبک تر کنند تا راحتتر ازش استفاده کنند.
بنده همین هفته قبل بود تو یه جا خومدم که میشه از حافظه ی هارد به جای رم استفاده کرد (تا حالا نمیدونستم)
خوب همه ی ما میدونیم که استارت برنامه نویسی مقدمش داشتن یک سیستم سرخال و کارآمده
خیلی ها هستند که وقتی سیستمشون اذیتشون میکنه خسته میشن و میدون رو خالی میکنن.
پس اینجا از اساتید میخام حداقل راهنمایی ها رو در این مورد بکنند تا استفاده کنیم
بنده حقیر هم اگه چیزی یاد گرفتم تمام تلاشم رو میکنم تا اطلاع رسانی کنم تا دیگران راه هایی پر آزمون و خطایی رو که من رفتم رو مثل من با پای پیاده نرن.
و اما سوالاتت بنده:
1-حداقل میزان رمی که نیازه تا بشه با اکلیپس کار کرد و مجازی سازش رو اجرا کرد
(رم کامپیوتر من 512 هست و اکلیپس رو باز میکنه اما امکان تست برنامه ها رو ندارم چون مجازی ساز رو اجرا نمیکنه)
2- سبکترین نسخه اکلیپس چنده ؟
3-کارت گرافیک چقدر میتونه در این زمینه موثر باشه ؟
4-سبک ترین مجازی ساز برای اجرای برنامه های اندروید چیه ؟ مجازی ساز خود اندروید بهتره یا YouWave و ....
و تز این نحو سوالات زیاده که فعلا بیش از این در ذهن ندارم
و سوال اخرم:
من با بودجه نظامی کم
:لبخند: در حد جیبوتی
:لبخند: قصد دارم این لپ تاپ رو بخرم
لنوو با قیمت 850 تومن (قبلا یه مدل تقریبا با همین مشخصات سخت افزاری 750 هم دیده بودم )
http://www.digikala.com/Product/DKP-110776/Lenovo-IdeaPad-300-A-15-inch-Laptop/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-15-%D8%A7%D9%8A%D9%86%DA%86%D9%8A-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88-%D9%85%D8%AF%D9%84-IdeaPad-300
و توشیبا باز هم با همین قیمت و البته 2گیگ رم پایین تر
http://www.digikala.com/Product/DKP-110812/Toshiba-Satellite-C50-A-15-inch-Laptop/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-15-%D8%A7%D9%8A%D9%86%DA%86%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%84-Satellite-C50#!/tab-techspecs/
به نظر شما میشه بی دردسر باهاش برنامه نویسی اندروید کرد ؟
و همچمین نظر شما برای یه لپ تاپ ارزون قیمت چیه ؟ چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
dalmif
دوشنبه 21 دی 1394, 11:44 صبح
سلام دوست عزیز.
اونجوری که من برداشت کردم فکر میکنم قصد خرید یه لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی دارید با بودجه کم. (مثل خودم)
خوب پیشنهاد من اینه که اگه هرچی میخرید (هر مارکی هست) رم رو دقت کنید که 4 باشه و اصلا سراغ پایین تر چهار نرید اگه می خواهید راحت باشد.
و دوم اینکه سری پردازنده تون هم Pentum انتخاب کنید چون Celeron ضعیفه و مناسب نیست.
این چیزی در حد دانش خودم بود و خودم هم Acer aspire e1-530 هست و منم راضیم تا حالا که همه چیزام رو اجرا کرده به خوبی.
EDRIS0131
جمعه 25 دی 1394, 12:21 عصر
dalmif (http://barnamenevis.org/member.php?340685-dalmif) تشکر میکنم از دوست عزیزمون
دوستان دیگه راهنمایی یا نظری ندارید ؟؟؟
بیشتر راهنمایی کنید
M0TR!X
جمعه 25 دی 1394, 15:55 عصر
شبیه ساز متفاوته چون انوع سایزهایو رو داره شما کوچیکترین سایز رو انتخاب کن روی 512 اجرا میشه.خودم تست کردم که میگم. ولی هاردتم باید ظرفیت لازم رو داشته باشه.
