PDA

View Full Version : آیا میشه یه برنامه که نیاز به تایپ از طرف کاربر نداره تو ویندوز انگلیسی، فارسی باشه؟

arash_ebrahimi_nk
جمعه 10 شهریور 1385, 09:08 صبح
با سلام
من میخوام یه آتوران بسازم که نیازی به دریافت ورودی از کاربر نداره - آیا امکان داره اگه سیستم کاربر انگلیسیه انگلیسی باشه و حتی تیک مربوط به پشتیبانی زبانهای راست به چپ رو هم نزده باشه برنامه من فارسی نمایش داده بشه (البته بدون استفاده از عکس!).

Amir Lajevardi
جمعه 10 شهریور 1385, 16:11 عصر
بله میشه با فونتهای مستقل از کدپیج نظیر ایران سیستم
فکر کنم اگر جستجو کنید مطالب زیادی در این زمینه پیدا کنید.

arash_ebrahimi_nk
شنبه 11 شهریور 1385, 10:38 صبح
سلام
من قبل از ایجاد این تاپیک در مورد فونت های ایران سیستم تحقیق کردم.
فونت ایران سیستم رو گرفتم و روی دکمه ها جواب میداد اما روی لیبل ها جواب نمیداد.
ضمن اینکه فونتش از نظر قیافه جالب نبود.
من فکر میکنم این موضوع برای خیلی از کاربرها مهم باشه.
اگه کسی بتونه اطلاعات دسته بندی شده ای در مورد فونتهای ایران سیستم مطرح کنه به همه کمک کرده.

shobair
شنبه 11 شهریور 1385, 11:00 صبح
بله میشه با فونتهای مستقل از کدپیج نظیر ایران سیستم
فکر کنم اگر جستجو کنید مطالب زیادی در این زمینه پیدا کنید.

سلام
ایران سیستم با ویندوز XP مشکل اساسی داره. من از فونت های IPT یا مریم استفاده میکنم. تازه اونها هم کم مشکلات ندارند!

شبیر

arash_ebrahimi_nk
شنبه 11 شهریور 1385, 13:21 عصر
سلام
ایران سیستم با ویندوز XP مشکل اساسی داره. من از فونت های IPT یا مریم استفاده میکنم. تازه اونها هم کم مشکلات ندارند!

شبیر

چه باید کرد !؟

mehrzad007
شنبه 11 شهریور 1385, 14:15 عصر
عکس! عکس های خوشگل . نه فونتی میخوایی که نصب بشه نه چیزی ...

arash_ebrahimi_nk
یک شنبه 12 شهریور 1385, 07:59 صبح
با سلام
من میخوام یه آتوران بسازم که نیازی به دریافت ورودی از کاربر نداره - آیا امکان داره اگه سیستم کاربر انگلیسیه انگلیسی باشه و حتی تیک مربوط به پشتیبانی زبانهای راست به چپ رو هم نزده باشه برنامه من فارسی نمایش داده بشه (البته بدون استفاده از عکس!).

من نوشته بودم بدون عکس
با این حال مثل اینکه چاره دیگه ای نیست
کسی اطلاعات بیشتری نداره؟

azarsoft
دوشنبه 03 مهر 1385, 23:10 عصر
می تونی 2 کار انجام بدی :
1- خودت یک فونت در چهار چوب فونت انگلیسی طراحی کنی ،یعنی یک فونت انگلیسی رو انتخاب کنی و با تغییر کارکترهای انگلیسی به فارسی و استفاده از فایل KBDHook.dll این فونت رو به برنامت به عنوان فونت اصلی معرفی کنی تا نیازی به استفاده از کدپبچ فارسی برای نمایش فارسی نداشته باشه و حتی اگه هم ورودی داشت بتونه فارسی تایپ کنه . البته راجب فایل KBDHook.dll فکر کنم اگر جستجو کنی اطلاعاتی بدست بیاری .
2- استفاده از نرم افزاری های فارسی نویس مثل مریم که دقیقا از فایل KBDHook.dll استفاده می کنند و قرار دان فونت های مورد استفاده در کنار برنامه ات

