ورود

View Full Version : دسترسی یوزر شبکه به یک نرم افزار لوکال در یک کامپیوتر

یوسف فضل اله زاده
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 15:54 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیزسوال اینست. میخواهیم یک یوزر شبکه را به بعضی از نرم افزارهایی که در یک کامپیوتر نصب شده است حق دسترسی بدهیم .به عنوان مثال فرض کنیم یک یوزر با نام کاربری u700 در یک شبکه وجود دارد. وقتی این یوزر به دامین لاگین میکند به بعضی از نرم افزارهای سیستم خودش مثل nero و یا دیگر نرم افزارها حق دسترسی ندارد.چگونه میتوان به این یوزر حق دسترسی به این نرم افزارهای محلی داد.؟ در ضمن در رجیستری همون کامپیوتر که نرم افزار روش نصب هست این یوزر شبکه را حق دسترسی دادم و لی باز هم بعد از لاگین کردن نمیتواند نرم افزار را اجرا نماید.

majid325
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 16:20 عصر
اولین مورد که در این مسئله مهمه این است که نرم افزار مورد نظر باید بر روی "ThisComputer "
نصب شود.

y_f
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 17:04 عصر
[QUOTE=majid325]اولین مورد که در این مسئله مهمه این است که نرم افزار مورد نظر باید بر روی "ThisComputer "
نصب شود.[/QUOنرم افزار روی this computer هم نصب هست حالا جواب چیه ؟

یوسف فضل اله زاده
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 17:09 عصر
نرم افزار ها هم در this computer نصب هستند ولی باز هم نمیشود به یک یوزر دامین شبکه حق دسترسی به نرم افزارهای نصب شده روی this computer را داد.چگونه میتوان این کار را انجام داد

SoftDevCo
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 17:13 عصر
بعضی نرم افزار ها برای اجرا احتیاج دارند که با اختیارات کاربر مدیر اجرا شوند. مثل Nero

ولی شما می توانید رو ShortCut برنامه راست کلیک بکنی، RunAs رو بزنی و .... یا اینکه برنامه رو در درایوی نصب کنی که پرمیشن داره.

در دو مورد بالا امکان باز نشده برنامه وجود دارد.

majid325
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 17:29 عصر
آیا user جدید جزو Administrators در مسیر manage>local users and groups>groups شده؟
یه کم توضیح بدین!

SoftDevCo
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 17:55 عصر
آیا user جدید جزو Administrators در مسیر manage>local users and groups>groups شده؟
یه کم توضیح بدین!
اگه شده باشه که نباید مشکلی پیش بیاد !

Identifier
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 18:39 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیزسوال اینست. میخواهیم یک یوزر شبکه را به بعضی از نرم افزارهایی که در یک کامپیوتر نصب شده است حق دسترسی بدهیم .به عنوان مثال فرض کنیم یک یوزر با نام کاربری u700 در یک شبکه وجود دارد. وقتی این یوزر به دامین لاگین میکند به بعضی از نرم افزارهای سیستم خودش مثل nero و یا دیگر نرم افزارها حق دسترسی ندارد.چگونه میتوان به این یوزر حق دسترسی به این نرم افزارهای محلی داد.؟ در ضمن در رجیستری همون کامپیوتر که نرم افزار روش نصب هست این یوزر شبکه را حق دسترسی دادم و لی باز هم بعد از لاگین کردن نمیتواند نرم افزار را اجرا نماید.
یکی از ساده ترین روش ها اینه که User Domain را Administrator لوکال کنید.

موفق باشید.

mhjb
شنبه 11 شهریور 1385, 07:38 صبح
اگر مشکلتان با nero است که باید بگویم اگه ورژن‌های جدیدیش رو نضب کنید یوزرها هم می‌تونند ازش استفاده کنند و مشکلی نیست. در حالت کلی هم، تمام یوزرهای AD برای کلاینت‌ها تعریف شده هستند و شما می‌توانید بر روی کلاینت‌ها به هر یوزر دومین که خواستید حق دسترسی خاص رو بدین و مشکلی هم وجود ندارد. مثلا شما می‌توانید یوزر A را که در AD تعریف شده برای کلاینت Comp01 به عنوان یک Power user تعریف کنید و یا به فولدر محل نصب nero پرمیژن modify رو بدین و...
موفق باشید.

یوسف فضل اله زاده
شنبه 11 شهریور 1385, 11:51 صبح
.((( در حالت کلی هم، تمام یوزرهای AD برای کلاینت‌ها تعریف شده هستند و شما می‌توانید بر روی کلاینت‌ها به هر یوزر دومین که خواستید حق دسترسی خاص رو بدین و مشکلی هم وجود ندارد.)))تقاضا : خیلی ممنون از پاسختون ولی چگونه این کار رو انجام بدم؟ اگر منظورتون اینس که به گروه پاوریوزر در یک کامپیوتر محلی یک یوزر دامین رو بدم که در اون صورت زمانی که میخوام به این گروه عضو بدم از من لوکیشن میخواد ولی فقط لوکیشن محلی رو نشون میده یعنی دامین سرور رو نشون نمیده که بخوام یوزر شبکه رو انتخاب کنم

