ورود

View Full Version : سوال: آموزش طراحی وب سایت با ASP.NET MVC

persianboy1993
یک شنبه 04 بهمن 1394, 00:46 صبح
با سلام و احترام
عنوان پروژه پایانی من تو دانشکده " طراحی سایت مرکز مشاوره حقوقی " هستش توسط تکنولوژی ASP.NET MVC
راستش من قبلا php کار کردم نه زیاد البته و asp هم webform اونم در حد پروژه های کوچیک دانشگاه

امکانات پروژه هم ایناست

درج حوزه های کاری وکلا (جنایی - ملکی - خانواده - جنایی )
درج وکلا با مشخصات کامل در حوزه فعالیت
درج درخواست کنندگان وکیل
امکان گزارشگیری ترکیبی کامل
سیستم ثبت نام کاربری
امکان Q&A پرسش و پاسخ توسط کاربران و جواب توسط admi
اگه یه شمای کلی از کار با mvc بهم بدید ممنون میشم
در حال حاضر دارم لینک های زیر رو برای یادگرفتنش دنبال میکنم شاید برای شما هم مفید باشه
http://prideparrot.com/blog/archive/2012/12/how_to_create_a_simple_blog_part1
http://www.dotnettips.info/
ممنون میشم راهنمایی کنید با احترام و سپاس

bomb23
یک شنبه 04 بهمن 1394, 06:52 صبح
سلام اگه پی اچ پی کار بودی یاسد بگم MVC دقیقا مث پی اچ پی هست اگه PHP MVC کار کردی که دیگه همه چی مثل هم هست فقط سینتکس زبونا فرق داره مطالعتو ادامه بده فقط پروژه محور مطالعه کن زودتر نتیجه میگیری.

persianboy1993
یک شنبه 04 بهمن 1394, 10:33 صبح
ممنونم دوست عزیز
ولی من اصلا mvc کار نکردم و تازه شروع کردم کورس های انلاین می بینم و pdf میخونم
اگه سوالی داشتم شما می تونید راهنمایی کنید ؟

bomb23
دوشنبه 05 بهمن 1394, 08:10 صبح
بله به غیر من خیلی از دوستان دیگه هم تو این بخش هستن که پاسخ شما رو میدن.
موفق باشید

RIG000
دوشنبه 05 بهمن 1394, 19:57 عصر
یوزر انیترفیس شما میشه view های شما. برای راندمان بهتر میتونید از پارشیال ویو ها در ویو ها استفاده کنید.
ویو ها به کنترلر درخواست میدن حالا یا کنترلر یه پاسخی به شما میده اگر جواب چیزی باشه که خودش حل کنه و برای ویوی برگردونه که برمیگرده به سمت ویو. اگر نه مثلا درج اطلاعات و ... هست و کار با دیابیس ... میره سمت دیتابیس شما. تازه کنترلر ها میتونن تو هم حرکت کنن و به متد های هم دسترسی داشته باشن ....
حالا شما پروژه تجاری داشته باشی میتونی از n-layer یعنی لایه بندی پروژه استفاده کنی. و پروژه رو جمع و جور تر بنویسی
قالب کلی اون به این شکل هست. ضمننا شما به عبارتی با controllerapi هم میتونی درخواست های ای جکسی به سمت سرور داشته باشی.
خیلی قابلیت ها تو mvc وجود داره که میتونی ازش بهره بگیری. پروژه ای که شما در پی اون هستید به راحتی قابل پیاده سازی هست.
دمورد چی هایی که گفتم پیگیر شو و به مطالب بهتری و ریز تری تو اینتر نت خواهی رسید. به عبارتی خیلی سوالاتت هم تو همین اینتر نت هست که میتونه کمکت کنه ب راحتی پروژه رو بسازی. موفق باشی