البته با این سیستم کار کردن اخرش بیخیال شدن رو در پی داره
در مورد لپ تاپ.پردازنده پنتیوم دیگ دوره اش تموم شده و خیلی قدیمیه. شما حداقل دوهسته ای بخر. بین دو هسته ای ها هم core 2 du 9400 بهترینه. البته بودجشو داشته باشی بهتره بالاتر بخری
واسه چه بودجه ای میخوای؟
Nevercom
جمعه 25 دی 1394, 17:56 عصر
من تجربه ی خودم رو خدمتتون عرض می کنم.
چندسال پیش که خواستم برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم، لپ تام من ۳ گیگ رم داشت و CPU i3 (https://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-specs/VPCEB4J0E/list). مشکل زیادی نداشتم و اکلیپس رو براحتی استفاده می کردم، Emulator هم که خودش به اندازه ی کافی کند بود (حتی روی یه سیستم خیلی قویتر)
بعد از مدتی که دیدم اذیت میشم، سیستم عامل رو به Ubuntu تغییر دادم، تغییر اونطور نبود که انگار وحشتناک سیستم قوی شده باشه، اما مزیتش این بود که خود سیستم عامل سبک تر بود و رم کمتری مصرف می کرد و چون نیاز به آنتی ویروس نبود، یه برنامه ی پرمصرف آزاردهنده حدف شده بود، برای من خیلی خوب جواب داد و از اون به بعد از لینوکس استفاده می کنم (البته توجه داشته باشید که من کم و بیش تجربه ی کار با لینوکس رو داشتم و یهو از صفر شروع نکردم).
این وضعیت تا مدتها خوب جواب میداد (البته من چون گوشی اندرویدی داشتم از امولیتور زیاد استفاده نمیکردم، این طوری سریعتر بود).
تا اینکه تو شرکت مشغول به کار شدم و پروژه ی جدی تر شروع شد. برنامه های زیر همیشه باید باز می بودن:
Eclipse
Genymotion که شبیه ساز سریعتره و البته رم بیشتری نیاز داره.
Chromium که مرورگر وب هست و همش نیاز داشتم که برای رفع مشکلاتم جستجو کنم و مطالعه کنم و بالاخره همیشه باز بود
NetBeans که یک IDE هست که برای نوشتن کدهای سمت سرور به زبان PHP ازش استفاده می کردم.
با این وجود هم سیستم با فعال کردن ماژول zRam که محتویات رم رو فشرده می کنه جواب میداد اما بعضی وقتها اذیت می کرد.
در نهایت تصمیم گرفتم سیستم رو ارتقاء بدم تا کارم راحت تر باشه و اعصابم اسوده تر. با توجه به این تجربیات رم کمتر از ۸ گیگ رو نمی خواستم. لپ تاپ های این رده همه گرون بودن.
در نهایت تصمیم گرفتم بجای خرید لپ تاپ نو، لپ تاپ Refurbished بخرم که ارزون تر باشه (درواقع با همون پول لپ تاپ قوی تری بخرم)
لپ تاپ خودم رو ۱ میلیون فروختم و یک لپ تاپ با CPU i7 و رم 16 گیگابایت (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834216692) به قیمت نهایی ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ خریدم، همون لپ تاپ رو اگر میخواستم نو بخرم حدود ۳ میلیون و دویست- سیصد قیمت داشت.
شاید بخواید به این مورد هم فکر کنید.
در نهایت بنظر من با رم کمتر از ۴ گیگ نمیشه کار کرد. اگر بودجه تون محدوده (و به لپ تاپ های دست دو یا Refurbished فکر نمی کنید) با رم ۴ شروع کنید و بعد رم رو افزایش بدید.
ضمن اینکه من با حدود ۲۵۰٫۰۰۰ تومن یک هارد SSD با حجم ۱۲۰ گیگ و یک Caddy خریدم. هارد SSD رو جای هارد اصلی گذاشتم و HDD رو توسط Caddy جای DVD Writer گذاشتم. سیستم عامل روی SSD نصب هست. سرعت سیستم خیلی بیشتر شد.
چند ماه پیش لپ تاپ خودم خراب شد و شرکت یه لپ تاپ نو خرید، Lenovo G50-70 یه لپ تاپ با ۴ گیگ رم و CPU i5 (با قیمت حدود ۱٫۶۰۰٫۰۰۰). رو لپ تاپ نو همه ی نرم افزار ها رو نصب کردم و بشدت کند و آزار دهنده بود (نسبت به لپ تاپ خودم).
