ورود

View Full Version : سوال: تبدیل پارشیال ویوی به رشته renderpartialtostring

r4hgozar
پنج شنبه 24 دی 1394, 09:13 صبح
سلام.
آیا کد زیر در mvc5 کار نمی کنه؟

public static string RenderPartialToString(this ControllerBase controller, string partialViewName, object model)
{
IView view = ViewEngines.Engines.FindPartialView(controller.Con trollerContext, partialViewName).View;
return RenderViewToString(controller, view, model);
}

من کد زیر رو استفاده می کنم. اما در خط ذوم که باید view به من بده. مقدار نال رو بر می گردونه و همین باعث میشه که کل برنامه من درست اجرا نشه!
IView view = ViewEngines.Engines.FindPartialView(controller.Con trollerContext, partialViewName).View;
این خط.
ایا این کد اشتباس؟
میشه کد جایگزینی برای این قرار داد؟

hakim22
پنج شنبه 24 دی 1394, 09:20 صبح
میشه هدف از نوشتن این تابع رو توضیح بدید ؟

r4hgozar
پنج شنبه 24 دی 1394, 09:27 صبح
بله.
من دارم بصورت زیر از json استفاده می کنم.

return Json(new JsonData()
{
Script = MessageBox.Show("با موفقیت درح شد", MessageType.Success).Script,
Success = true,
Html = ViewHelper.RenderPartialToString(this,"_ImageList", uploadmodel)
});

این هم کلاسش

public class JsonData
{
public string Script { get; set; }
public string Html { get; set; }
public bool Success { get; set; }
}

تا اون رو پاس بدم به view مورد نظر خودم.

من وقتی مقادیر یه فرم رو پاس بدم به سمت سرور و بعد ویو رو بصرت ajax رفرش کنم از این روش استفاده می کنم

r4hgozar
پنج شنبه 24 دی 1394, 10:07 صبح
دوستان.
کسی راهنمایی نداره؟ من چطوری هم پیام رو پاس بدم به ویو و هم صفحه رو رفرش کنم با json?

r4hgozar
پنج شنبه 24 دی 1394, 10:45 صبح
کد های دیگه تبدیل pratrial to view رو هم امتحان می کنم تو همین خط تبدیل پارشیال ویو ، یعینی find اون گیر می کنه.

hakim22
پنج شنبه 24 دی 1394, 10:45 صبح
برای ارسال پیام به ویو میتوانید از ViewBag استفاده کنید. اگر ViewBag.Message مقدار داشت پیام نمایش داده شود در غیر این صورت چیزی نمایش داده نشود. مدیریتش با jQuery ممکن است.

به طور کلی رفرش کردن صفحه نباید از طریق ASP انجام بشه. وقتی از Ajax استفاده می کنید با رویداد Success و Fail میتوانید برای شرایط پیش آماده عمل رفرش را با جاوا اسکریپت انجام دهید.

r4hgozar
پنج شنبه 24 دی 1394, 11:10 صبح
خوب مقاله ای یا نمونه کدی رو ندارین که همین 3 مقداری رو که من دارم پر می کنم رو به روش دیگه که شما می گین انجام بده؟