ورود

View Full Version : چرا برنامه در ورژن پایین اندروید روان کار میکنه ولی ورژن اندروید که میره بالا روونی اجرا کمتر میشه ؟

vahid_barnamenevis
دوشنبه 21 دی 1394, 20:35 عصر
چرا برنامه در ورژن پایین اندروید روان کار میکنه ولی هر چی ورژن اندروید میره بالاتر اجرا کندتر میشه ؟

من از این مشکل تعجب میکنم.

ببینید در برنامه ی من یک dialog وجود داره که داخلش 6 تا ImageView گذاشتم و با زدن یک دکمه این ImageView ها یکی پس از دیگری تصویرشون عوض میشه و بعد از تاخیر 50 میلی ثانیه ای تصویرشون به حالت قبلی برمیگرده ( که با استفاده از thread و handler و متد postDlayed و یک حلقه for که 50 بار اجرا میشه و در هر بار اجرای حلقه تصویر دو تا از ImageView ها رو عوض میکنه درستش کردم )

حالا مساله اینجاست که عوض شدن تصویر این ImageView ها در امولاتور با اندروید 2.2 بسیار روان و با همان فاصله 50 میلی ثانیه که گفتم انجام میشه ولی هر چی ورژن اندروید رو میبریم بالاتر عوض شدن تصویر ImageView ها کندتر اجرا میشه و در گوشی با اندروید 4.4.2 فقط عوض شدن تصویر دو یا سه تا از ImageView ها رو نمایش میده و در نهایت هم تصویر آخرین ImageView رو عوض میکنه و تموم. البته این مشکل زمانی که تاخیر بین عوض شدن تصویر ImageView ها رو به 300 میلی ثانیه افزایش میدم تقریبا دیگه وجود نداره.

قابل توجه که برنامه توی امولاتور با اندروید 2.2 خیلی روون اجرا میشه و در گوشی با اندروید 2.3 هم همین طور . ولی در امولاتور با اندروید 4.0.3 مشکل روون اجرا نشدن وجود داره و در گوشی با اندروید 4.4.2 دیگه خیلی بد اجرا میشه.

چرا این اتفاق می افته ؟ و راه حل چیه ؟

تشکر از راهنماییتون .

Pam.goudarzi
سه شنبه 22 دی 1394, 00:02 صبح
بهتره که شما روی گوشی واقعی تست کنی . خیلی به دقیق بودن شبیه ساز ها اعتمادی نیست .

vahid_barnamenevis
سه شنبه 22 دی 1394, 00:51 صبح
عزیز من در امولاتور 2.2 و 4.0.3 و همچنین در گوشی موبایل با اندروید 2.3 و 4.4.2
امتحانش کردم .

در متن سوال هم نوشتم که شرایط اجراشون چجوری بوده .