در نهایت اومدم و SSD و HDD و ۸ گیگ از رم لپ تاپ قبلی رو روی لپ تاپ جدید نصب کردم. سرعتش به شدت افزایش پیدا کرد. عامل مهم SSD بود، گرچه رمش به ۱۲ گیگ ارتقاء پیدا کرده بود، اما SSD خیلی تو افزایش سرعت تاثیر داشت. تقریباً از لحاظ سرعت نزدیک به لپ تاپ قبلیم هست، البته بخاطر CPU ضعیفتر بعضی وقت ها تو پردازش های سنگین، تفاوتشون رو حس می کنم.
خلاصه ی تجربیات من این هست
رم ۶ گیگ و بالاتر
درصورت امکان از هارد SSD استفاده کنید (تفاوتش محسوس هست)
CPU حتماً i5 و بالاتر (و معادل AMD اون). بدلیل اینکه توسعه ی اندروید زمان زیادی از CPU نمیگیره، لزومی نداره i7 بگیرید و i5 هم بخوبی جواب میده اما i3 بنظر میاد ضعیف باشه، اما من ترجیح میدم لپ تاپم برای چندسال بعد هم جواب بده (بخصوص که فقط نمیخوام ازش برای توسعه ی اندروید استفاده کنم)
msroid
شنبه 26 دی 1394, 10:50 صبح
سلام
اگر تازه میخوای شروع کنی پیشنهاد نمیکنم با اکلیپس شروع کنی و بهتره با اندروید استودیو شروع به کار کنی که گوگل هم شدیدا توصیه میکنه ضمن اینکه دیگه از اکلیپس پشتیبانی نمیکنه.
در مورد سخت افزار هم حداقل 4 گیگ رم نیاز داری البته با همین مقدار رم هم هنگام کامپایل سرعت بسیار پایین خواهد بود.(خود اندروید استودیو حداقل دو گیگ رم نیاز داره) در مورد پردازنده هم اگر از اینتل استفاده میکنی حداقل corei3 باشه. مهمترین فاکتور در میزان سرعت یک سیستم هارددیسک اون سیستمه و اگر بتونی از هاردیسکی استفاده کنی که سرعت بالایی داره کاملا تفاوت سرعت محسوس خواهد بود.
در مورد مقلدها(Emulator) هم جنی موشن خوبه و سرعت بالایی داره که صد البته رم بالایی هم میخواد. bluestacks هم خوبه و سرعت خوبی داره.
mrtzxxx
شنبه 26 دی 1394, 16:18 عصر
سلام
اگر تازه میخوای شروع کنی پیشنهاد نمیکنم با اکلیپس شروع کنی و بهتره با اندروید استودیو شروع به کار کنی که گوگل هم شدیدا توصیه میکنه ضمن اینکه دیگه از اکلیپس پشتیبانی نمیکنه.
در مورد سخت افزار هم حداقل 4 گیگ رم نیاز داری البته با همین مقدار رم هم هنگام کامپایل سرعت بسیار پایین خواهد بود.(خود اندروید استودیو حداقل دو گیگ رم نیاز داره) در مورد پردازنده هم اگر از اینتل استفاده میکنی حداقل corei3 باشه. مهمترین فاکتور در میزان سرعت یک سیستم هارددیسک اون سیستمه و اگر بتونی از هاردیسکی استفاده کنی که سرعت بالایی داره کاملا تفاوت سرعت محسوس خواهد بود.
در مورد مقلدها(Emulator) هم جنی موشن خوبه و سرعت بالایی داره که صد البته رم بالایی هم میخواد. bluestacks هم خوبه و سرعت خوبی داره.
سلام به همه دوستان گلم. این اشتباه خیلی بزرگیه که بخواین اول با آندروید استودیو شروع کنید . برای ابتدا مسلما ایکلیپس بهتره . در این مورد هم توی همین سایت بحث های زیادی هستش .
برای کار کردن با ایکلیپس و شبیه ساز youwave با رم 2 گیگ کارتون راه میوفته . رم بالا فقط برای اندروید استودیو . نه 4 گیگ رم . بلکه حداقل 8 گیگ. و بهترین حالت 12 گیگ هستش .
