View Full Version : سوال: لطفا مشکل این فایل را اعلام کنید
hadi18
یک شنبه 04 بهمن 1394, 12:41 عصر
با سلام در فرم یک تاریخ از روی ساب فرم انتخاب و در تکس باکس مربوطه درج می شود اما در فرم 2 این اتفاق نمی افتد لطفا با توجه به اینکه کدها مثل هم نوشته شده و تنها اسم ها تغییر کرده راهنمائی کامل بفرمائید متشکرم
mahmooddavoodi
یک شنبه 04 بهمن 1394, 13:53 عصر
138625
سلام ببین درست شد
hadi18
دوشنبه 05 بهمن 1394, 07:39 صبح
با سلام ضمن تشکر از فراروان از جناب داوودی اگر می شود مشکل را اعلام نمائید
mahmooddavoodi
دوشنبه 05 بهمن 1394, 08:06 صبح
سلامدر فرم1 در رویداد کلیک دکمه ثبت تاریخ،تقویم باز میشه و سپس تاریخ واردشده که در قالب یک متغیر هست برای ورود به تکست باکس فراخوانی میشه اما در فرم 2 دکمه ثبت تاریخ فقط حاوی یک ماکرو بود که تقویم رو باز می کرد..خلاصه کد ثبت تاریخ در فرم 1 با کد ثبت تاریخ در فرم 2 یکسان نبود.
hadi18
دوشنبه 05 بهمن 1394, 08:14 صبح
ضمن تشکر مجدد این تنظیماتی که برای فرم یک وجود دارد و برای فرم دو می فرمائید وجود ندارد از چه طریقی باید صورت گیرد من قبلا یک برنامه ساختم که برای ثبت تاریخ از نمونه فرم 2 استفاده کردم و تا انجا که به خاطر دارم هومن کارها رو الان نیز انجام داده ام و لی ثبت نمیشه لطفا راهنمائی بفرمائید باتشکر
mahmooddavoodi
دوشنبه 05 بهمن 1394, 09:23 صبح
در محیط design در قسمت property sheet برگه ی event رو ملاحظه کن..در این قسمت ،رفتارهای مختلف برنامه در اثر رویدادهای مختلف(مانند کلیک کردن بر روی یک دکمه) تنظیم میشه..بعنوان مثال شما اگر بخواهید موقع فشردن یک دکمه، فرمی باز شود، در محیط design آن دکمه را انتخاب کنید سپس همانطور که در بالا گفته شد برگه event را انتخاب کنید و در ردیفon click دکمه رو به پایین را بزنید و از منوی باز شده،[Event Procedure] را انتخاب کنید سپس بر روی دکمه ... که کنار دکمه رو به پایین است کلیک کنید.در این لحظه برنامه آماده نوشتن دستوری است که موقع کلیک کردن بر روی دکمه واقع در فرم آن را اجرا کند..یکسان سازی فرم ها را باید بر اساس این محیط تنظیم کنید.
hadi18
دوشنبه 05 بهمن 1394, 10:35 صبح
در محیط design در قسمت property sheet برگه ی event رو ملاحظه کن..در این قسمت ،رفتارهای مختلف برنامه در اثر رویدادهای مختلف(مانند کلیک کردن بر روی یک دکمه) تنظیم میشه..بعنوان مثال شما اگر بخواهید موقع فشردن یک دکمه، فرمی باز شود، در محیط design آن دکمه را انتخاب کنید سپس همانطور که در بالا گفته شد برگه event را انتخاب کنید و در ردیفon click دکمه رو به پایین را بزنید و از منوی باز شده،[Event Procedure] را انتخاب کنید سپس بر روی دکمه ... که کنار دکمه رو به پایین است کلیک کنید.در این لحظه برنامه آماده نوشتن دستوری است که موقع کلیک کردن بر روی دکمه واقع در فرم آن را اجرا کند..یکسان سازی فرم ها را باید بر اساس این محیط تنظیم کنید.
با تشکر و سپاس فراوان از رهنمائی انجام شدهخ مشکل من این بود که جهت نوشتن کد از قسمت کد نویسی استفاده می کردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.