View Full Version : اجرا نشدن صدا ها هنگام اجرای نرم افزار
mohammad0773
جمعه 09 بهمن 1394, 11:16 صبح
سلام.
این روزا رو یه پروژه ی نسبتا جدی دارم کار میکنم.اما بعد از کامپایل نرم افزار و ریختن dll ها فهمیدم موقع اجرا هیچ صدایی که روی نرم افزار گذاشتم اجرا نمیشه،درحالی که عکسام قشنگ میان بالا!
برای همین هم دو به دو شیوه ی معمولی و استفاده از فایل qrc برنامه رو بازسازی کردم.اما فقط موقعی که نرم افزارو با کیوت کریتور اجرا میکنی صدا ها پخش میشن !
یعنی میتونه مشکل از dll ها باشه؟
درضمن برای پخش صدا از کلاس mediaplayer استفاده کردم.
pswin.pooya
جمعه 09 بهمن 1394, 13:44 عصر
فایلهای ریسورست رو توی دایرکتوری برنامه دقیقا مطابق با پوشه بندی قبلی کپی کنید
mohammad0773
جمعه 09 بهمن 1394, 16:14 عصر
ببخشید من منظورتونو نگرفتم.
اگر منظورتون آدرس دهی هست باید بگم اگر به برنامه آدرس کامل یک فایل رو بدید،مثلا: M:\\test.mp3
بازهم اون نرم افزار با اجرا تحت کیوت کریتور باصدا هستو با اجرا مستقل بیصدا!
pswin.pooya
جمعه 09 بهمن 1394, 17:12 عصر
QtCreator دقیقا از همون dll هایی استفاده می کنه که شما کنار برنامه تون کپی کردید. به احتمال 99 درصد یا یه چیزی رو یادتون رفته و یا اینکه آدرس اشتباه دادین. با توجه به اینکه برنامه تون هم اجرا می شه به احتمال زیاد همون آدرس هستش.
mohammad0773
یک شنبه 11 بهمن 1394, 19:52 عصر
سلام
بعد از سرچ کردن فهمیدم باید چند تا دی ال ال دیگه هم کنار برنامت باشه.
http://stackoverflow.com/questions/30099180/qt-doesnt-play-sound-on-other-devices
فایل qtaudio_windows.dll رو کنار نرم افزار ریختم اما بازم کار نکرد!با تجربه ها راهکاری ندارن؟
ravaei
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 14:15 عصر
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی از ریسورس استفاده کردی ؟؟ یا آدرس میدی ؟؟ با Qml یا ++C ؟ تیکه ای از کدی چیزی ... !
mohammad0773
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 16:57 عصر
سلام،بعد از ساعت ها کار کردن با دی ال ال ها شکر خدا تونستم نرم افزار رو به خوبی و با صدا اجرا کنم.:لبخند:
اما چطوری؟
خوب من یه نرم افزار کاربردی به نام process exproler رو نصب کردم.این نرم افزار میتونه dll هایی که نرم افزار های درحال اجرا استفاده میکنن رو شناسایی کنه.
بعد رفتم توی بخش examle خود کیوت کریتور و نرم افزار music player رو به صورت realease کامپایل کردم.بعد نرم افزار کامپایل شده رو به دوحالت اجرا کردم یکی تحت کیوت کریتور و یکی مستقل.با مقایسه dll هاشون در process exproler فهمیدم اون تحت کیوتیه سه تا dll بیشتر داره :
Qt5MultimediaWidgets
Qt5OpenGL
Qt5Svg
خلاصه ماهم اونارو کنار برنامه ریختیم و کار کرد!راستی مگه opengl بک کتاب خانه گرافیکی نبود؟:متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.