View Full Version : اولین و اخرین انتخاب برای طراحی و برنامه نویسی وب سایت
mehdi_1368
یک شنبه 18 بهمن 1394, 00:33 صبح
با سلام
من میخواستم طراحی و برنامه نویسی سایت رو شروع کنم. با جست و جویی هایی که کردم چنتا راه پیش روم اومده که نمیدونم کدومو انتخاب کنم. لطفا یک مشاوره خوب به من بدید. ممنون
بنظر شما کدوم بهتر و ساده تره و امکانات بیشتری در اختیار کاربر میذاره؟ ASP.NET یا PHP ؟
اگه بخوام ASP.NET رو انتخاب کنم کدوم بهتره؟ ASP.NET یا ASP.NET MVC ؟ ایا محیط طراحی و برنامه نویسیشون یکیه؟ نحوه کدنویسیشون باهم فرق نداره؟ با جفتشون میشه با سی شارپ کد نویسی کرد؟
و سوال اخرم اینکه اگه کار طراحی و برنامه نویسی سایت رو اتمام کردیم و حالا نوبت به اپلودش است کدوم سیستم مدیریت محتوا بهتره و پیشنهاد میدید؟ جوملا؟ ورد پرس؟
ایا وبسایتی که با ASP.NET پیاده سازی شده روی سیستم مدیریت ورد پرس که با PHP برنامه نویسی شده قابل سوار شدن است یا اینکه وبسایتمونم باید با PHP پیاده سازی شده باشه؟
دوستان این سوالات که پرسیدم واقعا برام مهمه؟ لطفا کسایی که حرفه ای هستن تو این کار یکم وقط بذارن یه مشاوره جامع بدن. من نمیخوام اول مثلا راه الف رو انتخاب کنم بعدا که حرفه ای تر شدم بیام راه ب رو انتخا کنم.
میخوام اولین و اخرین انتخابم یکی باشه و در عین حال بهترین.
ممنون از همه.
bomb23
یک شنبه 18 بهمن 1394, 07:07 صبح
سلام، سوالت یه کم ابهام توشه!
ببینید ما چند زبون داریم برای توسعه وب php, jsp, asp.net, asp.net mvc ,... با همه اینها با امکانات متفاوت و بستر های مختلف میشه همه جور نرم افزار تولید کرد. از بین asp.net و asp.net mvc قطعا و بلاشک asp.net mvc بهتر هست و پیش بینی میشه با ظهور owin چون asp.net معمولی قابل پیاده سازی روی owin نیست کم کم منسوخ بشه!
اما اینکه گفتی واسه آپلودش کدوم سیستم مدیریت محتوا بهتره اوج ابهام سوالته! خب تو برنامه ای که داری با Asp.net mvc مینویسه خودش باید بخش مدیریت محتوا هم داشته باشه و ارتباطی با وردپرس و جوملا نداره! جوملا و وردپرس خودشون یه جورایی زبون خاص خودشون را برای طراحی قالب تحت بستر خودشون ایجاد کردند که شما با استفاده از اون زبون های خاص میتونید به راحتی قالب هاتون رو پیاده سازی کنید.
ایا وبسایتی که با ASP.NET پیاده سازی شده روی سیستم مدیریت ورد پرس که با PHP برنامه نویسی شده قابل سوار شدن است یا اینکه وبسایتمونم باید با PHP پیاده سازی شده باشه؟ بله شدنیه ولی به صورت هم زیستی مصالمت آمیز و خطر داره!
اگر میخوای از .net استفاده کنی و از سی ام اس خاصی استفاده کنی قطعا باید بری سمت .netneuke ولی خب باید طراحی قالبت تحت بستر فریمورک طراحی قالب همون سی ام اس باشه.
hakim22
یک شنبه 18 بهمن 1394, 08:15 صبح
وقتی شما سوالتون رو در فروم ASP میپرسید همه ی جوابهای شما ASP است. این محیط ساده ترین نیست اما برای کسانی که با #C آشنایی دارند بهترین است.
