View Full Version : سرعت پایین یک client
majid325
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 17:42 عصر
با سلام :
در یک شبکه که با هاب 36 تایی D_link کار میکنه یک client سرعت پایینی دارد , میشه من را راهنمایی کنید که چطوری این مشکل را پیدا و حل بکنم .. با تشکر
ضمنن فاصله Client با hub حدود 20 متر است , این فاصله میتونه مشکل ساز باشه ؟, نهایت رعایت فاصله در این شبکه چقدر است؟ خیلی ممنون.
Identifier
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 18:14 عصر
این فاصله میتونه مشکل ساز باشه ؟
خیر.
نهایت رعایت فاصله در این شبکه چقدر است؟
100 متر
در یک شبکه که با هاب 36 تایی D_link کار میکنه یک client سرعت پایینی دارد , میشه من را راهنمایی کنید که چطوری این مشکل را پیدا و حل بکنم
مسائل زیادی میتونه در این میاد تاثیر گذار باشد :
1- وجود ویروس
2- عدم کابل کشی صحیح
3- صدمه دیدن سیستم عامل
4- عدم پیکربندی صحیح
5- ....
موفق باشید.
majid325
شنبه 11 شهریور 1385, 02:14 صبح
دوست عزیز دست شما بابت راهنمایی درد نکند .
آیا با تنظیمات خاصی روی کلاینت میشه سرعت را بیشتر کرد؟میشه توضیح بدین؟
چون کلاینتهای دیگه این مشکل را ندارند فکر میکنم مشکل از سرور نباشد ! میشه در این مورد هم راهنمایی کنید؟ با تشکر
mhjb
شنبه 11 شهریور 1385, 07:51 صبح
آیا با تنظیمات خاصی روی کلاینت میشه سرعت را بیشتر کرد؟میشه توضیح بدین؟
اگه کار خاصی بر روش انجام نداده باشی و به مرور زمان این اتفاق براش افتاده باشه یه کارهایی میشه کرد مثل تغییر شکل آن به حالت کلاسیک، تغییر آنتی ویروس، حذف برنامههای زایدی که در ابتدا بارگزاری میشوند و... ولی معمولا اینها اینقدر نمیتوانند سرعت را بالا ببرند (مگر اینکه در ابتدا اینها بدجوری ستاپ شده باشند) بنابراین توصیه میکنم ویندوز جدید نصب کنید.
چون کلاینتهای دیگه این مشکل را ندارند فکر میکنم مشکل از سرور نباشد ! میشه در این مورد هم راهنمایی کنید؟ با تشکر بله درست است مشکل از سرور نیست. منظورتون رو از راهنمایی نمیفهمم.
cybercoder
شنبه 11 شهریور 1385, 11:00 صبح
ک client سرعت پایینی دارد , میشه من را راهنمایی کنید
همون طور که دوستان گفتند می تونه دلایل زیادی داشته باشه.
اگه در هنگام کار با اینترنت زمان باز شدن Page زیاده یه نگاهی به تنظیمات پیکره بندی مربوط به Name Server هاتون نگاه بندازید شاید از DNS Server مربوطه باشه.
موفق باشید.
SoftDevCo
شنبه 11 شهریور 1385, 12:12 عصر
نسخه ویندوزی که در این کلاینت استفاده می کنید با بقیه فرق داره ؟
در زمان IDLE پروسسی رویه CPU انجام میشه ؟ Ctrl+Alt+Del -> Processes
کندی سرعت چه زمانی کمتر و چه زمانی بیشتر میشه ؟
majid325
شنبه 11 شهریور 1385, 20:51 عصر
اگه کار خاصی بر روش انجام نداده باشی و به مرور زمان این اتفاق براش افتاده باشه یه کارهایی میشه کرد مثل تغییر شکل آن به حالت کلاسیک، تغییر آنتی ویروس، حذف برنامههای زایدی که در ابتدا بارگزاری میشوند و... ولی معمولا اینها اینقدر نمیتوانند سرعت را بالا ببرند (مگر اینکه در ابتدا اینها بدجوری ستاپ شده باشند) بنابراین توصیه میکنم ویندوز جدید نصب کنید.
بله درست است مشکل از سرور نیست. منظورتون رو از راهنمایی نمیفهمم.
دست شما درد نکنه دوست عزیز .منظورم از راهنمایی همین نکاتی بود که شما و دوستان زحمت کشیدید و ارائه دادید. با تشکر
--------------------
همون طور که دوستان گفتند می تونه دلایل زیادی داشته باشه.
اگه در هنگام کار با اینترنت زمان باز شدن Page زیاده یه نگاهی به تنظیمات پیکره بندی مربوط به Name Server هاتون نگاه بندازید شاید از DNS Server مربوطه باشه.
