View Full Version : مشاوره در راه اندازی یک سایت جدید
Programmer 1
پنج شنبه 01 بهمن 1394, 18:45 عصر
سلام،
به نظر شما راه اندازی وبسایتی در حوزه فری لنسینگ که کمبودهای رقبا رو مرتفع کرده باشه و دیزاین مناسبتری داشته باشه در شرایط کنونی (رقبایی مثل پارس کردز و پونیشا) توجیه اقتصادی و آینده کاری داره؟
چیزی که سخت ذهنم رو مشغول کرده اینه که چطور در شروع کار کارفرما و پیمانکار بیان توی یک سایت جدید که هنوز پروژه های خیلی کمی داره؟ در واقع رونق اولیه چطور انجام بشه؟ هیچ مکانیزم تشویقی به ذهنم نمیرسه؟ نمیدونم شایدم قابلیتها و مزایای جدید ساید خودش جذب کننده باشه؟ نظر شما چیه؟
لطفا دوستان نظراتشون رو بگن مخصوصا با تجربه ها بی نصیب نزارن.
متشکرم.
sinashahab
جمعه 02 بهمن 1394, 04:37 صبح
به نظرم خود سایت هرچقدر هم قوی باشه ولی تا به گوش کارفرما ها و افراد وارد نشوند اصلا فایده نداره.
به نظرم اول اینکه باید در ایده سایتتون مزیت رقابتی خوبی داشته باشین. بعد بازار مخاطبتونو شناسایی کنید و روی اونها تبلیغات انجام بدین/ از شبکه های اجتماعی گرفته تا تبلیغات کلیکی.
همچنین باید روی سئو هم خیلی تمرکز کنین تا توی رتبه بندی ها بالاتر باشین.
همچنین قبل از استارت سایتتون، حداقل با چند مرکز صحبت کرده باشین تا در صورت وجود تقاضا ، مشتری به دلیل عدم خدمت رسانی از دست نرود.
و پیشنهاد میکنم در ابتدا هم در حوزه های محدودی شروع کنید و بعد از اینکه سایتتون پا گرفت خدمات تحت پوشش رو بیشتر کنید.
Programmer 1
جمعه 02 بهمن 1394, 08:57 صبح
ممنونم. دکمه تشکری وجود نداره.
SucroseCode
پنج شنبه 15 بهمن 1394, 18:10 عصر
با سلام، من هم چند تا سوال دارم، البته شاید سوالاتم مبتدی به نظر برسه ولی از دوستانی که تجربه دارن میخوام که من رو راهنمایی کنن.
من چند تا صفحه (قالب) برای یک سایت طراحی کردم، قالب ها رو فقط با html,css,js,jg,bootstrap کدنویسی کردم و می خواهم سایت رو راه اندازی کنم، حالا
سوال1: قالبی که فقط با html,css,js,jg,bootstrap ها طراحی شده باشن رو می تونم روی هاست بندازم؟ یا به برنامه نویسی نیاز داره؟
سوال2: با توجه به اینکه قالبی که طراحی کردم فقط روی کامپیوترم کار میکنه، وقتی روی هاست بره آیا امکاناتی بهش اضافه میشه یا خیر؟ مثلا فرض کنید من در قالبم قسمت آپلودر ندارم، ولی به محض اینکه قالبم روی هاست میره قسمت آپلودر بهش اضافه میشه! میخوام بدونم آیا همین طوره؟ همچین چیزی درسته؟
سوال3: اگه حجم اطلاعات سایت بالا بره باید هاست رو به سرور انتقال بدم؟ یا ربطی به سرور نداره؟
سوال4: اسم سایت و دامنه را می توان بعدا تغییر داد؟
با سپاس
پیام حیاتی
جمعه 16 بهمن 1394, 01:28 صبح
با سلام، من هم چند تا سوال دارم، البته شاید سوالاتم مبتدی به نظر برسه ولی از دوستانی که تجربه دارن میخوام که من رو راهنمایی کنن.
من چند تا صفحه (قالب) برای یک سایت طراحی کردم، قالب ها رو فقط با html,css,js,jg,bootstrap کدنویسی کردم و می خواهم سایت رو راه اندازی کنم، حالا
سوال1: قالبی که فقط با html,css,js,jg,bootstrap ها طراحی شده باشن رو می تونم روی هاست بندازم؟ یا به برنامه نویسی نیاز داره؟
سوال2: با توجه به اینکه قالبی که طراحی کردم فقط روی کامپیوترم کار میکنه، وقتی روی هاست بره آیا امکاناتی بهش اضافه میشه یا خیر؟ مثلا فرض کنید من در قالبم قسمت آپلودر ندارم، ولی به محض اینکه قالبم روی هاست میره قسمت آپلودر بهش اضافه میشه! میخوام بدونم آیا همین طوره؟ همچین چیزی درسته؟
سوال3: اگه حجم اطلاعات سایت بالا بره باید هاست رو به سرور انتقال بدم؟ یا ربطی به سرور نداره؟
با سپاس
1.بله می توانید.
2.هر چیزی که طراحی کردید همان در هاست نمایش داده می شود فقط مکان ها تغییر پیدا می کنند.
3.فضای هاست رو می توانید ارتقاء بدید ، اینکه سرور بگیرید یا هاست بسته به اهداف پروژه می باشد که در انجمن قبلا" بحث شده.
4.دامین شما به مدت یک تا 5 سال قابل خرید است اگر بعد از خرید پشیمان شدید امکان تغییر نیست مگر اینکه دامین جدید ثبت کنید که باید دوباره هزینه پرداخت کنید.
Abolloty
جمعه 16 بهمن 1394, 13:39 عصر
هرکمکی از دستم بر بیاد بهت می کنم جواب ها به ترتیب:
1-نه فقط باید در دایرکتوری هاست آپلود کنی.
2-برای آپدیت کردن سایت اگر cms ای طراحی نکردید باید در هاستتان آپلود کنید
3-شرکت های زیادی وجود داره مثل آبتین وب و تهران هاست و .... البته توجه داشته باشید که چون سایتتان را با اچ تی ام ال و ... نوشتید باید هاست لینوکس بگیرید.
4-هاست در سرور است منظورتان را نفهمیدم.
5-از همین سایتایی که در قسمت 3 توضیح دادم.
6-خیر اگر ثبت کنید دیگر نمی توانید تغییر دهید.
7-بله
8-همون سایتایی که در 3 توضیح دادم.
بازم سوالی بود درخدمتم
Abolloty
جمعه 16 بهمن 1394, 13:40 عصر
با سپاس
هرکمکی از دستم بر بیاد بهت می کنم جواب ها به ترتیب:
1-نه فقط باید در دایرکتوری هاست آپلود کنی.
2-برای آپدیت کردن سایت اگر cms ای طراحی نکردید باید در هاستتان آپلود کنید
3-شرکت های زیادی وجود داره مثل آبتین وب و تهران هاست و .... البته توجه داشته باشید که چون سایتتان را با اچ تی ام ال و ... نوشتید باید هاست لینوکس بگیرید.
4-هاست در سرور است منظورتان را نفهمیدم.
5-از همین سایتایی که در قسمت 3 توضیح دادم.
6-خیر اگر ثبت کنید دیگر نمی توانید تغییر دهید.
7-بله
8-همون سایتایی که در 3 توضیح دادم.
بازم سوالی بود درخدمتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.