اگر بودجه پایینی دارید با رم 4 میتونید آندروید استودیو رو راه بندازید . ولی صبرتون رو بیشتر کنید . در مورد سی پی یو و گرافیک . سی پی یو تک هسته ای 3.2 هم باشه میشه کار کرد با ایکلیپس . برای اندروید استودیو هم پایین تر از این جواب نمیده (هر چند آندروید استودیو فقط و فقط رم بالا میخواد) گرافی هم در حد گرافیک 512 خوبه . باز هم در اخر توصیه میکنم فقط و فقط روی رم تمرکز کنید .
در ضمن آندروید استودیو بیشتر امکاناتش انلاین هستش و اصلا نیازی به هارد بالا و سریع نداره .
rezaricky
شنبه 26 دی 1394, 22:31 عصر
سلام دوستان .
من برعکس همه شما اصلا نمیتونم با لب تاب کار کنم و پی سی رو ترجیح میدم .
EDRIS0131 (http://barnamenevis.org/member.php?351035-EDRIS0131) بنظر من شما هم اگه مانیتور و ... دارید با این مبلغ یک پی سی بگیرید بهتره ( میتونید یک سیستم stock بگیرید ) .
msroid
شنبه 26 دی 1394, 23:13 عصر
سلام به همه دوستان گلم. این اشتباه خیلی بزرگیه که بخواین اول با آندروید استودیو شروع کنید . برای ابتدا مسلما ایکلیپس بهتره . در این مورد هم توی همین سایت بحث های زیادی هستش .
برای کار کردن با ایکلیپس و شبیه ساز youwave با رم 2 گیگ کارتون راه میوفته . رم بالا فقط برای اندروید استودیو . نه 4 گیگ رم . بلکه حداقل 8 گیگ. و بهترین حالت 12 گیگ هستش .
اگر بودجه پایینی دارید با رم 4 میتونید آندروید استودیو رو راه بندازید . ولی صبرتون رو بیشتر کنید . در مورد سی پی یو و گرافیک . سی پی یو تک هسته ای 3.2 هم باشه میشه کار کرد با ایکلیپس . برای اندروید استودیو هم پایین تر از این جواب نمیده (هر چند آندروید استودیو فقط و فقط رم بالا میخواد) گرافی هم در حد گرافیک 512 خوبه . باز هم در اخر توصیه میکنم فقط و فقط روی رم تمرکز کنید .
در ضمن آندروید استودیو بیشتر امکاناتش انلاین هستش و اصلا نیازی به هارد بالا و سریع نداره .
در واقع این اشتباه بزرگیه که وقتی هنوز برنامه نویسی اندروید رو شروع نکردی بری سراغ اکلیپس...!! اگر زمانی که نسخه های ابتدایی اندروید استودیو منتشر شده بود این حرف گفته میشد میتونست تا حدودی درست باشه اما الان به هیچ عنوان بیان این حرف صحیح نیست و تنها در حد یک اظهار نظر شخصی و یک سلیقه هست.
چیزی با ارزش تر از وقت وجود نداره پس هیچ دلیلی نداره که انسان وقتش رو صرف کار کردن با ابزاری بکنه که میدونه هم در طول کار مشکلات زیادی داره و هم اینکه میدونه چند وقت دیگه کلا باید اونو کنار بذاره...!!
من خودم ابتدا با اکلیپس شروع کردم و بعدش هم کارم رو با اندروید استودیو ادامه دادم و به هیچ عنوان این دو قابل قیاس با هم دیگه نیستن. و کار کردن با اکلیپس هیچ مزیت برای کسی که تازه میخواد شروع به کار بکنه نداره. ضمن اینکه اگر کسی یک هفته وقت صرف کنه و فقط کار با اندروید استودیو رو یاد بگیره بسیار راحت تر از محیط اکلیپس و البته سریعتر میتونه کد بزنه و با محیط کاربر پسندی که داره خیلی زود هماهنگ میشه.
مسلما ابزاری که خود تیم توسعه اندروید دارن توصیه میکنن و خودشون برای سیستم عاملی که خودشون ساختن اونو توسعه دادن بسیار مناسب تر خواهد بود از ابزاری که برای هدفی دیگه ساخته شده و با اضافه کردن ابزارهایی اونو قادر به انجام برنامه نویسی اندروید میکردن.
در اندروید استودیو میشه کتابخونه های مختلف بر پایه gradle، maven، adt رو به راحتی اضافه کرد و ازشون استفاده کرد.
