ورود

View Full Version : سوال: سوال درباره برنامه نویسی جاوا

amirreza781128
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 23:20 عصر
باسلام دوستان کسی میدونه کاربرد حلقه ها چیه یا اصلا برای چی استفاده میشه ؟ ممنون میشم کمک کنین:گریه::گریه:

amirreza781128
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 23:22 عصر
لطفا اگه میشه فرقشونم باهم بگین

rezaansari87
پنج شنبه 15 بهمن 1394, 08:28 صبح
باسلام دوستان کسی میدونه کاربرد حلقه ها چیه یا اصلا برای چی استفاده میشه ؟ ممنون میشم کمک کنین:گریه::گریه:
با سلام
حلقه برای تکرار یکسری دستور بکار می رود. مثلا می خواهید نمره ده دانشجو را خوانده و با هم جمع بزنید با استفاده از دستورات حلقه براحتی اینکار را انجام می دهید و نیاز نیست دستور خواندن نمره و جمع را ده بار تکرار کنید. موفق باشید.

محمد فدوی
پنج شنبه 15 بهمن 1394, 10:12 صبح
بهتره برای درک بهتر این مسائل پایه‌ای برنامه‌نویسی یه کتاب خوب تهیه کنید و بخونید. اینجا نمی‌شه عمیقا بش پرداخت.
در برنامه‌نویسی بسیاری از مواقع (تقریبا در هر برنامه‌ای)، با شرایطی روبرو می‌شیم که باید یک کار تکراری رو انجام بدیم.. مثلا ۱۰۰۰ تا عدد رو با هم جمع کنیم.. یا ۱۰۰ تا فایل رو پاک کنیم.. یا معدل ۱۵ درس رو بگیریم و نمایش بدیم و مواردی از این قبیل. اینجور موقع‌ها از ساختارهایی در برنامه‌نویسی استفاده می‌کنیم که بشون می‌گن حلقه که انواع خودش رو داره.

لطفا اگه میشه فرقشونم باهم بگین
در جاوا سه نوع حلقه داریم:

حلقهٔ While
حلقهٔ For
حلقهٔ Do...While

برای خوندن تفاوت‌هاشون و جزئیات بیشتر این پیوند (http://www.tutorialspoint.com/java/java_loop_control.htm) رو ببین.

foory2015
پنج شنبه 15 بهمن 1394, 10:57 صبح
سلام ببخشيد اينجا سوالمو نوشتم من چطوري بايد توي اين سايت يه تاپيك ايجاد كنم واسه مطرح كردن سوالهام . لطفا كمك كنيد

محمد فدوی
شنبه 17 بهمن 1394, 19:58 عصر
سلام ببخشيد اينجا سوالمو نوشتم من چطوري بايد توي اين سايت يه تاپيك ايجاد كنم واسه مطرح كردن سوالهام . لطفا كمك كنيد
فکر می‌کنم مشکلتون حل شده باشه.. بالای کادر هر بخش یه دکمه هست که توش نوشته «+ ایجاد تاپیک جدید». از اون بخش اقدام کنید.

amirreza781128
یک شنبه 18 بهمن 1394, 23:43 عصر
ممنون از راهنماییتون