ورود

View Full Version : ستونهایی از دو جدول

papa_fal
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 17:06 عصر
با سلا م به دوستان

من می خواهم که سه فیلد از یک جدول را همراه با یک فیلد از جدول دیگر که به آن مربوط است نشان دهم.
در این جا می خواهم مشخصات استاد که در یک جدول است و ظرفیت استاد برای درس خاصی که در جدول دیگری است را با هم در یک دیتا گرید نشان دهم.
یعنی می خواهم اطلاعات استاد:

select prof_capacity from professor_project WHERE prof_code in(select prof_code FROM professor_project WHERE project_code=(SELECT project_code FROM student WHERE stu_code='811' )) and project_code=(SELECT project_code FROM student WHERE stu_code='811' )

به همراه ظرفیت مربوط به آنها :

SELECT prof_name,prof_family,prof_code FROM professor WHERE prof_code in(select prof_code FROM professor_project WHERE project_code=(SELECT project_code FROM student WHERE stu_code='811' ))";

با هم در یک دیتا گرید {4 ستون }نشان داده شود.

ممنون میشم که منو راهنمایی کنید که این دو کوئری را چطور با هم بنویسم.
با تشکر

keshtkar
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 17:23 عصر
با سلام
فکر کنم مشکل شما با StringGrid حل بشه
موفق و سلامت باشید

papa_fal
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 17:31 عصر
ممنونم
میشه بیشتر توضیح دهید؟؟؟

keshtkar
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 11:54 صبح
با سلام
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما به دنبال ساخت view می باشید
برای این کار میتونید از StringGrid استفاده کنید
همانطور که می دونید StringGrid مثل DBGrid می باشد با این تفاوت که نمی تونید به جدولی ارتباط بدید
به عبارت دیگر شما باید دستی اطلاعات خود را در آن نمایش دهید
بهدخاطر همین امکان میتوانید از چند جدول متاوت اطلاعات را جستجو کرده و در یک جا نمایش دهید
برای وارد کردن اطلاعات در StringGrid می توانید از دستور زیر لستفاده کنید
StringGrid.cells[1,2]:='Majid';
برای اضافه کردن تعداد سطرها و طتونها نیز می توانید از دو خصوصیت زیر استفاده کنید
colcount
rowcount
نمیدونم چقدر تونستم کمکت کنم در هر صورت این چیزی بود که من بلد بودم
موفق و سلامت باشید

sh
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 13:41 عصر
ساخت View در SQL Server چه ربطی به String Grid در دلفی داره ؟
---------------------------------------------------------------------------
برای حل این مشکل باید در اسکیو ال سرور یک View درست کنید و از آن استفاده کنید برای ساخت آن علاوه بر کد نویسی ابزار ویژوال نیز دارد.

یا اگر از زبانهای دات نت استفاده میکنید میتوانید این View را در DataSet نیز درست کنید

ali_divsalar
شنبه 11 شهریور 1385, 08:19 صبح
(نمی دونم درست متوجه سوالتون شدم یا نه) چرا query از دوجدول نمی گیرید؟ تا در DbGrid ازش استفاده کنید.