ورود

View Full Version : خاموش کردن تمام کلاینت ها در زمانی خاص

hamed_F
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 08:17 صبح
سلام خدمت تمام دوستان
در نظر بگیرید در یک اداره با حدود 800 کلاینت اگر تنها 10 درصد آنها بعد از ساعات اداری به دلیل فراموشی کاربران تا صبح روز بعد روشن بمانند چه هزینه سرباری از نظر مصرف برق و هزینه استهلاک برجای خواهد گذاشت. لذا اگر راه حلی باشد که بتوان توسط admin ساعت خاصی را برای ارسال دستور turn off برای تمام کلاینتها ارسال کرد می تواند راه کاری مناسب و متمرکز برای موضوع پیدا نمود.
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم.

Identifier
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 09:57 صبح
لذا اگر راه حلی باشد که بتوان توسط admin ساعت خاصی را برای ارسال دستور turn off برای تمام کلاینتها ارسال کرد می تواند راه کاری مناسب و متمرکز برای موضوع پیدا نمود.
در صورتی که کامپیوتر ها عضو دومین باشند با استفاده از Ideal Administrator و یا Dame Ware میتونید به سادگی این کار رو انجام دهید.

موفق باشید.

hamed_F
جمعه 10 شهریور 1385, 10:21 صبح
دوست عزیزم سلام
از راهنمایی شما ممنونم ولی درروش پیشنهادی شما باید بصورت دستی تک تک رایانه ها انتخاب و دستور turn off را ارسال نمایم آیا گزینه ای برای زمانبندی وجود دارد؟ در نظر بگیرید در ساعت 10 شب مدیر شبکه نبود تا سیستمهای روشن مانده را خاموش نماید.
بنده دنبال راه حلی خودکار می گردم در صورتی که نرم افزار Ideal Administrator این قابلیت را دارد راهنمای بفرمایید.
باز هم از شما ممنونم

nkm
جمعه 10 شهریور 1385, 12:15 عصر
تا اونجا که یادمه یه همچین گزینه ای میتونید در GP پیدا کنید که در یک زمان خاص کلیه سیستمها خاموش بشن
فقط دقت کنید که سرورها را از این کزینه استثنا کنید

hamed_F
جمعه 10 شهریور 1385, 19:49 عصر
با تشکر از شما
لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید
درصورتی که توسط نرم افزاری بصورت scheduled بتوان این کار را انجام داد بسیار حرفه ای تر خواهد بود
یا حتی استفاده از نرم افزاری مثل Ideal Administrator

mhjb
شنبه 11 شهریور 1385, 07:44 صبح
یه دستور هست با فرمت ذیل:

shutdown -s -f -m \\Computer Name -t 60

شما می‌توانید به جای computer name اسم کامپیوترهای کلاینت‌خود را نوشته (به تعداد کلاینت‌ها باید چنین خطی را بنویسید) سپس آن را در یک بچ فایل قرار دهید و با استفاده از Scheduled Tasks ویندوز آن را اجرا کنید.
البته من برای کار خودم یه اینترفیس با دلفی نوشتم که این کار رو برام میکنه و یه سری از امکانات جانبی هم بهم میده .
موفق باشید.

cybercoder
شنبه 11 شهریور 1385, 11:02 صبح
shutdown -s -f -m \\Computer Name -t 60

متاسفانه فقط مختص 2000 Winبه بالاست.

p_frce
شنبه 11 شهریور 1385, 11:38 صبح
در این دستور Command line که فرمودین چطور باید ساعت مورد نظر رو تنظیم کنم؟
ممنون.

