ورود

View Full Version : سوال: نمایش یک alert جاوا اسکریپت قبل از Return Redirect

jaykob
یک شنبه 11 بهمن 1394, 18:38 عصر
سلام و احترام

من می خواستم بدونم در برنامه ام به طور مثال دانش آموزی رو ثبت نام کردم می خوام اول یک alert جاوا اسکریپت نشونش بدم ( حتما باید همین alert باشه ) و بعد Return RedirectToRoute کنم ممنون می شم توضیح بدید چطور این کار رو داخل یک اکشن بکنم ؟ می دونم برای جاوا اسکریپت Return Content یک alert داد ولی دو تا Return رو نمی شه که پشت هم داشت به همین دلیل گیر کردم و دنبال راه حل هستم

bomb23
دوشنبه 12 بهمن 1394, 07:58 صبح
سلام و احترام

من می خواستم بدونم در برنامه ام به طور مثال دانش آموزی رو ثبت نام کردم می خوام اول یک alert جاوا اسکریپت نشونش بدم ( حتما باید همین alert باشه ) و بعد Return RedirectToRoute کنم ممنون می شم توضیح بدید چطور این کار رو داخل یک اکشن بکنم ؟ می دونم برای جاوا اسکریپت Return Content یک alert داد ولی دو تا Return رو نمی شه که پشت هم داشت به همین دلیل گیر کردم و دنبال راه حل هستم

در مورد قسم اول سوالتون که پرسیدید حتما باید alert خود JS رو استفاده کنید، نه روش های زیادی هست که به نظر من یکی از بهتریناش modal ها در bootstrap هستن که alert های جذابی و نمایش میدن.
راجع به بخش دوم سوالت خوب متوجه نشدم قعدتا تا به یه view نری خب نمیتونی از alert استفاده کنی چرا که Alert یک دستور client هست و تازمانی که به view نری نمیتونی Alert بدی، ممکنه من شتباه برداشت کرده باشم، سوالتو دقیقتر بپرس.

hakim22
دوشنبه 12 بهمن 1394, 14:53 عصر
روش اول :
شما می توانید از TempData یا ویو بگ استفاده کنید. در Layout مقادیر مربوط به Alert را درون یک Span بریزید. ( بهتره درون اتریبیوت های اختصاصی -data قرار بگیره)دقت کنید که Hidden باشد. بعد با استفاده از جاوا اسکریپت میتوانید Alert را نمایش دهید. بسته به اینکه شما از چه ابزاری برای نمایش Alert استفاده می کنید فرق می کند.

روش دوم :
میتوانید یک ActionResult برای نمایش Alert ایجاد کنید. بعد با استفاده از Decorator Pattern و استفاده از Method Extention در کلاس ActionResult نمایش پیامها رو درست کنید.

خروجی چیزی میشه مثل این :

return RedirectToAction("Index").WithSuccess("مطلب ویرایش شد");

jaykob
دوشنبه 12 بهمن 1394, 15:49 عصر
روش اول :
شما می توانید از TempData یا ویو بگ استفاده کنید. در Layout مقادیر مربوط به Alert را درون یک Span بریزید. ( بهتره درون اتریبیوت های اختصاصی -data قرار بگیره)دقت کنید که Hidden باشد. بعد با استفاده از جاوا اسکریپت میتوانید Alert را نمایش دهید. بسته به اینکه شما از چه ابزاری برای نمایش Alert استفاده می کنید فرق می کند.

روش دوم :
میتوانید یک ActionResult برای نمایش Alert ایجاد کنید. بعد با استفاده از Decorator Pattern و استفاده از Method Extention در کلاس ActionResult نمایش پیامها رو درست کنید.

خروجی چیزی میشه مثل این :

return RedirectToAction("Index").WithSuccess("مطلب ویرایش شد");

سلام

خیلی ممنون از لطف شما . اگه امکانش هست روش دوم رو به صورت کمی مفصل تر توضیح بدید تا من بتونم پیادش کنم چون به نظرم خیلی بهتر هستش

تشکر و احترام