r4hgozar
شنبه 03 بهمن 1394, 11:15 صبح
سلام دوستان.
من داشتم واسه خودم بصورت آزمایشی دوباره دیتابیش فروشگاه رو پیاده سازی می کردم.
سوالاتی واسم پیش اومد که دوس داشتم دربارش بحث بشه.
1- آیا بهتره من برای جدول محصولات بیام و 3 تا تیبل بسازم به شرح زیر.
1- جدول نام محصول
2- جدول خواص محصول
3- جدول عکس های محصول
یا اینکه نه همه اینها در یک جا باشه
2- سوال بعدی این بود که خودم نتونستم به نتیجه خوبی برسم با خودم
:لبخند:
این بود که چطوری بخش تخفیف برای هر محصول رو بسازم
نتیجه خودم این بود که برای هر محصول 2 تا قیمت بزارم
3- بخش پیشنهاد ویژه چطور پیاده میشه --- نتیجه خودم این بود که یک تیبل مخصوص این بسازم.
4- بخش بسته های ترکیبی تخفیف -- این رو هنوز خودم نتیجه گیری نکردم که ایا آیدی محصولات سیو بشه و نمایش داده بشه و یا اینکه جدا گانه یک محصول وارد بشه و قیمت بخوده.
من منظورم از بهینگی فقط وارد کردن اطلاعات نیست. وقتی من بخوام به عنوان مثال در جدول بسته های ترکیبی یا همون پکیج ها تخفیف ویژه بیام و چند محصول رو با ایدیشون وارد کنم برای واکشی اطلاعات و نمایش اون مجبورم یک ویو مدل بسازم و چند کوئری بزنم اما در حالت عادی اگه یک تیبل باشه درسته کار مدیر او ن نرم افزار بیشترمیشه واسه وارد کردن اطلاعات اما به نظر من perofermence کار بهتر در میاد. چون یا یه کوئری ساده میشه انجامش داد.
ممنون میشم دوستان و اساتید نظر بدن.
موفق باشید
من داشتم واسه خودم بصورت آزمایشی دوباره دیتابیش فروشگاه رو پیاده سازی می کردم.
سوالاتی واسم پیش اومد که دوس داشتم دربارش بحث بشه.
1- آیا بهتره من برای جدول محصولات بیام و 3 تا تیبل بسازم به شرح زیر.
1- جدول نام محصول
2- جدول خواص محصول
3- جدول عکس های محصول
یا اینکه نه همه اینها در یک جا باشه
2- سوال بعدی این بود که خودم نتونستم به نتیجه خوبی برسم با خودم
:لبخند:
این بود که چطوری بخش تخفیف برای هر محصول رو بسازم
نتیجه خودم این بود که برای هر محصول 2 تا قیمت بزارم
3- بخش پیشنهاد ویژه چطور پیاده میشه --- نتیجه خودم این بود که یک تیبل مخصوص این بسازم.
4- بخش بسته های ترکیبی تخفیف -- این رو هنوز خودم نتیجه گیری نکردم که ایا آیدی محصولات سیو بشه و نمایش داده بشه و یا اینکه جدا گانه یک محصول وارد بشه و قیمت بخوده.
من منظورم از بهینگی فقط وارد کردن اطلاعات نیست. وقتی من بخوام به عنوان مثال در جدول بسته های ترکیبی یا همون پکیج ها تخفیف ویژه بیام و چند محصول رو با ایدیشون وارد کنم برای واکشی اطلاعات و نمایش اون مجبورم یک ویو مدل بسازم و چند کوئری بزنم اما در حالت عادی اگه یک تیبل باشه درسته کار مدیر او ن نرم افزار بیشترمیشه واسه وارد کردن اطلاعات اما به نظر من perofermence کار بهتر در میاد. چون یا یه کوئری ساده میشه انجامش داد.
ممنون میشم دوستان و اساتید نظر بدن.
موفق باشید