امیدوارم این اطلاعات بتونه کمکت بکنه من که خودم از این فایل برای طراحی کدپیچ فارسی جدید و مستقل از زبان عربی استفاده کردم وجواب داد حتی یک فارسی نویس هم نوشتم

arash_ebrahimi_nk
سه شنبه 04 مهر 1385, 07:37 صبح
همونطور که گفتم برنامه نیازی به تایپ از طرف کاربر نداره.
من گزینه 1 رو خوب متوجه نشدم؟ یعنی میشه یه فونت انگلیسی رو به فارسی تبدیل کرد بصورتی که کلمات بدرستی به هم بچسبن؟ چطور تا به حال کسی چنین پیشنهادی نداده بود؟؟؟

azarsoft
سه شنبه 04 مهر 1385, 21:10 عصر
ببین دوست عزیز اگه زیاد دنبال دردسر نیستی همون بهتر که از روش دوم استفاده کنی یعنی با یک برنامه فارسی نویس مثل مریم متنهای فارسی خودت رو بنویس و بعدش اون فونتی رو که ازش استفاده کردی مثلا فونت F_elham که یکی از فونتهای مریم هست رو کنار برنامت قرار بدی تا برنامه وقتی بالا میاد اون فونت رو کپی کنه و متن تو بدون اینکه نیازی به فعال بودن زبان فارسی داشته باشی فارسی نشون داده بشه .
ولی اگه دوست داری یاد بگیری باید بگم که در روش اول شما خودتون یک فارسی نویس به وجود میارید که در واقع روی چهار چوب فونت های انگلیسی کار می کنه ولی برای این که درست نشون بده یعنی کارکترهای فارسی رو به هم چسبیده نشون بده و راست به چپ باشه باید از تابعی که معرفی کردم استفاده کنی و البته اگه این کار رو یاد بگیری و انجام بدی می تونی یک فارسی نویس هم برای خودت بنویسی . البته اون فایلی که معرفی کردم باهاش خیلی کارا میشه کرد که این فقط یک بخشی از اون هست و اگه بخواهی من می تونم نسخه اصلاح شده این فایل رو که زبان فارسی رو به طور مجزا میشناسه در اختیارت قرار بدم.
اینجا باید به یک نکته اشاره کنم اونم این هست که من خودم تونستم کد پیچ ملی فارسی رو به این طریق بنویسم شاید الان فکر کنی که دارم خود نمایی یا خود تعریفی می کنم ولی یک لینک هم برات می ذارم که اگه مطالعه اش کنی حرفهای منو جدی می گیری
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8406070111
به هر حال اگه خواستی بهم پیغام بده بیشتر راجبش با هم بحث کنیم و البته یادم رفت بگم خوب حتما کسی تا حالا رو این روش کار نکرده که بهت پیشنهاد نداده ، ولی من تو روش دوم یک راه ساده بهت پیشنهاد کردم که خیلی می تونه برات مفید باشه

arash_ebrahimi_nk
چهارشنبه 05 مهر 1385, 08:50 صبح
من میخوام دکمه ها و لیبل هایی با نوشته های فارسی داشته باشم. زیاد با Edit و از این قبیل اجزا سر و کار ندارم.
حالا چیزی که از مطالب شما دستگیرم شده رو میگم تا ببینید درست هست یا نه؟
من برنامه مریم رو باز میکنم با فونت دلخواه یه مطلبی داخلش مینویسم و کپی بر میدارم میذارم توی کپشن لیبل و یا جاهایی که باید بصورت رانتایم کپشن لیبل تغییر کنه میذارم داخل قسمت کد نویسی دلفی و بعد به هنگام اجرای برنامه فونت رو نصب میکنم یا از داخل برنامه اون رو باز میکنم تا متونی که استفاده کردم با همون فونت و بصورت صحیح به نمایش در بیان؟
آیا روشی که گفتین همینی هست که من گفتم؟
هنوز تست نکردم.

