ورود

View Full Version : برنامه نویسی برای اندروید با Qt و ++c

negar.rafie
پنج شنبه 24 دی 1394, 14:29 عصر
سلام
من میخوام برنامه نویسی موبایل را شروع کنم برای اندروید
حالا میخواستم ایا باQt میشه برای اندروید برنامه نوشت و نیاز نباشه بریم جاوا و android studio را یاد بگیریم؟

اگر میشه فرقش چیه؟
از لحاظ سختی و موارد دیگه ممنون

AliRezaBeytari
پنج شنبه 24 دی 1394, 14:38 عصر
بله ، میشه با Qt برای Device های اندرویدی هم کد نوشت اما نسبت به Java سخت تر هست.
همچنین در Qt امکان استفاده از سرویس نیست !!

negar.rafie
پنج شنبه 24 دی 1394, 15:11 عصر
سرویس چی هستش؟

AliRezaBeytari
جمعه 25 دی 1394, 00:42 صبح
سرویس چی هستش؟

مثلا برنامه ای مثل تلگرام ، همیشه گوش به زنگ هست که بلافاصله وقتی کاربر به اینترنت وصل شد ، بره ببینه پست جدیدی برای کاربر اومده یا نه. در این مواقع یه چیزی به نام سرویس مینویسن تا این کار رو بکنه !! (خیلی خودمونی گفتم :لبخند:)

IMAN4k
جمعه 25 دی 1394, 08:38 صبح
همچنین در Qt امکان استفاده از سرویس نیست !!
پس تلگرام دسکتاپ چطور اینکارو کرده ؟!
third-party library هایی هم که استفاده کردن چیزی مربوط به پیاده سازی سرویس فکر نکنم داخلش باشه.
https://github.com/telegramdesktop/tdesktop

حامد مصافی
جمعه 25 دی 1394, 12:04 عصر
رویه تولید نسخه دسکتاپ با موبایل فرق داره. نسخه دسکتاپ مادامی که در حال اجراست پیام‌ها رو دریافت می‌کنه. اما در موبایل حتی اگر برنامه‌ای بسته بشه باز هم اتصال اون به اینترنت و سرور مربوطه برقراره. این امر به دلیل اینه که یک کلاس از اون برنامه در پس زمینه در حال اجراست. به این کلاس همیشه در حال اجرا سرویس گفته میشه.
اگر هدف شما بازی‌سازی هست کیوت برای اندروید انتخاب خوبیه. اما در مورد برنامه خیر، چند مورد کمبود داریم (نه تنها در کیوت، در هر پلت‌فرم غیر از جاوا):

عدم (یا سختی) دسترسی به برخی امکانات سیستم‌عامل
عدم وحود سرویس
حجم بالای خروجی
عدم تعامل با عامل‌های دستیار (مثل google accessibility)
چون کل برنامه به صورت یک کتابخانه لود می‌شود حجم پردازشی بیشتری دارد و سریعتر از حافظه سیستم‌عامل حذف می‌شود

اما خب مزیت‌هایی نیز داریم:

امکان استفاده از widgets و qt quick
امکان تولید رابط‌کاربری انعطاف‌پذیر‌تر
چند سکویی

و ...

negar.rafie
شنبه 26 دی 1394, 13:28 عصر
یعنی برای برنامه نویسی اندروید برم سراغ جاوا؟

حامد مصافی
یک شنبه 27 دی 1394, 10:30 صبح
همونطوری که در پست قبل گفتم بستگی به این داره که چه چیزی میخواید بنویسید. اما جواب عمومی «بله» هست.

pcse7en
جمعه 02 بهمن 1394, 00:57 صبح
ببخشید در مورد این قضیه service یه جایی توی github دیدم سواد درست حسابی انگلیسی خوندن که ندارم یه نگاهی بندازید دوستان ببینید این ربطی به service داره یا نه؟

https://github.com/2gis/qtandroidextensions

حامد مصافی
جمعه 02 بهمن 1394, 23:11 عصر
ببخشید در مورد این قضیه service یه جایی توی github دیدم سواد درست حسابی انگلیسی خوندن که ندارم یه نگاهی بندازید دوستان ببینید این ربطی به service داره یا نه؟

https://github.com/2gis/qtandroidextensions

ربطی به این موضوع نداره. اما در کل کتابخانه جالبی به نظر میاد.

pcse7en
شنبه 03 بهمن 1394, 02:21 صبح
یعنی چی که جالبه خوب به ما هم بگید که کارش چیه؟!:متعجب:

mahdigrn
جمعه 23 بهمن 1394, 14:36 عصر
ببخشید بهترین زبان برای نوشتن یه شبکه اجتماعی در قالب اپلیکیشن جاوا هست عایا؟و اینکه شبکه های موجود چی هستند و درمورد طرز کارشون اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که توضیح مختصری بدهو همینطور شبکه