jaykob
چهارشنبه 23 دی 1394, 09:09 صبح
سلام دوستان
من در یک کلاس نزدیک به 20 تا متد به شکل زیر دارم که همه از نوع مدل هستند مثل StudentInfo و ... حالا این کلاس به صورت توکار ValidationFault رو بر می گردانه که ممکن هست چندین خطا باشه و من نمی دونم چطور الان این strb که تعریف کردم از نوع StringBuilder بتونم داخل کنترلرم بخونم و مقادیر خطایی که داده می شه داخل View چاپ کنم ؟
خواستم یک property تعریف کنم که بعد از صدا زدن متد پر بشه و اون طرف خونده بشه فکر کردم که ما ۲۰ تا متد داریم به صورت همزمان این property ها شاید با هم تداخل داشته باشند . ممنون می شم که من رو کامل راهنمایی کنید اون جایی که return ??? گذشتم نمی دونم باید چیکار کنم
public StudentInfo GetStudent(string code)
{
try
{
///Some Code
return myModelVal;
}
catch(FaultException<ValidationFault> ex)
{
var strb = new StringBuilder();
strb.AppendLine(ex.Message);
foreach (var item in ex.Detail.ValidaitonFaultItems)
{
strb.AppendLine(item.ErrorCode + " : " + item.ErrorDescription);
}
return ???
}
}
با تشکر و احترام
من در یک کلاس نزدیک به 20 تا متد به شکل زیر دارم که همه از نوع مدل هستند مثل StudentInfo و ... حالا این کلاس به صورت توکار ValidationFault رو بر می گردانه که ممکن هست چندین خطا باشه و من نمی دونم چطور الان این strb که تعریف کردم از نوع StringBuilder بتونم داخل کنترلرم بخونم و مقادیر خطایی که داده می شه داخل View چاپ کنم ؟
خواستم یک property تعریف کنم که بعد از صدا زدن متد پر بشه و اون طرف خونده بشه فکر کردم که ما ۲۰ تا متد داریم به صورت همزمان این property ها شاید با هم تداخل داشته باشند . ممنون می شم که من رو کامل راهنمایی کنید اون جایی که return ??? گذشتم نمی دونم باید چیکار کنم
public StudentInfo GetStudent(string code)
{
try
{
///Some Code
return myModelVal;
}
catch(FaultException<ValidationFault> ex)
{
var strb = new StringBuilder();
strb.AppendLine(ex.Message);
foreach (var item in ex.Detail.ValidaitonFaultItems)
{
strb.AppendLine(item.ErrorCode + " : " + item.ErrorDescription);
}
return ???
}
}
با تشکر و احترام