ورود

View Full Version : انتخاب سلکتور مناسب

سیدجواد
یک شنبه 04 بهمن 1394, 21:19 عصر
سلام
یه سری تگ داریم مثل این:
<li>a1
<ul>
<li>a2
<ul>
<li>a3
</li>
<li>a4
<ul>
<li>a5
</li>
</ul>
</li>
</ul>
</li>
<li>a6
</li>
</ul>
</li>
حالا دنبال یه سلکتور میگردم که فقط و فقط اون دو تا تگ های li که دارای مقادیر a2 و a6 هستن رو انتخاب کنه و نه بیشتر. من خودم سلکتور زیر و چند سلکتور مشابه رو تست کردم اما جواب نگرفتم. مثلا سلکتور زیر، بجز li اول؛ بقیه li ها رو بر میگردونه:
ul:first-child>li

البته من این رو قرار نیست تو صفحات وب استفاده کنم و برا Qt میخوام. بخاطر همین یخورده دستم بسته است.

xerror
دوشنبه 05 بهمن 1394, 23:13 عصر
سلام

مسئله ات اشتباه یه جورایی! اون html ی که گذاشتی با li شروع میشه که خب این نمیشه احتمالا اون li یه ul هم قبلش داره و اون ul هم یه چیزی قبلش داره دیگه خیلی هم بالا باشه body رو قبلش داره! و توی حل این مسئله این مهمه که قبل اون المان بالایی چی هست.

حالا ما در نظر میگیریم اون li اولیه یه div اون موقع جواب شما میشه این:

div>ul>li

برای درک بهتر اینجا (https://jsfiddle.net/4cbmL2h6/) براتون یه دمو گذاشتم

tamafi6
دوشنبه 05 بهمن 1394, 23:43 عصر
برای انتخاب برچسب درلیست ها برای تودرتوبودنشون حتما باید کلاس بهشون اختصاص بدید اون چیزی که میخواهیدبسارگیج کننده میشه نه اینکه نشه ازسلکتوراستفاده کردبلکه ارزش چنین انتخابی رانداره

سیدجواد
سه شنبه 06 بهمن 1394, 00:07 صبح
سلام

مسئله ات اشتباه یه جورایی! اون html ی که گذاشتی با li شروع میشه که خب این نمیشه احتمالا اون li یه ul هم قبلش داره و اون ul هم یه چیزی قبلش داره دیگه خیلی هم بالا باشه body رو قبلش داره! و توی حل این مسئله این مهمه که قبل اون المان بالایی چی هست.

حالا ما در نظر میگیریم اون li اولیه یه div اون موقع جواب شما میشه این:

div>ul>li

برای درک بهتر اینجا (https://jsfiddle.net/4cbmL2h6/) براتون یه دمو گذاشتم

سلام
ممنون از پاسختون. مشکل اینه که اون اصلا html نیست. یه چیزی مثل XML که البته XML هم نیست. یه فایله که محتویاتش اینجوریه و میشه از سلکتورها هم براش استفاده کرد.
در نتیجه div و body و امثالهم نداره. فقط یه ul بالایی داره که من فراموش کردم بذارمش که البته بعید میدونم فرقی به حال مسأله داشته باشه.

برای انتخاب برچسب درلیست ها برای تودرتوبودنشون حتما باید کلاس بهشون اختصاص بدید اون چیزی که میخواهیدبسارگیج کننده میشه نه اینکه نشه ازسلکتوراستفاده کردبلکه ارزش چنین انتخابی رانداره

متأسفانه تولید اون کد دست من نیست که بخوام بهش کلاس اختصاص بدم.