i love you php
یک شنبه 11 بهمن 1394, 15:04 عصر
با سلام؛
دوستان ؛ سوالی منو خیلی درگیر کرده ...
چگونه کلاسی بنویسم که قدرت یک دیتابیس معمولی را حداقل داشته باشد .
من چندین بار روی آن کار کردم اما سرعت بسیار بد ؛ 20000 تا که فایل محتوا داشتم 15 ثانیه برای بروز کردن آدرس دیتابیس وقت میگرفت :) .
مشکلات من ، تنها سرعت نبود ؛ جستجو , حذف و... بخشی از مشکلات بود ...
کلاسهایی که نوشته بودم به این شکل عمل میکرد .
فایل را به صورت json در مسیر db/Ym/Ymdhis.db ذخیره میکرد .
سپس آدرس هر فایل در داخل فایل آدرس ذخیره میشد :
db/data-address.db
و به شکل :
13941012092420
13941012092443
13941012092508
.
.
ذخیره ، و هر گاه می خواستم فایلها را نمایش دهم "آخرین پست ها" ؛ count میگرفتم و مثلا از آخر به اول بسته به تنظیم متد کلاسم 10 تا 10 تا نمایش میدادم ، مثلا :)
حالا حساب کنید برای آرشیو شمسی و میلادی من باید db/Ym چجوری ثبت میکردم . که البته یجوری حلش میکردم ...
اما پیچیدگی زیادی در میامد .
حال می دانم می فرمایید که وقتی دیتابیس های قدرتمند و آماده هست چرا با فایل :) منم میگم وقتی ربات آماده برای فروش هست چرا ساخت ربتهای تکراری مثلا مسیر یاب :)
--------------------------------
حال می خواهم در رابطه با دیتابیس و نحوه ی کارکرد آن به زبان ساده و اجرایی نه تئوری با هم تبادل نظر کنیم و ایده بدیم که اگر شما پایگاه داده می ساختید ، آن هم تنها با php چجوری کلاس می نوشتید .
دوستان ؛ سوالی منو خیلی درگیر کرده ...
چگونه کلاسی بنویسم که قدرت یک دیتابیس معمولی را حداقل داشته باشد .
من چندین بار روی آن کار کردم اما سرعت بسیار بد ؛ 20000 تا که فایل محتوا داشتم 15 ثانیه برای بروز کردن آدرس دیتابیس وقت میگرفت :) .
مشکلات من ، تنها سرعت نبود ؛ جستجو , حذف و... بخشی از مشکلات بود ...
کلاسهایی که نوشته بودم به این شکل عمل میکرد .
فایل را به صورت json در مسیر db/Ym/Ymdhis.db ذخیره میکرد .
سپس آدرس هر فایل در داخل فایل آدرس ذخیره میشد :
db/data-address.db
و به شکل :
13941012092420
13941012092443
13941012092508
.
.
ذخیره ، و هر گاه می خواستم فایلها را نمایش دهم "آخرین پست ها" ؛ count میگرفتم و مثلا از آخر به اول بسته به تنظیم متد کلاسم 10 تا 10 تا نمایش میدادم ، مثلا :)
حالا حساب کنید برای آرشیو شمسی و میلادی من باید db/Ym چجوری ثبت میکردم . که البته یجوری حلش میکردم ...
اما پیچیدگی زیادی در میامد .
حال می دانم می فرمایید که وقتی دیتابیس های قدرتمند و آماده هست چرا با فایل :) منم میگم وقتی ربات آماده برای فروش هست چرا ساخت ربتهای تکراری مثلا مسیر یاب :)
--------------------------------
حال می خواهم در رابطه با دیتابیس و نحوه ی کارکرد آن به زبان ساده و اجرایی نه تئوری با هم تبادل نظر کنیم و ایده بدیم که اگر شما پایگاه داده می ساختید ، آن هم تنها با php چجوری کلاس می نوشتید .