View Full Version : سوال: show/hide گروهی
mahmooddavoodi
یک شنبه 27 دی 1394, 11:02 صبح
سلام
یه فرم دارم که مجموعا 50 تا آبجکت اعم از تکست باکس و لیبل داره میخوام با یک دستور هر پنجاه تا مخفی بشه و با یک دستور همش آشکار بشه.
متشکرم.
alirezabahrami
یک شنبه 27 دی 1394, 15:47 عصر
سلام
یه فرم دارم که مجموعا 50 تا آبجکت اعم از تکست باکس و لیبل داره میخوام با یک دستور هر پنجاه تا مخفی بشه و با یک دستور همش آشکار بشه.
متشکرم.
سلام
از کد زیر برای مخفی شدن استفاده کن !
Dim ctl As Control
For Each ctl In Me.Controls
With ctl
If .ControlType = acLabel Or .ControlType = acTextBox Then
.Visible = False
End If
End With
Next ctl
و از همین کد با جایگزین کردن true بجای false برای آشکار کردن استفاده کن
یا علی
mahmooddavoodi
دوشنبه 28 دی 1394, 13:40 عصر
با تشکر از استاد بهرامی که همیشه راهنمایی هاتون راه گشاست..با عرض معذرت من منظورمو بد نوشتم.در واقع نمی خوام هرچی که توی فرم هست مخفی یا آشکار بشه. میخوام ببینم آیا میشه مثلا پنجاه تا لیبل و تکست باکس رو با هم یک گروه کرد و فقط به گروه دستور داد. این در حالیه که شاید تعداد دیگه ای لیبل و تکست باکس موجود باشه و نخوام اونا مخفی یا آشکار بشن.
متشکرم
alirezabahrami
دوشنبه 28 دی 1394, 13:55 عصر
با تشکر از استاد بهرامی که همیشه راهنمایی هاتون راه گشاست..با عرض معذرت من منظورمو بد نوشتم.در واقع نمی خوام هرچی که توی فرم هست مخفی یا آشکار بشه. میخوام ببینم آیا میشه مثلا پنجاه تا لیبل و تکست باکس رو با هم یک گروه کرد و فقط به گروه دستور داد. این در حالیه که شاید تعداد دیگه ای لیبل و تکست باکس موجود باشه و نخوام اونا مخفی یا آشکار بشن.
متشکرم
سلام
برای خصوصیت tag کنترلهائی که می خواهید مخفی یا آشکار شود یک مقدار قرار بده و در کد بالا شرط بگذار که هر کنترلی مقدار تگ آن مثلاً 10 بود مخفی یا آشکار شود .
کد بالا با بکار بردن خصوصیت tag بصورت پائین تغییر می کند :
Dim ctl As Control, i As Integer
For Each ctl In Me.Controls
With ctl
If .ControlType = acLabel Or .ControlType = acTextBox Then
If .Tag = 10 Then
.Visible = False
End If
End If
End With
Next ctl
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.