View Full Version : سوال: غیر فعال کردن لینک بازیابی رمز عبور در identity بعد از یک بار کلیک
r4hgozar
شنبه 03 بهمن 1394, 09:30 صبح
سلام.
تو identity وقتی رمز عبوری می سازم میاد و ارسال می کنه به کاربر.
حالا کاربر هر موقع بخواد می تونه رو این رمز عبور کلیک کنه و رمزش رو عوض کنه.
من می خوام تا وقتی کاربر یه بار کلیک کرد دیگه این لینک در واقع غیر فعال بشه و نا معتبر.
میشه از طریق identity این کار رو انجام داد؟ یعنی این قابلیت رو داره؟ یا باید خودم جدول واسط واسط بزارم.
مقاله خارجی اگه وجود داره و مفید باشه بدین ممنون میشم.
bomb23
شنبه 03 بهمن 1394, 10:38 صبح
سلام جواب دقیق سوال شما رو نمیدونم ولی قبل از پیشنهاد راه حلم به نظر میرسه اینکار شما از نظر تحلیلی دقیق نباشه! چرا یه همچین کاری نیاز دارید؟ فک کنید کاربر روی لینک کلیک کنه و نتونه بره داخل صفحه مربوطه مثلا به علت کمبود سرعت! حالا مجبور میشه از نو کارهای مربوط به بازیابی رو تکرار کنه!
خود لینک تنظیماتی داره که بر اساس زمان لینک غیر فعال میشه بعد چند دقیقه ای که شما تعیین میکنی!
البته اگه حتما میخوای اینکارو انجام بدی راه حل پیشنهادیم اینه که برو ببین اون زمانی که تعیین میشه برای غیر فعالسازی لینک بعد از رسیدن به زمان مربوطه چکار انجام میده و چه رویدادی رو فرا میخونه شما هم با فراخونی همون رویداد موقع کلیک غیر فعالسازی رو انجام بده.
r4hgozar
شنبه 03 بهمن 1394, 10:52 صبح
خود لینک تنظیماتی داره که بر اساس زمان لینک غیر فعال میشه بعد چند دقیقه ای که شما تعیین میکنی!
خوب این رو خود identity نداره.
یعینی اصلا کنسل نمیشه.
دوما. شما فکر کن این طور نباشه. حالا یکی بطور تصادفی اومده در امیل من و این لینک رو دیده.
به نظرم بعد مدتی یا کلیک غیر فعال بشه بهتره.
hakim22
شنبه 03 بهمن 1394, 11:38 صبح
در Identity یک فیلد هست به نام SecurityStamp که هر وقت یکی از فیلدهای حساب کاربری تغییر میکنه تغییر میکنه (از جمله پسورد)
شما میتوانید دستی اونو آپدیت کنید . با این روش کلیدهای امنیتی که قبلا داشته تغییر میکنه و دیگه با کد فعال سازی قبلی نمیتونه وارد بشه.
اطلاعات بیشتر (http://www.asp.net/identity/overview/features-api/account-confirmation-and-password-recovery-with-aspnet-identity)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.