SoftDevCo
شنبه 11 شهریور 1385, 12:07 عصر
در این دستور Command line که فرمودین چطور باید ساعت مورد نظر رو تنظیم کنم؟
ممنون.
شما این دستور رو در داخل یک فایل Bat قرار دهید. هر وقت این فایل اجرا بشه کامپیوتر ها خاموش می شوند.
برای زمانبندی هم از Scheduled Tasks استفاده کنید.

p_frce
شنبه 11 شهریور 1385, 12:34 عصر
ممنون دوست من.

nkm
یک شنبه 12 شهریور 1385, 07:04 صبح
یکی از راه های اون شما میتونید در Group Policy یک Script بنویسید که این کار را انجام بده:

Computer Configuration \ Windows Setting \ Script (StartUp / ShutDown) \ StartUp

دکمه Add میزنید ویک بچ فایل میسازید حاوی دستور زیر: (فقط نام بچ فایل را غیر از ShutDown بزارید.)

ShutDown -s -t 60 -d 19:00

p_frce
یک شنبه 12 شهریور 1385, 09:41 صبح
ممنون دوست من.
ولی در این مورد که کامپیوتر مورد نظر مشخص نشده.
و همچنین در فیلد Parameters چی باید گذاشت؟
ممنون.

Identifier
یک شنبه 12 شهریور 1385, 09:53 صبح
چون این تنظیمات در GPO انجام میشه برای تمامی کامپیوتر و یا کاربرانی که عضو Organization Unit مربوطه هستند(و GP مربوط به آن است.) اعمال می شود.

در گقتگوی زیر لینک های لازم جهت کار کردن با Logon Script ارائه شده است.
بازشدن 1 فایل هنگام لاگین (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=50780)

موفق باشید.

mhjb
یک شنبه 12 شهریور 1385, 10:55 صبح
یکی از راه های اون شما میتونید در Group Policy یک Script بنویسید که این کار را انجام بده:

Computer Configuration \ Windows Setting \ Script (StartUp / ShutDown) \ StartUp

دکمه Add میزنید ویک بچ فایل میسازید حاوی دستور زیر: (فقط نام بچ فایل را غیر از ShutDown بزارید.)

ShutDown -s -t 60 -d 19:00

این کار اصلا عملی نیست. شما می‌خواهید در یک زمان مشخص همه کامپیوترها خاموش شوند ولی شما با این روش یک script دز startup قرار می‌دهید که اون کامپیوتر رو خاموش می‌کنه یعنی تا کامپیوتر روشن میشه، به صورت اتوماتیک بلافاصله خاموش میشه.
راه حل شما همون استفاده از scedule Task ویندوز است. همین

mhjb
یک شنبه 12 شهریور 1385, 11:03 صبح
ممنون دوست من.
ممنون.
در فیلد مذکور چیزی نمی‌خواد بنویسی
این دستور به صورت پیش فرض همون کامپیوتری که دستور روش اجرا میشه رو خاموش می‌کنه ولی اگه خواستی یه کامپیوتر دیگه رو خاموش کنه همون‌طور که قبلا هم گفتم از سویچ m مثل کد زیر

shutdown -s -m \\ComputerName -t 120

استفاده کن.

Identifier
یک شنبه 12 شهریور 1385, 11:41 صبح
این کار اصلا عملی نیست.
برادر جعفری شاید از روشی که دوستمون مطرح کردن نتوان استفاده کرد اما میشه با استفاده از Logon Script و همچنین بکارگیری Shutdown و NetScheduleJobAdd این کار را انجام داد.
روش کلی استفاده از دستور NetScheduleJobAdd به شکل زیر است :

at 19:00 shutdown -s -t 120

موفق باشید.

nkm
یک شنبه 12 شهریور 1385, 13:41 عصر
این کار اصلا عملی نیست. شما می‌خواهید در یک زمان مشخص همه کامپیوترها خاموش شوند ولی شما با این روش یک script دز startup قرار می‌دهید که اون کامپیوتر رو خاموش می‌کنه یعنی تا کامپیوتر روشن میشه، به صورت اتوماتیک بلافاصله خاموش میشه.
راه حل شما همون استفاده از scedule Task ویندوز است. همین
حق با شماست
من پارامتر -d را اشتباه گرفتم با ساعت