ورود

View Full Version : طراحی گرافیک اندروید

nargesjooon
چهارشنبه 07 بهمن 1394, 16:51 عصر
سلام
یه سوال مهم داشتم؟
تو بعضی از برنامه های اندروید از گرافیک خیلی زیبایی استفاده میشه
میخاستم بدونم با چه نرم افزار هایی می توان لایه های گرافیکی زیبا
برای برنامه اندروید خود طراحی کرد.
با تشکر

godofphp
چهارشنبه 07 بهمن 1394, 17:23 عصر
سلام نرم افزار خاصی نداره / استفاده از جدیدترین کتابخانه های گرافیکی و تسلط برمفاهیم گرافیکی مانند (متریال دیزاین) و .... در همین محیطی که برنامه نویسی اندروید میکنید به شما کمک خواهد کرد

nargesjooon
چهارشنبه 07 بهمن 1394, 17:47 عصر
سلام نرم افزار خاصی نداره / استفاده از جدیدترین کتابخانه های گرافیکی و تسلط برمفاهیم گرافیکی مانند (متریال دیزاین) و .... در همین محیطی که برنامه نویسی اندروید میکنید به شما کمک خواهد کرد
من با ایکلیپس برنامه نویسی می کنم
میشه بیشتر راهنمائی م کنی در مورد کتابخانه های گرافیکی ایکلیپس؟
آخه متریال دیزان برای استادیو استفاده میشه فقط

nargesjooon
شنبه 10 بهمن 1394, 17:41 عصر
یعنی هیچ کس بلد نیست جواب بده؟

mrtzxxx
شنبه 10 بهمن 1394, 20:24 عصر
برای طراحی ظاهر برنامه به صورت متریال دیزاین باید از اندروید استودیو استفاده کنید . چون راحت تر هستش . اگر هنوز با ایکلیپس کار میکنید میتونید از رنگها و ایکن های متریال استفاده کنید . تا برنامتون تقریبا طراحی متریال بشه . افکتهای متریال برای اندروید استودیو خیلی راحت تر استفاده میشه ولی برای ایکلیپس باید کتابخونه هاشو تهیه کنید .

nargesjooon
یک شنبه 11 بهمن 1394, 13:08 عصر
برای طراحی ظاهر برنامه به صورت متریال دیزاین باید از اندروید استودیو استفاده کنید . چون راحت تر هستش . اگر هنوز با ایکلیپس کار میکنید میتونید از رنگها و ایکن های متریال استفاده کنید . تا برنامتون تقریبا طراحی متریال بشه . افکتهای متریال برای اندروید استودیو خیلی راحت تر استفاده میشه ولی برای ایکلیپس باید کتابخونه هاشو تهیه کنید .
یعنی برای هر گونه ظاهر برنامه در اکلیپس باید کتابخانه مخصوص خودشو استفاده کنم؟