ورود

View Full Version : ساخت لیست علاقه مندی ها

Hossein8867
چهارشنبه 23 دی 1394, 15:58 عصر
سلام دوستان عزیز.من میخوام برای برنامه ام قسمت لیست علاقه مندی ها بسازم.منابع انگلیسی ای که پیدا کردم فقط برای نمایش عکس ستاره روشن و خاموش بود ولی طرز اینکه در یک activity چه جوری باید آیتم های لیست ویو را به عنوان موارد مورد علاقه ذخیره کرد توضیح داده نشده بودن.منبع فارسی هم سایت کلیدستان بود که چیز زیادی ازش متوجه نشدم و یه سری ویدئو که برای vb4a بود و ... لطفا اگر میشه اینجا طرز ساختش رو توضیح بدین اگر هم لینک مطلب یا ویدئویی که کاملا ساخت لیست علاقه مندی ها به زبان جاوا برای اندروید را توضیح داده باشد سراغ دارید لطفا معرفی بفرمایید.
:قلب:

Mohadi
چهارشنبه 23 دی 1394, 18:47 عصر
سلام یک ستون جدید تو دیتابیس ایجاد کن, به اسم هرچی دوست داری حالا ما بگیم علاقمندی ها یا تو کد مثلا Favorites. که عناصرت وقتی ساخته میشن به صورت پیش فرض مقدار 0 براشون توی این ستون لحاظ بشه
حالا توی برنامه ات هر موقع یک مورد رو خواستی به علاقمندی ها اضافه کنی مقدارش این ستون از اون سطر خاص ات رو 1 میکن, با از علاقمندی ها خارج کردنشم مجددا مقدارش رو 0 میکنی.
برای اینکه لیست علاقمندی هات رو به کاربر نشون بدی توی دیتابیس سرچ میزنی اون سطرهایی که مقدار ستون Favorites اشون 1 باشه ارو دسته میکنه نشون میده توی لیست ویو.

راه های دیگه ای هم واسه ساخت علاقمندی ها هست که فکر میکنم گفتن همین یک موردش بتونه کارتو راه بندازه.
موفق باشی

Hossein8867
پنج شنبه 24 دی 1394, 19:26 عصر
سلام یک ستون جدید تو دیتابیس ایجاد کن, به اسم هرچی دوست داری حالا ما بگیم علاقمندی ها یا تو کد مثلا Favorites. که عناصرت وقتی ساخته میشن به صورت پیش فرض مقدار 0 براشون توی این ستون لحاظ بشه
حالا توی برنامه ات هر موقع یک مورد رو خواستی به علاقمندی ها اضافه کنی مقدارش این ستون از اون سطر خاص ات رو 1 میکن, با از علاقمندی ها خارج کردنشم مجددا مقدارش رو 0 میکنی.
برای اینکه لیست علاقمندی هات رو به کاربر نشون بدی توی دیتابیس سرچ میزنی اون سطرهایی که مقدار ستون Favorites اشون 1 باشه ارو دسته میکنه نشون میده توی لیست ویو.

راه های دیگه ای هم واسه ساخت علاقمندی ها هست که فکر میکنم گفتن همین یک موردش بتونه کارتو راه بندازه.
موفق باشی

با سلام.ببخشید من در برنامه ام از دیتابیس استفاده نکرده ام میشه فقط برای لیست علاقه مندی ها به تنهایی از دیتابیس استفاده کرد یا خیر؟شما منبعی سراغ دارید که کامل دیتابیس و ساخت لیست علاقه مندی ها با دیتابیس رو توضیح بده؟ممنون میشم به غیر از سوال های قبلی بگید چه جوری با SharedPreferences میشه این کار رو انجام داد.

Mohadi
جمعه 25 دی 1394, 00:47 صبح
خب بدون دیتابیس و یا حداقل جایی که داده ها ذخیره بشن لیست علاقمندی ها بی معنی.
کاربر موردی رو به لیست علاقمندی هاش اضافه میکنه اما خب چون جایی ذخیره نشده دفعه بعدی که وارد برنامه بشه طبیعتا چیزی داخل لیستش نیست.

درمورد فضای شیردپریفرنسز بگم که مناسب همچین کاری نیست و درست و استاندارد نیست کلا که همچین کاری باهاش بکنی. همون باید ازدیتابیس استفاده کنی.
منابع هم زیاده, تو همین فرومم فکر میکنم میتونی یک چیزایی پیدا کنی. موفق باشی