روش حل مسئله بین ASP و PHP متفاوت است . اما برتری خاصی نسبت به یکدیگر ندارند. مزایای یکی معایب دیگری است.
در مقایسه با بسیاری از تکنولوژی های وب یادگیری ASP مشکلتر است. به همین دلیل کسانی که برنامه نویسی را با وب شروع میکنند جذب ASP نمیشوند. اگر شما در محیط ASP حرفه ای باشید یادگرفتن سایر تکنولوژی ها آسان میشود. سختی و پیچیدگی دات نت و #C به معنی قابلیتهای زیادی این زبان است و یک عیب به شمار نمیرود. دقت کنید که از #C فقط برای وب استفاده نمیشود. این زبان برای تولید نرم افزارهای رومیزی ، اپ گوشی یا حتی برنامه های اندروید هم قابل استفاده است. در حالی که PHP یک زبان و محیط مختص به وب است و نمیشود با آن اپ اندروید نوشت. به همین دلیل بلد بودن #C شما را آماده میکند در صورت تغییر در بازار به سمت دیگری مهاجرت کنید.
برای علاقمندان به سیستمهای مدیریت محتوا ASP محیط دوستانه ای نیست. جوملا و وردپرس جنگو و ... در ASP ابزار مشابهی ندارند یا به آن اندازه خوب و محبوب نیستند. در واقع از ASP بیشتر برای پیاده سازی سایت های اختصاصی استفاده میشود تا افزونه نویسی برای یک CMS خاص. سایتهایی که به صورت اختصاصی طراحی میشوند بهینه تر هستند ولی سریعتر ساخته نمیشوند.
شما باید نیم نگاهی هم به آینده داشته باشید. سال 2016 برای برنامه نویسان حوضه ی مایکروسافت سال تغییرات گسترده است. دات نت در حال تجدید شدن است و نسخه ی جدید ASP NET تا چند ماه دیگر عرضه ی نهایی میشود (الان در beta 2 است) . بسیاری از ایراداتی که به ASP گرفته میشد برطرف شده و بسیاری از مزایایی که PHP داشت به ASP اضافه شده. از جمله اینکه پروژه های ASP در سیستم عاملهای دیگر مانند لینوکس و iOS هم قابل اجرا و پیاده سازی است. نسخه ی جدید اپن سورس است و سرعت آن ( که از ضعفهای عمده ی آن بود ) بسیار بیشتر شده. دیگر اینکه محیط ASP Web Form دیگر در نسخه ی جدید عرضه نشده . از نظر مایکروسافت ASP NET یعنی ASP MVC و دیگر هیچ.(در جواب سوال شما).
بهترین راه این است که شما پروژه ی Hello world را با تکنولوژی های مختلف پیاده کنید. پیشنهاد می کنم ASP , PHP ، Ruby , Node.js رو امتحان کنید. بعد اگر #C بلد بودید ASP کار کنید.
در نهایت اینکه شما وقتی برنامه نویسی وب رو به عنوان حرفه انتخاب می کنید باید بپذیرید که چالش یاد گرفتن تکنولوژی های تازه همیشه وجود دارد. وب سریعتر از هر شاخه ی دیگری در مهندسی در حال رشد است و هر انتخابی امروز انجام دهید لزومی ندارد که سال دیگر هم انتخاب درست باشد. باید یاد گرفتن رو یاد بگیرید و بیش از حد رو تکنولوژی ها تکیه نکنید. کما اینکه بسیاری از کسانی که امروز در ASP MVC حرفه ای هستند باید وقت زیادی را برای یادگیری محیط جدید صرف کنند اگر نتوانند خود را بروز کنند در سالهای آتی تخصص خود را از دست میدهند.
mehdi_1368
یک شنبه 18 بهمن 1394, 17:31 عصر
سلام، سوالت یه کم ابهام توشه!
