View Full Version : وارد شدن تاریخ کامپیوتر در یک فیلد فایل access
farhadamin
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 18:53 عصر
سلام من در یکی از فیلد هام که مروبط به تاریخ است باید تاریخ هر روز وارد شود ... به خاطر تعداد رکورد های که هر روز مجبور به وارد کردنشون هستم.... میخواستم ببینم راهی برای وارد شدن خودکار تاریخ توی رکوردهای که هر روز ایحاد می شود هست.
ممنون از جوابتون
moustafa
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 22:01 عصر
در فرم استارت اپ یه تکس باکس بذار با لیبل "لطفا تاریخ جاری را وارد نماید" سپس در پایان اون مخفی کنvisible=false
در رویداد afterinsert فرم ورود اطلاعات :
datecurrent=forms!form1!text1
farhadamin
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 22:40 عصر
در فرم استارت اپ یه تکس باکس بذار با لیبل "لطفا تاریخ جاری را وارد نماید" سپس در پایان اون مخفی کنvisible=false
در رویداد afterinsert فرم ورود اطلاعات :
datecurrent=forms!form1!text1
سلام خیلی ببخشید اما من نفهمیدم..... می شه بیشتر توضیح بدید......گیر آماتور افتادی... مننون
Mahsa Hatefi
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 23:32 عصر
دوست عزیز اگه تاریخ خاصی را مد نظر دارید از روشی که استاد گرامی آقای مصطفی فرمودند استفاده کن و اگه منظورتون تاریخ روز کامپیوتر است برای تاریخ لاتین در کنترل سورس تکست باکس از Date() استفاده کن و اگه تبدیل به تاریخ شمسی منظورتون است از یکی از ماژول های موجود و یا shamsi.dll استفاده کن . اگه یه سرچ بکنی خیلی مطلب توی این فوروم هستش
موفق باشید
farhadamin
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 09:28 صبح
دوست عزیز اگه تاریخ خاصی را مد نظر دارید از روشی که استاد گرامی آقای مصطفی فرمودند استفاده کن و اگه منظورتون تاریخ روز کامپیوتر است برای تاریخ لاتین در کنترل سورس تکست باکس از Date() استفاده کن و اگه تبدیل به تاریخ شمسی منظورتون است از یکی از ماژول های موجود و یا shamsi.dll استفاده کن . اگه یه سرچ بکنی خیلی مطلب توی این فوروم هستش
موفق باشید
من منظورم تاریخ کامپیوتر به لاتین هست.... ممنون
از جسنجو هم استفاده کردم اما جوابی نگرفتم
moustafa
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 09:37 صبح
اگه اسم فیلدت مثلا tarikh باشه در هر رویداد متناسب (gotfoucs ....)
( ) tarikh=date
تاریخ سیستم را هم به میلادی تنظیم کن
samaneh_h
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 09:49 صبح
توی همون فرمی که قراره اول از همه باز شه یک تکست باکس ایجاد کن و توی کنترل سورس اون بنویس ()date=
خب با اینکار تاریخ روزتو بدست میاری.
moustafa
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 10:49 صبح
توی همون فرمی که قراره اول از همه باز شه یک تکست باکس ایجاد کن و توی کنترل سورس اون بنویس ()date=
خب با اینکار تاریخ روزتو بدست میاری.
اینطوری وارد جدول نمیشه وفقط تو فرم نشو داده میشه ،با روش من هم تو فرم نشون داده میشه و هم وارد جدول میشه که ازش میشه گزارش استخراج کرد
samaneh_h
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 11:23 صبح
اینطوری وارد جدول نمیشه وفقط تو فرم نشو داده میشه ،با روش من هم تو فرم نشون داده میشه و هم وارد جدول میشه که ازش میشه گزارش استخراج کرد
خب توی Default value مربوط به تکست باکس اون دستوری که من گفتم رو بزاره بعد تو کنترل سورسش اسم فیلدی رو بذاره که میخواد تاریخ سیستم توش نگهداری بشه
samaneh_h
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 11:27 صبح
اینم فایلش
farhadamin
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 12:34 عصر
اینم فایلش
سلام ممنون از حوابتون .. من اون کارهایی رو که خواسته بودید کردم... اما کاملا حواب نداده ... فایل را قرار می دم اکه ممکنه خودتون بهش نکاهی بکنید.....ممنون
در ضمن برای جستحو نمی شه یک کادر درست کرد که راحتر تر جستجو کنه........جستحو نوشته شده søger efter jnr
خیلی ممنون از کمکتون
moustafa
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 12:43 عصر
استفاده از تاریخ سیستم رو من پیشنهاد نمی کنم
چون اگه کار شما چند روز عقب بیفته اون موقع همگی باید در یه روز تاریخ بخوره
یا اگه بنوعی تاریخ ماه قبل پاک بشه تاریخ روز میخوره
و....
farhadamin
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 12:49 عصر
استفاده از تاریخ سیستم رو من پیشنهاد نمی کنم
چون اگه کار شما چند روز عقب بیفته اون موقع همگی باید در یه روز تاریخ بخوره
یا اگه بنوعی تاریخ ماه قبل پاک بشه تاریخ روز میخوره
و....
من هم می خواه وقتی شروع به نوشتن یک ردیف اطلاعات جدید می کنم تاریخ وارد بشه.. .وگرنه بعضی از فیلد های قدیمی من بدون تاریخ هستند...... و غیره... ممنون از راهنمایت
moustafa
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 16:19 عصر
فیلد های قدیمی بدون تاریخ اند یعنی چی؟ اون موقع چطوری گزارشگیری می کنی ؟
farhadamin
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 22:05 عصر
توی فایل اکه بهش نگاه می کردید متوجه می شدید من توی فایل دو تا تاریخ داردم اولی تاریخ هر روز است و دومی معمولا با فاصله شش ماه از تاریخ اول... رکورد های قدیمی هم به خاطر این که جند سال پیش وارد شده بودند و در یک فایل ورد بودند که من توی اکسس آوردمشون .. بعضی هاشوم تاریخ دوم را ندارند.... که البته می شود وارد شوند.. و قانونا هم همه با فاصله شش ماه از تاریخ اول هستند... ممنون
moustafa
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 23:31 عصر
رو فایل شما مثل اینکه samaneh-h زحمت میکشند ، و من هم نمی خوام پارازیت شم
فقط برای خودم سوال بود
متشکر
farhadamin
جمعه 10 شهریور 1385, 14:39 عصر
فقط برای خودم سوال بود
متشکر
ایشون زحمت می کشیدند... اما مدتی که خبری ازشون نیست... کم سعادتیه منه... اکه ممکنه شما هم کمک کنید...
samaneh_h
شنبه 11 شهریور 1385, 09:49 صبح
فقط برای خودم سوال بود
متشکر
دوست خوب لطف داری،ولی همه باهم کمک کنیم.من که همه چیز رو بلد نیستم بهتره بگم من هیچ بلدم خودم تو این سایت از امثال شما یادگیری میکنم
و اما در مورد فایل که گذاشته بودی اشکال فرم این بود که توی اون کوئری که پشت فرمت بود فیلدی به نام dato اصلا انتخاب نشده بود انتخابش کن فرم دست میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.