View Full Version : سوال: مقایسه اطلاعات دو جدول و خروجی در قالب گزارش
mahmooddavoodi
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 08:42 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید.
در این بانک یک جدول دارم که توی اون یه سری دوره پیش بینی میشه که باید دانشجو بگذرونه (tblDore) و یک جدول دارم که نشون میده همین دانشجو چه دوره هایی رو گذرونده (tblGozarande) . طبعا ممکنه این دانشجو بعضی از دوره ها رو موفق نشه بگذرونه حالا من یه گزارش ارزیابی می خوام که در این گزارش دوره هایی که در tbldore برای دانشجو پیش بینی شده لیست بشه و با tblgozarande مقایسه بشه.چنانچه دوره پیش بینی شده را گذرانده باشه،اون دوره تیک بخوره و نام استاد و تاریخ آن نیز ثبت بشه و چنانچه نگذرانده باشه بدون تیک بمونه.
متشکرم
mahmooddavoodi
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 21:15 عصر
اساتید اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
mahmooddavoodi
جمعه 16 بهمن 1394, 16:38 عصر
بالاخره یکی پیدا میشه جواب بده..امیدت رو از دست نده
e601
جمعه 16 بهمن 1394, 17:48 عصر
سلام
شما برای هر کاری که مربوط به درخواست نتیجه از جداول باشه میتونی از sql استفاده کنی.
ولی اگر به sql تسلط نداری، میتونی یک جدول بسازی که اطلاعات این جدول زمان اجرا پر میشه. توجه داشته باش که جدول رو زمان اجرا نمیسازیا ! جدول از ابتدا در برنامه شما هست، فقط زمان اجرا یه دستور مینویسی که کل اطلاعات قبلیش پاک بشه و اطلاعات جدید افزوده بشه. در واقع اطلاعات این جدول حالت temporary (موقت) داره.
حالا زمان اجرا یک فرم داری که کاربر، نام فرد موردنظر رو وارد میکنه و شما از طریق کد اقدام به پیمایش بین جداول موردنیاز میکنی و هر اطلاعاتی که با شرط و شروط مدنظر شما مطابقت داشت رو به اون جدول temp اضافه میکنی.
در مورد پیمایش هم که باید از حلقه ها استفاده کنی. اینم یادت باشه که میتونی از حلقه های تو در تو استفاده کنی. یعنی داخل هر حلقه میتونی یه حلقۀ دیگه بذاری. شما توسط حلقه های تو در تو میتونی هر چقدر جدول و هر چقدر اطلاعاتی که نیاز داری رو پیمایش کنی و هر شرطی هم میخوای بذاری و هر رکوردی که منطبق با شرایطت بود رو به اون جدول temp بریزی و ازش گذارش بگیری...
mahmooddavoodi
جمعه 16 بهمن 1394, 22:24 عصر
ممنون از شما استاد گرامی..راجع به قسمت اول که گفتید توی برنامه اجرا میشه..یعنی tblgozarandeهمون جدولیه که توی کار با بانک پرمیشه.به عبارتی حکم حضور وغیاب داره.به این روش که در فرم مورد نظر عنوان کلاس و استاد و تاریخ اون یکبار وارد میشه و از لیست مولتی سلکت روی اسم کسانی که حاضرند کلیک میشه و انتخاب میشن سپس با زدن دکمه ثبت، اطلاعات وارد شده به تفصیل در tblgozarandehذخیره میشه(لازم به ذکره که زحمت این قسمت رو استاد بهرامی کشیدن). حالا با توجه به این که بنده مسلط به کد نویسی نیستم و اینایی رو که فرمودین نمیتونم اجرا کنم..میخوام کاری رو که در تاپیک ۱ گفتم انجام بدم..البته به این مساله هم وقوف دارم که روش استاد مسعودی عزیز اینه که کاربران خودشون ممارست داشته باشند و خودشون انجام بدن و شما فقط راهنمایی میکنید.اما خب دست ما کوتاه و خرما بر نخیل.
mahmooddavoodi
جمعه 16 بهمن 1394, 22:39 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?505581-ورود-اطلاعات-در-چند-رکورد-به-صورت-همزمان&highlight=همزماناین تاپیک مربوط به همون جدولیه که عرض شد.
mahmooddavoodi
دوشنبه 19 بهمن 1394, 13:20 عصر
کسی کمک نمی کنه؟
e601
چهارشنبه 21 بهمن 1394, 14:25 عصر
راجع به قسمت اول که گفتید توی برنامه اجرا میشه..یعنی tblgozarandeهمون جدولیه که توی کار با بانک پرمیشه.به عبارتی حکم حضور وغیاب داره.به این روش که در فرم مورد نظر عنوان کلاس و استاد و تاریخ اون یکبار وارد میشه و از لیست مولتی سلکت روی اسم کسانی که حاضرند کلیک میشه و انتخاب میشن سپس با زدن دکمه ثبت، اطلاعات وارد شده به تفصیل در tblgozarandehذخیره میشه(لازم به ذکره که زحمت این قسمت رو استاد بهرامی کشیدن). حالا با توجه به این که بنده مسلط به کد نویسی نیستم و اینایی رو که فرمودین نمیتونم اجرا کنم.
جناب داوودی عزیز
اینجوری نمیشه کمک کرد. شما باید نمونۀ کاملتری بذارید و توضیحات واضح تری بدید تا بشه بررسی کرد. نمونۀ شما کامل نیست. لطفا طبق توضیحات پایین یک نمونه بذارید تا سر فرصت بررسی کنم.
اول اینکه تمام جداول شما حاوی اطلاعات هست که بعضا مشابه هم هستند، من متوجه نشدم کدوم اطلاعات اصلی هست. پیشنهاد میکنم نام جداول اصلی رو با پیشوند tbl شروع کنید و نام جداولی که اطلاعات موقت در اون ذخیره میشه رو با پیشوند tmp نامگذاری کنید. ضمنا جداولی که tmp هستند رو خالی بذارید و اطلاعات پر نکنید چون باعث سردرگمی میشه.
دوم اینکه اطلاعاتی که در نمونه گذاشتید مربوط به یک فرد بیشتر نیست. لطفا یکسری اطلاعات مربوط به چند فرد رو وارد کنید تا بشه تست کرد.
به این روش که در فرم مورد نظر عنوان کلاس و استاد و تاریخ اون یکبار وارد میشه و از لیست مولتی سلکت روی اسم کسانی که حاضرند کلیک میشه و انتخاب میشن سپس با زدن دکمه ثبت، اطلاعات وارد شده به تفصیل در tblgozarandehذخیره میشه(لازم به ذکره که زحمت این قسمت رو استاد بهرامی کشیدن).
و در نهایت اینکه فرمی که در پاراگراف بالا فرمودید رو هم در نمونه بذارید. چون من فرم انتخاب کلاس و استاد و این چیزا ندیدم. لطفا این فرم رو هم قرار بدید و اگر ندارید ایجادش کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.