View Full Version : راهنمایی در مورد طراحی سیستم نگهداری ساختار تقسیم مسئولیتها به زیرمسئولیتها
adameh_bahal
پنج شنبه 01 بهمن 1394, 14:18 عصر
با سلام
سیستم بدین صورت هست که باید بتونه ساختار درختی نامحدودی از زیرمسئولیتهای مختلف و تعریف مسئول مربوط به هر زیرمسئولیت و تقسیم مجدد زیرمسئولیتها و ... را در خودش نگهداری کنه و بتونه اطلاعات مورد نظر پروژه رو از میان تقسیم مسئولیتها اطلاعات ذخیره شده استخراج کنه
fahimi
پنج شنبه 01 بهمن 1394, 19:09 عصر
در مورد Hierarchy و پیاده سازسی آن Sqlserver جستجو کنی به نتیجه می رسی
مانندLearn Hierarchies in SQL server using HierarchyID
یا Nested Queries
adameh_bahal
پنج شنبه 01 بهمن 1394, 19:19 عصر
اگه منظورتون جداول recursive هست آشنایی دارم باهاش. بیشتر دیتا مدل این سیستم رو نمیدونم چطوری میشه پیاده سازی کرد
vahidalvandi
جمعه 13 فروردین 1395, 15:07 عصر
بهترین روش همون روش مرسوم
parent
child هستش یک روش که توی سیستم هرمی هم استفاده میشه روش adjacency list است که سرعت بالایی در ساختن و سرعت بالایی در یافتن سطح اول دارد دوم اینکه برای سطوح بعدی باید به ازای هر سطح در هر query یک join بزاری که کار سخته اما یک روش دیگه است که سرعت ساختش نسبت به خواندنش کمی بیشتر چون ایتم ها را آدرس دهی می کنه و به nested معروفه
بنده تجربه ای که در طراحی سیستم بازاریابی شبکه ای دارم و تقریبا همه روش ها را تست کردم روی تعداد بالا مثلا چند میلیون کاربر یک روش خیلی خوب پیدا کردم که فقط توی نرم افزار بازاریابی پیوند (http://webineh.net/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D B%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%A7%DB%8C) استفاده شده که تا بی نهایت سطوح را در کسری از ثاینه میخونه و بعد سرعت بالا در خواندن و نوستن در یک جدول Flat داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.