ببینید ما چند زبون داریم برای توسعه وب php, jsp, asp.net, asp.net mvc ,... با همه اینها با امکانات متفاوت و بستر های مختلف میشه همه جور نرم افزار تولید کرد. از بین asp.net و asp.net mvc قطعا و بلاشک asp.net mvc بهتر هست و پیش بینی میشه با ظهور owin چون asp.net معمولی قابل پیاده سازی روی owin نیست کم کم منسوخ بشه!
اما اینکه گفتی واسه آپلودش کدوم سیستم مدیریت محتوا بهتره اوج ابهام سوالته! خب تو برنامه ای که داری با Asp.net mvc مینویسه خودش باید بخش مدیریت محتوا هم داشته باشه و ارتباطی با وردپرس و جوملا نداره! جوملا و وردپرس خودشون یه جورایی زبون خاص خودشون را برای طراحی قالب تحت بستر خودشون ایجاد کردند که شما با استفاده از اون زبون های خاص میتونید به راحتی قالب هاتون رو پیاده سازی کنید.
ایا وبسایتی که با ASP.NET پیاده سازی شده روی سیستم مدیریت ورد پرس که با PHP برنامه نویسی شده قابل سوار شدن است یا اینکه وبسایتمونم باید با PHP پیاده سازی شده باشه؟ بله شدنیه ولی به صورت هم زیستی مصالمت آمیز و خطر داره!
اگر میخوای از .net استفاده کنی و از سی ام اس خاصی استفاده کنی قطعا باید بری سمت .netneuke ولی خب باید طراحی قالبت تحت بستر فریمورک طراحی قالب همون سی ام اس باشه.
ممنون بابت راهنمایی و مشاوره بسیار مفید شما.
با راهنمایی شما و hakim22 (http://barnamenevis.org/member.php?244339-hakim22) انتخابم از بین ASP.NET و ASP.NET MVC قطعا ASP.NET MVC خواهد بود.
اما اینکه گفتید اون بخش از سوالم ابهام داره بذارید به حساب مبتدی بودنم که با توضیحات شما کاملا متوجه شدم داستان از چه قراره. اما یکی دوتا سوال برام پیش اومد.
مثلا اگه من بخوام برای خودم یک وبسایت آموزشی تخصصی(دینامیک) با امکان فروش محصول داشته باشم و کاربران با سایت بصورت تعاملی در ارتباط باشن باید پیاده سازی سایتمو دو بخش کنم. درست متوجه شدم؟؟؟
یعنی یک بخش از سایت مربوط به طراحی قالب و اون چیزی که کاربران یا مشتریان میبینند و با اون در ارتباط هستند و یه بخش دیگه مربوط به خوده من که مدیر سایت هستم محتوای سایت رو مدیریت میکنم(افزودن پست ، مطلب ، محصول و ...، مدیریت کاربران، مدیریت دیدگاهها و نظرات، و..).
یعنی باید جدا از طراحی و برنامه نویسی سایت که مشتریان اونو میبینند باید بخش مربوط به مدیریت محتوا رو هم برنامه نوسی و پیاده سازی کنم؟
و سوال بعدی اینکه بعد پیاده سازی سایت و اپلود اون، مدیریت محتواش(اضافه کردن مطلب و پست جدید، ویرایش و تعویض قالب و . .. ) از چه طریقیه؟ خوده محیط ویژوال استدیو یا نرم افزار دیگه؟ اگه سایت رو برای مشتری که دانش برنامه نویسی نمیدونه طراحی کنم برای مدیریت سایتش باید چکار کنه؟ (هنوز این قسمت از روند کار رو متوجه نشدم اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم).
در کل تفاوت یک cms مثل ورد پرس یا جولا با یک طراح و برنامه نویس متخصص در اینه که cms یک بستری رو فراهم میکنه که کاربران عادی که دانش برنامه نویسی و طراحی رو ندارن بتونند یک وبسایت شخصی راه اندازی کنند اما یک طراح و برنامه نویس وب علاوه بر اینکه باید قالب و طراحی سایت رو انجام بده باید کاره یک cms که وظیفه مدیریت محتوا رو برعهده داره رو هم انجام بده و پیاده سازی کنه. درسته؟
mehdi_1368
یک شنبه 18 بهمن 1394, 18:02 عصر
وقتی شما سوالتون رو در فروم ASP میپرسید همه ی جوابهای شما ASP است. این محیط ساده ترین نیست اما برای کسانی که با #C آشنایی دارند بهترین است.
