ورود

View Full Version : سوال: طراحی سایت با ادوب میوز

کاربر مبتدی
پنج شنبه 24 دی 1394, 13:14 عصر
دوستان میخواستم بدونم با توجه به قیمت بالای این نرم افزار و تبلیغات خوبی که در موردش میشه نظرتون در بارش بدونم و اگر کسی میتونه آموزش این نرم افزار رو بزاره

پیام حیاتی
پنج شنبه 24 دی 1394, 20:07 عصر
سلام
آموزش فارسی کاملی وجود نداره باید زبان اصلی بدانید ، فیلم های آموزشی یوتیوب و لیندا.
تا حالا نشنیدم کسی باهاش کار کنه.
قیمت نرم افزار در ایران با توجه به نبود قانون کپی رایت جایی در قیمت نهایی ندارد.

سعید کشاورز
پنج شنبه 24 دی 1394, 22:39 عصر
اصلا من معنی طراحی سایت با دریم ویور یا فلان نرم افزار رو نمیفهمم یعنی چی...
طراحی سایت یعنی کد HTML و CSS
اصلا ربطی به نرم افزار نداره..
خیلی از این آموزشگاهها رو دیدم تبلیغ میزنن آموزش طراحی سایت با دریم ویور یا فلان نرم افزار
این کاملا غلطه
حالا این نرم افزاری که شما میگین چه امکاناتی میده؟
به نظرم حتی اگه رایگان هم باشه بازم ارزش استفاده نداره..اونم به خاطر حجم و سرعت نرم افزار و پیچیدگی محیط کاربریش

کاربر مبتدی
شنبه 26 دی 1394, 05:33 صبح
دوست عزیز من در عرض 24 ساعت یاد گرفتمش و بدون حتی یک خط کد نویسی باهاش سایت درست کردم البته فعلاً فقط html
دارم adobe edge animate رو هم یاد میگیرم که به جای خروجی فلش خروجی html5 میده که یعنی خداحافظ فلش
در مورد پیچیدگی ادوب میوز باید بگم فوق العاده راحته طوری که بدون آموزش الان راحت 60% یادش گرفتن حتی امکانات تعاملیش در ضمن هر سایتی رو میشه باهاش طراحی کرد بجز سایتهایی که احتیاج به بانک اطلاعاتی دارن یعنی شایدم بشه من خبر ندارم.

سعید کشاورز
شنبه 26 دی 1394, 06:19 صبح
دوست عزیز من در عرض 24 ساعت یاد گرفتمش و بدون حتی یک خط کد نویسی باهاش سایت درست کردم البته فعلاً فقط html
دارم adobe edge animate رو هم یاد میگیرم که به جای خروجی فلش خروجی html5 میده که یعنی خداحافظ فلش
وقتی نتونی کد نویسی کنی هیچجا بهت کار نمیدن
اصلا استفاده از این نرم افزارها غلطه
هیچ شرکتی رو پیدا نمیکنی از اینا استفاده کنه مگر اینکه کارشون خیلی سطح پایین و داغون باشه
هرچقدر هم بگم قانع نمیشی..یکم حرفه ای تر بشی تازه میفهمی طراحی باید با کدنویسی انجام بشه نه Drag&Drop

کاربر مبتدی
شنبه 26 دی 1394, 06:29 صبح
مسلماً فعلاً حرف شما درسته ولی یه نگاه به سایتهایی که با این نرم افزار ساخته شده بندازی کمی خواهی ترسید.
شاید توی شرکتها نشه استخدام شد ولی برای کار دوم میشه مشتری شرکتها رو با قیمت پایینتر از چنگشون در آورد.
من به طراحی آشنا هستم شرکتهایی مثل مایکروسافت و همین ادوبی دارن به سمتی میرن که هر چه بیشتر و بیشتر کار رو به سمت طراحی بدون برنامه نویسی پیش ببرن اگر ویژوال استودیو 2015 رو نصب کنید میبینید ک مایکروسافت هم داره همین کارو پیش میبره .
البته فعلاً کد نویسی برای کارهای حرفه ای واجبه ولی کدنویسهای هم اغلباً بجای برنامه نویسی بیشتر کپی پیست میکنن. مگر برای موارد خاص و سایتهای خاص

پیام حیاتی
شنبه 26 دی 1394, 08:23 صبح
مسلماً فعلاً حرف شما درسته ولی یه نگاه به سایتهایی که با این نرم افزار ساخته شده بندازی کمی خواهی ترسید.
شاید توی شرکتها نشه استخدام شد ولی برای کار دوم میشه مشتری شرکتها رو با قیمت پایینتر از چنگشون در آورد.
من به طراحی آشنا هستم شرکتهایی مثل مایکروسافت و همین ادوبی دارن به سمتی میرن که هر چه بیشتر و بیشتر کار رو به سمت طراحی بدون برنامه نویسی پیش ببرن اگر ویژوال استودیو 2015 رو نصب کنید میبینید ک مایکروسافت هم داره همین کارو پیش میبره .
البته فعلاً کد نویسی برای کارهای حرفه ای واجبه ولی کدنویسهای هم اغلباً بجای برنامه نویسی بیشتر کپی پیست میکنن. مگر برای موارد خاص و سایتهای خاص