موفق باشید.
دوست عزیز با تشکر از توجه شما, این Client به اینترنت وصل نمیباشد.
majid325
شنبه 11 شهریور 1385, 20:59 عصر
نسخه ویندوزی که در این کلاینت استفاده می کنید با بقیه فرق داره ؟
در زمان IDLE پروسسی رویه CPU انجام میشه ؟ Ctrl+Alt+Del -> Processes
کندی سرعت چه زمانی کمتر و چه زمانی بیشتر میشه ؟
نسخه ویندوز یکی است.
به غیر از Processes عادی چیز دیگه ای نیست.
سرعتش کلأ کم است.
در ضمن سرعت پایین آن مشکلی پیش نیاورده!
من میخوام دلیل آن را پیدا کنم!
با تشکر
majid325
سه شنبه 14 شهریور 1385, 09:18 صبح
حتی جای "نود " CLIENT را هم عوض کردم , بردم جایی که یک CLIENT خوب کار میکرد ولی با سرعت SENT=57.444 و RECEIVED=86.585 به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
SoftDevCo
سه شنبه 14 شهریور 1385, 15:30 عصر
حتی جای "نود " CLIENT را هم عوض کردم , بردم جایی که یک CLIENT خوب کار میکرد ولی با سرعت SENT=57.444 و RECEIVED=86.585 به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
کارت شبکه این کلاینت با بقیه فرق می کنه؟
majid325
سه شنبه 14 شهریور 1385, 17:18 عصر
دوست عزیز کارتهای شبکه همه Onboard است.
mhjb
سه شنبه 14 شهریور 1385, 19:13 عصر
ببخشید من یه خورده IQ پایینه. متوجه نمیشم که بعد از جابه جا کردن نود مشکل سرعت برطرف شده یا نه؟
اگه برطرف نشده میشه یه لطفی بکنین مقدار متوسط CPU Usage، Memory Usage و وضعیت چراغ هارد (I/o Write و I/O Write Byte) رو بگین چه قدره؟
موفق باشید.
majid325
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 17:25 عصر
ببخشید من یه خورده IQ پایینه. متوجه نمیشم که بعد از جابه جا کردن نود مشکل سرعت برطرف شده یا نه؟
اگه برطرف نشده میشه یه لطفی بکنین مقدار متوسط CPU Usage، Memory Usage و وضعیت چراغ هارد (I/o Write و I/O Write Byte) رو بگین چه قدره؟
موفق باشید.
دوست عزیز:من ویندوز این سیستم را با اینکه تو هفته گذشته عوض کرده بودم ولی.... امروز defrag کردمش بعد سرعتش received=1.458.593.142 و sent=36.364.846
با تشکر
mhjb
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 17:56 عصر
میشه جواب سوالای من رو بدی؟
majid325
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 08:58 صبح
میشه جواب سوالای من رو بدی؟
cpu=4 در حالت عادی
اون دوتا هم نمیدونم از کجا باید به دست بیارم.......
در ضمن سرعت دوباره امروز اومده پایین.
hamed_m
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 09:36 صبح
1- گاهی پینهای کارت شبکه کج میشوند و سوکت درست جا نمی افتد. پیشنهاد میکنم اگر کارت شبکه دیگه ای دارید نصب کنید و آن برد رو غیر فعال کنید. شاید ایراد از کارت شبکه باشه.
2- کیفیت کابل شبکه خیلی مهمه. علی الخصوص زمانی که فاصله کمی بالا میره. البته فرمودید که در جایی با فاصله کم و سرعت خوب تست کردید و خیلی جالب نبوده سرعت. به هر حال در فاصله زیاد از کابل خوب استفاده کنید.
3- درایور معیوب کارت شبکه گاهی اشکالات زیادی بوجود می آورد. یکبار درایور کارت رو ری ایستال کنید.
majid325
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 09:57 صبح
1- گاهی پینهای کارت شبکه کج میشوند و سوکت درست جا نمی افتد. پیشنهاد میکنم اگر کارت شبکه دیگه ای دارید نصب کنید و آن برد رو غیر فعال کنید. شاید ایراد از کارت شبکه باشه.
2- کیفیت کابل شبکه خیلی مهمه. علی الخصوص زمانی که فاصله کمی بالا میره. البته فرمودید که در جایی با فاصله کم و سرعت خوب تست کردید و خیلی جالب نبوده سرعت. به هر حال در فاصله زیاد از کابل خوب استفاده کنید.
3- درایور معیوب کارت شبکه گاهی اشکالات زیادی بوجود می آورد. یکبار درایور کارت رو ری ایستال کنید.
با تشکر از راهنماییتان امتحان میکنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.