روش حل مسئله بین ASP و PHP متفاوت است . اما برتری خاصی نسبت به یکدیگر ندارند. مزایای یکی معایب دیگری است.
در مقایسه با بسیاری از تکنولوژی های وب یادگیری ASP مشکلتر است. به همین دلیل کسانی که برنامه نویسی را با وب شروع میکنند جذب ASP نمیشوند. اگر شما در محیط ASP حرفه ای باشید یادگرفتن سایر تکنولوژی ها آسان میشود. سختی و پیچیدگی دات نت و #C به معنی قابلیتهای زیادی این زبان است و یک عیب به شمار نمیرود. دقت کنید که از #C فقط برای وب استفاده نمیشود. این زبان برای تولید نرم افزارهای رومیزی ، اپ گوشی یا حتی برنامه های اندروید هم قابل استفاده است. در حالی که PHP یک زبان و محیط مختص به وب است و نمیشود با آن اپ اندروید نوشت. به همین دلیل بلد بودن #C شما را آماده میکند در صورت تغییر در بازار به سمت دیگری مهاجرت کنید.
برای علاقمندان به سیستمهای مدیریت محتوا ASP محیط دوستانه ای نیست. جوملا و وردپرس جنگو و ... در ASP ابزار مشابهی ندارند یا به آن اندازه خوب و محبوب نیستند. در واقع از ASP بیشتر برای پیاده سازی سایت های اختصاصی استفاده میشود تا افزونه نویسی برای یک CMS خاص. سایتهایی که به صورت اختصاصی طراحی میشوند بهینه تر هستند ولی سریعتر ساخته نمیشوند.
شما باید نیم نگاهی هم به آینده داشته باشید. سال 2016 برای برنامه نویسان حوضه ی مایکروسافت سال تغییرات گسترده است. دات نت در حال تجدید شدن است و نسخه ی جدید ASP NET تا چند ماه دیگر عرضه ی نهایی میشود (الان در beta 2 است) . بسیاری از ایراداتی که به ASP گرفته میشد برطرف شده و بسیاری از مزایایی که PHP داشت به ASP اضافه شده. از جمله اینکه پروژه های ASP در سیستم عاملهای دیگر مانند لینوکس و iOS هم قابل اجرا و پیاده سازی است. نسخه ی جدید اپن سورس است و سرعت آن ( که از ضعفهای عمده ی آن بود ) بسیار بیشتر شده. دیگر اینکه محیط ASP Web Form دیگر در نسخه ی جدید عرضه نشده . از نظر مایکروسافت ASP NET یعنی ASP MVC و دیگر هیچ.(در جواب سوال شما).
بهترین راه این است که شما پروژه ی Hello world را با تکنولوژی های مختلف پیاده کنید. پیشنهاد می کنم ASP , PHP ، Ruby , Node.js رو امتحان کنید. بعد اگر #C بلد بودید ASP کار کنید.
در نهایت اینکه شما وقتی برنامه نویسی وب رو به عنوان حرفه انتخاب می کنید باید بپذیرید که چالش یاد گرفتن تکنولوژی های تازه همیشه وجود دارد. وب سریعتر از هر شاخه ی دیگری در مهندسی در حال رشد است و هر انتخابی امروز انجام دهید لزومی ندارد که سال دیگر هم انتخاب درست باشد. باید یاد گرفتن رو یاد بگیرید و بیش از حد رو تکنولوژی ها تکیه نکنید. کما اینکه بسیاری از کسانی که امروز در ASP MVC حرفه ای هستند باید وقت زیادی را برای یادگیری محیط جدید صرف کنند اگر نتوانند خود را بروز کنند در سالهای آتی تخصص خود را از دست میدهند.
