ورود

View Full Version : ماکسیمم های mysql

00980251
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 19:56 عصر
سلام دوستان عزیز
من سه تا سوال دارم
اول اینکه ماکسیسمم تعداد رکوردی که داخل یک تیبل بشه قرار داد و فشاری روی سرور در هنگام کوئری گرفتن ایجاد نکنه چه مقدار هست ؟
دوم اینکه ماکسیمم تعداد تیبل هایی که میشه روی یک دیتابیس یا حتی یک مای اس کیوال سرور ایجاد کرد چه تعداد هست ؟

در نهایت هم اینکه اگر من تعداد خیلی خیلی خیلی زیاد رکورد داشته باشم مثلا 200 میلیون رکورد بهترین روش برای ذخیره سازی که در هنگام کوئری گرفتن مشکلی پیش نیاد چیه ؟

این رو هم بگم که کوئری هایی که میگیرم فقط و فقط شامل 2 فیلد عددی هست یکی آی دی و یکی دیگه هم order

منتظر راهنمایی های خوبتون هستم

سعید صابری
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 22:11 عصر
در لینک زیر جواب سوالات میتونی پیدا کنی
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/table-size-limit.html
200 میلیون فکر کنم برای mysql اون هم از نوع رایگان یکم زیاد باشه...

البته سرعت mysql به موارد زیادی بستگی داره مثل تنظیمات صحیح و سخت افزار سیستم
فکر کنم باید بری سراغ گزینه های بهتر ازجمله اراکل

golbafan
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 22:58 عصر
سلام
اول اینکه باید بدونی فرق مای اسکیوال رایگان و پولی فقط در حوزه پشتیبانی هست و فرق دیگه ای در عملکرد ندارند
همینطور 200 میلیون رکورد اصلا زیاد نیست و با توجه به تنطیمات صحیح و انتخاب سرور مناسب همینطور که آقا سعید گفتن میشه بهش رسید
در سایت mysql یک مطلبی هست برای پردازش 7.5 بیلیون رکورد در ثانیه (مطالعه کنید)

بهرحال برای رکوردهای زیاد شما باید حتما از انجین MyIsam استفاده کنید و ایندکس گذاری مناسبی انجام بدید
ماکسیمم رکورد برای نسخه 32 بیتی حدود 4 میلیارد و برای 64 بیتی 18 میلیارد میلیارد میتونه باشه

pyramid_ali
جمعه 16 بهمن 1394, 20:35 عصر
دقیق یادم نیست که کدوم انجین مای اسکیوال بود، ولی میدونم که تا 64 ترابایت رو میتونی با mysql رو یک جدول داشته باشی! 200 میلیون رکورد 2 ستونه فکر نکنم بیشتر از 10 گیگابایت حجمش بشه! البته بستگی به متغیر order ای که تعریف می کنی داره!

سعید صابری
شنبه 17 بهمن 1394, 19:39 عصر
دقیق یادم نیست که کدوم انجین مای اسکیوال بود، ولی میدونم که تا 64 ترابایت رو میتونی با mysql رو یک جدول داشته باشی! 200 میلیون رکورد 2 ستونه فکر نکنم بیشتر از 10 گیگابایت حجمش بشه! البته بستگی به متغیر order ای که تعریف می کنی داره!

لینک که پست 2 گذاشتم ببین از سایت mysql