برای کسی که تازه میخواد شروع کنه راحتی و سرعت بالای انجام کارها بسیار مهمه که در اندروید استودیو با طراحی user friendly و امکانات گسترده به این دو مهم رسیده. کسایی که با اکلیپس کار کردن میدونن که در طول انجام یک پروژه شاید مجبور بشن بارها اونو restart کنن یا بارها clean کنن و...
پس هیچ دلیلی وجود نداره که ابتدا کسی برنامه نویسی اندروید رو با اکلیپس شروع بکنه و زمانش رو از دست بده بعد اونو کنار بذاره تازه بیاد شروع کنه به یادگیری اندروید استودیو...!! این فقط یک سلیقه و اظهار نظر شخصی هست وگرنه نه تیم توسعه اندروید نه در مجامع برنامه نویسی کسی از این توصیه ها نکرده و نمیکنه...!!
برای اجرای اندروید استودیو حداقل 2 گیگ رم لازمه البته توصیه بر استفاده از 4 گیگ رم بوده. روی سیستمی هم که رم 4 و cpu پنتیوم داشته اندروید استودیو 1.4 نصب کردم و پروژه انجام دادم و کامپایل کردم و جواب داده...!!
بیشتر امکاناتش آنلاین هست...؟؟!!
دوست عزیز شما برو سیستم عاملت رو روی هارد ssd نصب کن بعد اندروید استودیو رو اجرا و کن ببین تاثیر داره یا نه...!!
raha_jon
یک شنبه 27 دی 1394, 14:01 عصر
سلام و خسته نباشید به همکاران محترم
نظر شخصی من اینه
Lenovo IdeaPad Z510 - B
که هم رم خوبی داره و هم پردازندش خوبه چهار هسته ای هم هست اگه به پسوند پردازندش توجه کنید متوجه میشین که چهار هسته ای واقعی هست (آخه من خودم اشتباهی فکر میکردم سی پی یو های i7 چهار هسته ای هستن:لبخند: دیدم دوهسته ای هم دارن)و اینو با پسوند میشه تشخیص داد
http://digikala.com/Product/DKP-24106/Lenovo-IdeaPad-Z510-B/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88-%D8%A2%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D8%A7%D9%BE%D8%AF-Z510#!/tab-techspecs/
دو گیگ هم گرافیک اختصاصی داره جمعا میشه چهار گیگ گرافیک!رم 6 که خوبه برای استفاده + اگه هاردشو عوض کنی ssd بذاری حله دیگه کامل جواب میده ان شاءالله.
منم نیاز دارم به این لب تاپ اما وضع مالی:گریه:
#root#
شنبه 24 تیر 1396, 06:31 صبح
درصورت امکان از هارد SSD استفاده کنید (تفاوتش محسوس هست)
من امروز یه هارد SSD میگیرم، ۱۲۰ یا ۱۲۸ گیگ، میخواستم بدونم پارتیشن root و home رو جدا کنم روی همین هارد، یا این جداسازی رو انجام ندم؟
Nevercom
شنبه 24 تیر 1396, 11:34 صبح
بحث جدا کردن این دو به دوتا پارتیشن که دست خودتونه، اما بنظر من نیاز هست که جفتشون روی هارد SSD باشن
من ترجیح میدم نرم افزارهای خودم رو تو مسیر ~/.local/opt نصب کنم، . پروژه هام هم در home هستن، پس اگر میخوام تغییر سرعت رو بیشتر احساس کنم، home هم باید رو SSD باشه
اما تو خود home یه سری دایرکتوری هست مثل Pictures, Music, Movies, Document و اینها که حجم خیلی زیادی دارن و اصلن هم نیاز نیست رو SSD باشن، واسه همین من اینا رو انتقال دادم به HDD و لینکشون کردم به همین پوشه ها تو home
فرض من این هست که همه چی رو SSD هستن مگه اینکه خودم جدا کنم، اون چندتا رو که قبلن جدا کرده بودم. بعدش مثلن پوشه Virtualbox VMs که 20 گیگی میشد رو به HDD انتقال دادم.
این شکلی تاثیر SSD رو تو کل سیستم حس می کنم و دایرکتوری های کم اهمیت و حجیم رو هم میبرم رو HDD و لینک می کنم به جای قبلیشون (اگر تو home هستن و باید تو home باشن) تا مشکلی پیش نیاد
این رو هم ببین، سوالی هست که تو askubuntu پرسیده بودم در همین خصوص و راهنماییم کردن: https://askubuntu.com/q/461394/107348
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.