بسیار بسیار ممنون بابت راهنماییتون. واقعا بیشتر سوالایی که تو ذهنم بود با توضیحات شما به جواب رسیدم.
دقیقا منم اینده رو در نظر گرفتم که انتخاب الانم بهترین باشه که در اینده دوباره مجبور نشم از صفر شروع به یادگیری یک موضوع کنم. اگه الان انتخابم درست و مفید باشه قطعا در اینده یادگیری موضوع های جدید اسان تر میشه. به عنوان مثال به نظر من کسیکه بخواد برنامه نویسی تحت ویندوز رو شروع کنه از بین ویژوال بیسیک و سی پارپ من حتما سی پارپ رو پیشنهاد میدم . با اینکه ویژوال بیسیک خیلی خیلی راحت تره اما سی پارپ قابلیت های خیلی زیاد تری نسبت به ویژوال بیسک داره که کسیکه از همون اول سی شارپ رو انتخاب میکنه میتونه با یک تیر چند نشونه بزنه و از انتخاب خودش در اینده لذت ببره.(حرف خودتون که سی شارپ قابلیت نوشتن برنامه های اندروید و حتی برنامه های تحت وب و ... داره).
بله منم قطعا با تحقیق و توضیحات شما ASP.NET MVC رو انتخاب میکنم. اما یکی دوتا سوال دارم. اینکه گفتید محیط ASP Web Form دیگر در نسخه ی جدید عرضه نشده منظورتون تو نسخه Visual Studio 2015 است؟ یعنی در مرحله ایجاد یک پروژه جدید ایتم ASP Web Form حذف شده و بجاش ASP.NET MVC اومده؟
و سوال اخرم تو محیط برنامه نویسی ویژوال استدیو نحوه و طرز کدنویسی ASP.NET MVC با ASP.NET متفاوته یا اینکه مثل هم هستند و فقط ASP.NET MVC امکانات بیشتری در اختیار برنامه نویس میذاره؟؟؟ طراحی و کدنویسی و پیاد سازی سایت بر پایه asp.net mvc فقط از طریق ویژوال استدیو است یا با DreamWaver هم امکان پذیره؟
ممنون میشم اگه این بخش از سوالام رو هم پاسخ بدید.
bomb23
دوشنبه 19 بهمن 1394, 08:00 صبح
ممنون بابت راهنمایی و مشاوره بسیار مفید شما.
با راهنمایی شما و hakim22 (http://barnamenevis.org/member.php?244339-hakim22) انتخابم از بین ASP.NET و ASP.NET MVC قطعا ASP.NET MVC خواهد بود.
اما اینکه گفتید اون بخش از سوالم ابهام داره بذارید به حساب مبتدی بودنم که با توضیحات شما کاملا متوجه شدم داستان از چه قراره. اما یکی دوتا سوال برام پیش اومد.
مثلا اگه من بخوام برای خودم یک وبسایت آموزشی تخصصی(دینامیک) با امکان فروش محصول داشته باشم و کاربران با سایت بصورت تعاملی در ارتباط باشن باید پیاده سازی سایتمو دو بخش کنم. درست متوجه شدم؟؟؟
یعنی یک بخش از سایت مربوط به طراحی قالب و اون چیزی که کاربران یا مشتریان میبینند و با اون در ارتباط هستند و یه بخش دیگه مربوط به خوده من که مدیر سایت هستم محتوای سایت رو مدیریت میکنم(افزودن پست ، مطلب ، محصول و ...، مدیریت کاربران، مدیریت دیدگاهها و نظرات، و..).
