ورود

View Full Version : مبتدی: کمک و آموزش برای تهیه یک برنامه اتوران

FirstLine
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 00:00 صبح
با سلام
بایدیک برنامه بنویسم که سبک و سریع باشه و بر روی CD قابل اجرا باشه در ویندوز xp به بالا کار کنه، و یه دیتابیس کوچک با 5000 رکورد داره که باید قابل جستجو باشه و در گرید نمایش بده ، قابلیت نمایش فایل pdf رو هم داشته باشه (مثلا مثل برنامه اتوران گردو که هم بر روی سی دی قابل اجراست و هم قابل نصب کردن روی سیستم است)
اینو با مولتی مدیا بیلدر بدون جستجو نوشتم و داره کار میکنه (البته مشکل خاصی برای اضافه کردن دیتابیس sqlite و جستجو وجود ندارد) (کل دیتابیس و برنامه حدود 40 مگ است) ولی الان باید یک سری تغییرات بدهم (مثلا بروزرسانی دیتابیس از اینترنت) برای همین تصمیم گرفتم که اونو با سی شارپ یا کیوت بنویسم برای نوشتنش با c# مشکلی ندارم ولی فکر کنم بهتره با کیوت هم آشنا بشم، البته با C++ و c# تقریبا آشنا هستم.
این برنامه را باید برای جمعه آینده آماده کنم

ببخشید شاید درست نباشه اینو اینجا بگم، اما نمیدونستم کجا بنویسم:
برای آموزش انجام این پروژه نیاز به یک یا دو جلسه آموزش خصوصی دارم که مفاهیم اولیه و ساختار پروژه را در کیوت یاد گرفته و راه اندازی کنم، توی اینترنت هم هرچی برای آموزش کیوت سرچ زدم، شخص معتبر خاصی که بتونه کمک کنه و اموزش بده در تهران پیدا نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید و یا اگر کسی رو میشناسید که در تهران کمک کنه لطفا در پیام خصوصی معرفی کنید

با تشکر