سلامی دوباره

نرم افزار :
استفاده از این قبیل نرم افزارها بد نیست لکن اگر سایت از نیازهای حداقلی یک سایت شخصی استاتیک فراتر رود سریعا" زیر سوال خواهند رفت.
گذشته از این طراح و برنامه نویس باید فکر پشتیبانی و امکان گسترش پروژه در مراحل بعد از تحویل را داشته باشد.
هزینه :
در مورد هزینه باید بگم طراحان امروزی به جای استفاده از این نرم افزارها از سیستم های مدیریت محتوایی همچون جوملا و وردپرس استفاده می کنند که امکانات آنها قابل قیاس با این نوع نرم افزارها نیست حتی با(Microsoft Expression) ، همچنین هزینه نهایی با نمونه کارهای خروجی برابری می کند.
این رو هم در نظر بگیرید اگر قوانین کپی رایت اعمال شوند و شما دارای خروجی های مختلفی از این نرم افزار باشید ، در صورت نیاز به ویرایش فایل پروژه در آینده که امری غیرممکن نیست باید لایسنس خریداری کنید که هزینه های آن کم نیست.
امیدوارم منظورتون از ""به چنگ در آوردن"" انگیزه رقابتی باشد نه بر هم زدن بازار.

برنامه نویسی دات نت
در تکنولوژی جدید دات نت ASP.NET MVC حتی دیگر خبری از ابزارهای سروری که در ASP.NET Web.Form می توانستیم به راحتی درگ کنیم و یا ابزارهای دیتا رو بدون CodeBehind به بانک های اطلاعاتی به صورت ویزارد متصل کنیم خبری نیست ، برای هر آیتم مورد نیاز باید کدنویسی کرد.
مهم ترین علت این بود که مایکروسافت به جای تحمیل استفاده از ابزراهای موجود از قبل طراحی شده این امکان را به برنامه نویس بدهد تا خود بتواند به دلخواه و بر اساس نیاز آنها را طراحی کند زیرا هر چقدر این ابزارها گسترش پیدا کنند نیازها همواره در حال تغییر و بروزرسانی هستند و خیلی موارد دیگر که در این بحث نمی گنجد.
شاید در نگاه های اول IDE VisualStudio مخاطب را به اشتباه بیندازد که همه چیز آمادست و با کمی تلاش و سماجت می تواند پروژه های بزرگ راه اندازی کند و یا در مدت زمان کوتاه سایت هایی با قابلیت های حداکثری سیستم های مدیریت محتوای موجود راه اندازی کند اما حقیقت این هست که حتی در پروژه های WinForm و WPF که دارای ابزارهای گسترده برای نیازهای مختلف هستند این امر جزء یک فکر اشتباه چیز دیگری نیست.

کلام آخر :
صحبت های بنده وادار کردن شما به قبول هیچکدام از بیانات گفته شده نیست ، هدف کمک در پیدا کردن مسیر درست و پایدار هست.
موفق باشید.

کاربر مبتدی
شنبه 26 دی 1394, 09:46 صبح
به چنگ در آوردن"" انگیزه رقابتی باشد نه بر هم زدن بازار. رو به شوحی عرض کردم
خدمت استاد عزیز،بنده هم عرض کردم که برای پروژه های کوچک و یا حد اکثر متوسط فکر کنم بشه از این نرم افزار ها کمک گرفت چون تا جایی که میدونم به بانک اطلاعاتی مجهز نیست ولی بسیار هوشمند عمل میکنه و البته منظورم بیشتر طراحی اینترفیس سایت است که باید قبول کرد با کد نویسی چندان مناسبی ندارد. در نهایت در زمان فعلی حرف شما درسته و برای خیلی کارها باید کد زد. باید عرض کنم که این نرم افزار هم در نهایت ایجاد کدهای html میکنه که قابل ویرایش هستند .
قبول دارید که خیلی از کارها در طراحی وب تکراری هستند این نرم افزار اون کارهای تکراری رو به خوبی انجام میده.

کاربر مبتدی
شنبه 26 دی 1394, 09:48 صبح
به چنگ در آوردن"" رو به شوحی عرض کردم
خدمت استاد عزیز،بنده هم عرض کردم که برای پروژه های کوچک و یا حد اکثر متوسط فکر کنم بشه از این نرم افزار ها کمک گرفت چون تا جایی که میدونم به بانک اطلاعاتی مجهز نیست ولی بسیار هوشمند عمل میکنه و البته منظورم بیشتر طراحی اینترفیس سایت است که باید قبول کرد با کد نویسی چندان مناسبی ندارد. در نهایت در زمان فعلی حرف شما درسته و برای خیلی کارها باید کد زد. باید عرض کنم که این نرم افزار هم در نهایت ایجاد کدهای html میکنه که قابل ویرایش هستند .
قبول دارید که خیلی از کارها در طراحی وب تکراری هستند این نرم افزار اون کارهای تکراری رو به خوبی انجام میده.