یعنی باید جدا از طراحی و برنامه نویسی سایت که مشتریان اونو میبینند باید بخش مربوط به مدیریت محتوا رو هم برنامه نوسی و پیاده سازی کنم؟
و سوال بعدی اینکه بعد پیاده سازی سایت و اپلود اون، مدیریت محتواش(اضافه کردن مطلب و پست جدید، ویرایش و تعویض قالب و . .. ) از چه طریقیه؟ خوده محیط ویژوال استدیو یا نرم افزار دیگه؟ اگه سایت رو برای مشتری که دانش برنامه نویسی نمیدونه طراحی کنم برای مدیریت سایتش باید چکار کنه؟ (هنوز این قسمت از روند کار رو متوجه نشدم اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم).
در کل تفاوت یک cms مثل ورد پرس یا جولا با یک طراح و برنامه نویس متخصص در اینه که cms یک بستری رو فراهم میکنه که کاربران عادی که دانش برنامه نویسی و طراحی رو ندارن بتونند یک وبسایت شخصی راه اندازی کنند اما یک طراح و برنامه نویس وب علاوه بر اینکه باید قالب و طراحی سایت رو انجام بده باید کاره یک cms که وظیفه مدیریت محتوا رو برعهده داره رو هم انجام بده و پیاده سازی کنه. درسته؟
در رابطه با انتخاب زبان به نظرم اگه شروع نکردی هنوز برو به سمتی که متخصص کم داره و خیلی پر استفادست البته من خودم Asp.net mvc رو ترجیح میدم ولی فکر میکنم اگر الان قرار بود شروع کنم احتمال خیلی زیاد میرفتم سراغ jsp. در کل نوع زبانت چندان اهمیتی نداره ولی jsp هم به برنامه نویسی اندروید نزدیکت میکنه و هم برنامه نویسش مثل .net زیاد نیست و خودش یه فرصته!
طراحی یک سی ام اس کاری بسی پر مشقت و طولانیه! اگه تو ذهنتون فقط دنبال پیاده سازی یک وبسایت هستید و براتون داشتن سی ام اس اختصاصی مهم نیست بهتره از وردپرس، جوملا، دات نت نیوک و... استفاده کنید که برای اونها قالب های آماده زیادی وجود داره و میتونید از اونا استفاده کنید و یا اینکه حتی خودتون قالب html رو تبدیل کنید به قالب قابل نصب بر روی هر کدوم از این سیستم ها.
hakim22
دوشنبه 19 بهمن 1394, 09:13 صبح
با اینکه ویژوال بیسیک خیلی خیلی راحت تره اما سی پارپ قابلیت های خیلی زیاد تری نسبت به ویژوال بیسک داره که کسیکه از همون اول سی شارپ رو انتخاب میکنه میتونه با یک تیر چند نشونه بزنه و از انتخاب خودش در اینده لذت ببره.(حرف خودتون که سی شارپ قابلیت نوشتن برنامه های اندروید و حتی برنامه های تحت وب و ... داره).
بله منم قطعا با تحقیق و توضیحات شما ASP.NET MVC رو انتخاب میکنم. اما یکی دوتا سوال دارم. اینکه گفتید محیط ASP Web Form دیگر در نسخه ی جدید عرضه نشده منظورتون تو نسخه Visual Studio 2015 است؟ یعنی در مرحله ایجاد یک پروژه جدید ایتم ASP Web Form حذف شده و بجاش ASP.NET MVC اومده؟
و سوال اخرم تو محیط برنامه نویسی ویژوال استدیو نحوه و طرز کدنویسی ASP.NET MVC با ASP.NET متفاوته یا اینکه مثل هم هستند و فقط ASP.NET MVC امکانات بیشتری در اختیار برنامه نویس میذاره؟؟؟ طراحی و کدنویسی و پیاد سازی سایت بر پایه asp.net mvc فقط از طریق ویژوال استدیو است یا با DreamWaver هم امکان پذیره؟
اول اینکه طبق اعلام تیم توسعه ی ASP NET نسخه ی بعدی از زبان ویژوال بیسیک پشتیبانی نمیکنه. (حداقل در حال حاضر برنامه ای برای این زبان نیست)
در نسخه ی ASP NET 5.0 برنامه نویسی Web Form پشتیبانی نمیشه.(به دلیل تغییراتی که در هسته ی دات نت بوجود آمده) . شما میتوانید از نسخه های قبلی ASP برای برنامه نویسی وب فرم استفاده کنید. که هیچ عیبی نداره و خیلی از سایتهای امروز همه روی وب فرم هستند اما اگر میخواهید از آخرین قابلیتها استفاده کنید باید از ASP MVC استفاده کنید.
