View Full Version : مشخصات و مدیریت سرور دوربین
majid325
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 17:18 عصر
سلام
دوستان عزیز میشه من را راهنمایی کنید که برای یک سرور با 16 دوربین و صدا , سرور من باید چه مشخصاتی داشته باشد؟(کارت کپچر , کارت گرافیکی , منبع تغذیه , ......)
در ضمن:
هر 16 دوربین با هم روشن هستن.
دوربین ها 24 ساعته باید فعال باشند.
نحوۀ دسترسی به دوربین ها از طریق اینترنت یا تلفن(سانترال یا معمولی)به چه صورت است؟
با تشکر ..............
Identifier
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 18:50 عصر
نحوۀ دسترسی به دوربین ها از طریق اینترنت یا تلفن(سانترال یا معمولی)به چه صورت است؟
بستگی به امکانات DVR سرورتون داره. یعضا خودشون این امکان رو دارن و در خیلی از موارد از طریق RRAS و DVR Cleint هم امکان پذیر است.
موفق باشید.
majid325
شنبه 11 شهریور 1385, 02:05 صبح
بستگی به امکانات DVR سرورتون داره. یعضا خودشون این امکان رو دارن و در خیلی از موارد از طریق RRAS و DVR Cleint هم امکان پذیر است.
موفق باشید.
دوست عزیز میشه بگین ما چه سروری جمع بکنیم تا این سرویس را داشته باشه؟
Identifier
شنبه 11 شهریور 1385, 14:04 عصر
دوست عزیز میشه بگین ما چه سروری جمع بکنیم تا این سرویس را داشته باشه؟
بعضی از DVR Server ها امکان اتصال مودم های External را دارند و به طور مستقل عمل میکنند و تصاویر را از طریق Ethernet نیز انتقال می دهند که شما با استفاده از یک کامپیوتر و DVR Client می توانید آن را Monitor کنید.
در مواردی هم که DVR سرور ها این امکان را ندارند اکثرا" با راه اندازی RRAS و یا Accept Incomming Connection قابل حل است.
موفق باشید.
majid325
شنبه 11 شهریور 1385, 20:42 عصر
بعضی از DVR Server ها امکان اتصال مودم های External را دارند و به طور مستقل عمل میکنند و تصاویر را از طریق Ethernet نیز انتقال می دهند که شما با استفاده از یک کامپیوتر و DVR Client می توانید آن را Monitor کنید.
در مواردی هم که DVR سرور ها این امکان را ندارند اکثرا" با راه اندازی RRAS و یا Accept Incomming Connection قابل حل است.
موفق باشید.
ببخشید دوست عزیز, من مبتدی هستم , منظورتون از DVR Server نوع خاصی از سرور است؟
در ضمن من میخوام این کار را با یک سرور عادی انجام بدم؟
با تشکر.
Identifier
شنبه 11 شهریور 1385, 20:47 عصر
ببخشید دوست عزیز, من مبتدی هستم , منظورتون از DVR Server نوع خاصی از سرور است؟
برای انجام موردی که ذکر شد نیاز به یک Device دارید که DVR نام دارد.
در ضمن من میخوام این کار را با یک سرور عادی انجام بدم؟
سرور در اینجا جهت Monitoring مورد استفاده قرار می گیرد.
موفق باشید.
majid325
یک شنبه 12 شهریور 1385, 21:28 عصر
دوست عزیز میشه در مورد اینکه چگونه RRAS و یا Accept Incomming Connection را راه اندازی کنم و یا کدام بهتر است توضیح بدین. ضمنن server باید online باشد تا بشه با استفاده از این سرویسها از مکان دیگه ای با دوربین ها ارتباط برقرار کرد؟
Identifier
دوشنبه 13 شهریور 1385, 06:38 صبح
چگونه RRAS و یا Accept Incomming Connection را راه اندازی کنم و یا کدام بهتر است توضیح بدین
RRAS - Routing and Remote access ابزاری است که در ویندوز های 2000 و 2003 برای مسیر یابی و دسترسی از راه دور مورد استفاده قرار می گیرد. مشابه همین ابزار در ویندوز XP به نام Accept Incomming Connection است. در مورد چگونگی راه اندازی آنها نیز قبلا در همین انجمن توضیح داده شده است.
توضیح بدین. ضمنن server باید online باشد تا بشه با استفاده از این سرویسها از مکان دیگه ای با دوربین ها ارتباط برقرار کرد؟
در صورتی که DVR Server به صورت Stand Alone نباشد بله،
موفق باشید.
majid325
سه شنبه 14 شهریور 1385, 09:08 صبح
در صورتی که DVR Server به صورت Stand Alone نباشد بله،
با تشکر از راهنمایی شما , میشه بگین چطوری باید بفهمم که DVR Server به صورت Stand Alone است یا نه.
یوسف فضل اله زاده
سه شنبه 14 شهریور 1385, 11:11 صبح
با سلام
من یک سرور دوربین با تعداد 32 دوربین در مجموعه خودم دارم .کارت DVR من از نوع VGard هست.در ضمن خود این کارت دارای نرم افزاری است که ریموت از راه دور را سرویس میدهد. البته من با اینکامینگ امتحان کردن شما بهتره انجام ندهید. سرور دوربین معمولا دارای مادربورد با چیپست اینتل باشه با این کارت dvr بهتر جواب میده.کارت VGA رو من ْGforce گرفتم. قابلیت ضبط به طور MPEG4 را هم داره . در ضمن همانطور که قبلا گفتم قابلیت ارسال تصویر به طور مانیتورینگ و یا رکورد در کامپیوتر مقصد با واسطه های LAN و مودم را هم داره. در حال حاضر این سرور داره برای من 15 ماه کار میکنه.کارتها هم بسته به تعداد دوربین میتونه باشه . این کارت های DVR ( digital video recorder میتونه از 4 کانال -8 کانال-16 کانال باشه .یعنی 16 کانال ورودی کابل کواکسیال دوربین داشته باشه.
اگه اطلاعات دیگری لازم داشتین در خدمت هستم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.