jamjid
چهارشنبه 05 مهر 1385, 12:42 عصر
یه راه دیگه هست اینکه از کامپوننتهای یونیکد استفاده کنی اینطوری نیازی به نصب فونت هم در اجرای برنامه نداری ....برای بدست اوردن این کامپوننت سرچ کن پیدا میکنی ...کار با آن هم ساده است نیازی به توضیح نیست بعد از نصب متوجه استفاده از آن می شوید

vesal
چهارشنبه 05 مهر 1385, 13:22 عصر
ببین دوست عزیز اگه زیاد دنبال دردسر نیستی همون بهتر که از روش دوم استفاده کنی یعنی با یک برنامه فارسی نویس مثل مریم متنهای فارسی خودت رو بنویس و بعدش اون فونتی رو که ازش استفاده کردی مثلا فونت F_elham که یکی از فونتهای مریم هست رو کنار برنامت قرار بدی تا برنامه وقتی بالا میاد اون فونت رو کپی کنه و متن تو بدون اینکه نیازی به فعال بودن زبان فارسی داشته باشی فارسی نشون داده بشه .

منم موافقم. پیشنهاد خوبی بود. دردسر هم نداره.
برای رجیستر کردن فونت هم می تونی از دستور AddFontResource استفاده کنی.
اما راه دیگه همون طراحی فونت اختصاصی که معمولا در موارد خاص این کار رو انجام می دن.( توصیه نمی شه )

arash_ebrahimi_nk
چهارشنبه 05 مهر 1385, 14:28 عصر
یه راه دیگه هست اینکه از کامپوننتهای یونیکد استفاده کنی اینطوری نیازی به نصب فونت هم در اجرای برنامه نداری ....برای بدست اوردن این کامپوننت سرچ کن پیدا میکنی ...کار با آن هم ساده است نیازی به توضیح نیست بعد از نصب متوجه استفاده از آن می شوید

من در حال حاظر دارم از این راه استفاده میکنم. فکر میکنم شما مطالب اولیه رو نخوندین من میخوام از روشی استفاده کنم که صد در صد باشه و بدون ری استارت. مشکل استفاده از یونیکد اینه که اگه توی سیستم پشتیبانی از یونیکد نصب نباشه برای نصب نیاز به ری استارت هست.

منتظر هستم جناب خضرلو ج(اگه درست فهمیده باشم) پست قبلی من رو بررسی کنه.

arash_ebrahimi_nk
پنج شنبه 06 مهر 1385, 15:33 عصر
من توی برنامه مریم نوشتم و بعد کپی گرفتم و گذاشتم روی کپشن دکمه، اسم فونت رو هم همونی که توی مریم بود انتخاب کردم (از شیوه AdFontResource هم استفاده کردم).
جــــواب نــــداد؟؟؟؟
ایا شما فقط برای کمپوننتهایی که میتونن ورودی داشته باشن این شیوه رو گفتین؟

vesal
پنج شنبه 06 مهر 1385, 18:32 عصر
من که استفاده کردم مشکلی نداشت

azarsoft
پنج شنبه 06 مهر 1385, 21:12 عصر
دوست عزیز اولا جواب می ده دوما شما تو چه محیطی داری کاری می کنی اگه محیط رو بگید بهتر می تونم کمک کنم البته شاید تو تاپیک های قبلی گفتی ولی من توجه نکردم به هر حال من ای دی خودم رو می دم که همیشه ان هستم می تونی پیغام بدی تا راهنماییت کنم و اگر فایل یا برنامه ای هم در این مورد خواستی خبر بده برات آپ کنم

zanbor_asal2050@yahoo.com

arash_ebrahimi_nk
جمعه 07 مهر 1385, 09:38 صبح
من از دلفی 7 استفاده میکنم