یوسف فضل اله زاده
شنبه 11 شهریور 1385, 11:56 صبح
جناب زولقدر خیلی ممنون از پاسختون ولی تقاضایی دارم اگه من یوزر دامین رو ادمین لوکال کنم اونوقت ایشون حق داره که هر نرم افزاری رو روی اون سیستم نصب کنه و یا همه پالیسیهای یک ادمین رو داره ولی من میخوام این یوزر دامین به بعضی از نرم افزارهای this computer حق دسترسی داشته باشه

یوسف فضل اله زاده
شنبه 11 شهریور 1385, 12:01 عصر
یه کم توضیح بدین!
از پاسختون ممنونم ولی اگر بخوام این یوزر دامین رو عضو گروه ادمین کامپیوتر لوکال کنم 2 مورد پیش میاد1- اول زمانی که بخوام روی members ادمین یک یوزر دامین رو add کنم از من لوکیشن میخواد که در این حالت اسم دامین سرور رو نشون نمیده که من بخوام از روی AD یوزر مورد نظر رو انتخاب کنم2- به فرض گیریم که تونستیم انجام بدیم اونوقت این یوزر حق داره همه نرم افزار ها رو ببینه و یا اینکه هر نرم افزاری رو نصب کنه به نظر شما این بد نیست؟

mhjb
شنبه 11 شهریور 1385, 12:51 عصر
اگر منظورتون اینس که به گروه پاوریوزر در یک کامپیوتر محلی یک یوزر دامین رو بدم که در اون صورت زمانی که میخوام به این گروه عضو بدم از من لوکیشن میخواد ولی فقط لوکیشن محلی رو نشون میده یعنی دامین سرور رو نشون نمیده که بخوام یوزر شبکه رو انتخاب کنم
اگر location رو بزارید روی دومین می‌تونه پیدا کنه. ضمنا اگه دکمه Advance رو بزنید راحت‌تر می‌تونید یوزر اضافه کنید و یا دستی وارد کن مثلا بنویس

\domain Name\Username

--------------------

اگه من یوزر دامین رو ادمین لوکال کنم اونوقت ایشون حق داره که هر نرم افزاری رو روی اون سیستم نصب کنه و یا همه پالیسیهای یک ادمین رو داره ولی من میخوام این یوزر دامین به بعضی از نرم افزارهای this computer حق دسترسی داشته باشه
اولا میشه بگی دقیقاً منظورت از بعضی از نرم افزارها چی است؟
ثانیاً می‌تونی همون‌طور که گفتم به فولدر اون نرم افزار پرمیژن modify رو به اون یوزر بدی. البته این بستگی به نرم افزارت داره

Identifier
شنبه 11 شهریور 1385, 13:47 عصر
از Software Restriction Policy استفاده کنید.

موفق باشید.

یوسف فضل اله زاده
شنبه 11 شهریور 1385, 15:43 عصر
[quote=mhjb]اگر location رو بزارید روی دومین می‌تونه پیدا کنه. با سلام و احترام جناب ذولقدر مشکل اینجاست که من در قسمت location نمیتونم دامین رو ببینم که بخوام location رو روی دامین بزارم و یوزرهای دامین رو انتخاب کنم.حالا شما اگه ممکنه لطفی از روی دوستی بکنید و مراحل کانفیگش رو دقیق توضیح بدین .در ضمن فرمودین که میتونیم روی پوشه نرم افزار به اون یوزر پرمیشن مودیفای بدیم این درست و لی زمانی که من در قسمت security در کامپیوتر محلی بخوام یک یوزر دامین رو add کنم باز هم چون در قسمت لوکیشن به صورت دیفالت اسم خود کامپیوتر محلی است و نمیشه دامین سرور پیدا کنیم که تنظیم بشه.

یوسف فضل اله زاده
شنبه 11 شهریور 1385, 15:50 عصر
[quote=h_zolghadri]از Software Restriction Policy استفاده کنید.

موفق باشید.[/Software Restriction Policy در خود کامپیوتر محلی منظورتون هست؟ اگه منظورتون اینه که من اینکار رو در gpo انجام بدم باید به عرضتون برسونم که ما دراین قسمت 4 آپشن داریم که فقط disallow را به ما میده اونم نمیگه به کدوم نرم افزار.خواهشا اگه ممکنه توضیح دقیق بدین.

mhjb
شنبه 11 شهریور 1385, 16:23 عصر
آقای فضل اله زاده
اولا اگه میشه نقل قول ها رو درست بنویسید. (احتمال داره مرورگرتون مشکل داشته باشه)
ثانیاً: شما از چه نسخه‌ای از ویندوز استفاده می‌کنید؟

یوسف فضل اله زاده
شنبه 11 شهریور 1385, 16:35 عصر
من از ویندوز 2003 استفاده میکنم

mhjb
یک شنبه 12 شهریور 1385, 10:57 صبح
منظورم کلاینت‌هاتون بودند نه سرورتون.

یوسف فضل اله زاده
یک شنبه 12 شهریور 1385, 14:16 عصر
کلاینتهای من از ویندوز XP استفاده میکنند.تعداد کلاینتهای من هم 45 تا هست.

یوسف فضل اله زاده
سه شنبه 14 شهریور 1385, 09:05 صبح
از Software Restriction Policy استفاده کنید.

موفق باشید.

سلام . منظورتون در GPO هست ؟ اگه هست در قسمت USer یا COMPUTER ?

engineerjafari
دوشنبه 05 خرداد 1393, 01:31 صبح
با سلام
منم به این مشکل برخورد کردم
لطفا راهنمایی بفرمایید

خیلی ممنون