خود ASP NET یک محیط خام برای برنامه نویسی وب هست و شما میتوانید از هر روشی برای کد نویسی درون اون استفاده کنید.
MVC یک روش یا الگوی کلی برنامه نویسی است که در محیط های مختلف پیاده شده (PHP و node و ...). به دلیل نظم و ساختار مناسبی که به پروژه ها میدهد و نحوه ی عملکرد وب برای برنامه نویسی وب بسیار مناسب است.
بعدا تیم ASP آمد و برداشت خودش رو از الگوی MVC در ASP NET پیاده کرد و اون رو به عنوان یک فریم ورک ارائه کرد. وقتی شما از این فریم ورک استفاده میکنید اصول MVC در پروژه های شما پیاده میشود و مزایای زیادی دارد. ضمن اینکه میتوانید ساختار را عوض کنید و برداشت خودتون رو از این الگو پیاده کنید (که البته کار بسیار پیچیده ای است)
برنامه های ASP باید Compile شوند و این نیاز به Compiler دارد. بر خلاف زبانهای اسکریپتی مانند PHP و ruby و ... که شما در لحظه ی خواندن ترجمه و اجرا میشود کدهای ASP باید توسط مترجم اول به فایل dll تبدیل شوند و بعد توسط سرور قابل خواندن هستند. مزایا و معایب خودش را دارد.
شما میتوانید از کامپایلر ASP به طور دستی هم استفاده کنید اما انجامش آسان نیست و راه بهتر استفاده از Visual Studio است. که در حال حاضر نسخه ی رایگان یا Community آن به راحتی قابل دانلود و نصب روی سیستم است و هر آنچه برای کارهای روز مره نیاز دارید در اختیار شما قرار میدهد. (من خودم از این نسخه استفاده میکنم)
در نسخه های آینده ی ASP NET امکان برنامه نویسی آن در سیستم عامل های لینوکس و مک وجود دارد. (این سیستم عامل ها از ویژوال استودیو پشتیبانی نمی کنند) فرآیند ترجمه و تبدیل بسیار آسان تر شده و طبق ادعای تیم برنامه نویسی ASP میشود با Visual Studi Code به راحتی برنامه نویسی وب انجام داد یا افزونه های ASP را به Eclipse و .... اضافه کرد.
coloop
شنبه 24 بهمن 1394, 19:02 عصر
سلام بر مهندسین گرامی
یه سوالی برام پیش اومده که گفتم همینجا بپرسم و تاپیک جدید باز نکنم
برای یادگیری MVC بعضی از دوستان پیشنهادشون اینه که اول Web form یاد بگیر و بعد برو سراغ Mvc
بعضی از دوستان هم یادگیری Web form رو غدغن میکنن چون میگن دچار آشفتگی ذهنی میشی !
نظر شما چیه ؟
ممنون
bomb23
یک شنبه 25 بهمن 1394, 01:38 صبح
سلام بر مهندسین گرامی
یه سوالی برام پیش اومده که گفتم همینجا بپرسم و تاپیک جدید باز نکنم
برای یادگیری MVC بعضی از دوستان پیشنهادشون اینه که اول Web form یاد بگیر و بعد برو سراغ Mvc
بعضی از دوستان هم یادگیری Web form رو غدغن میکنن چون میگن دچار آشفتگی ذهنی میشی !
نظر شما چیه ؟
ممنون
کلا وب فرم فازش با mvc فرق داره وب فرم تو فاز همون دسکتاپ اپلیکیشن هاست ولی mvc رویکرد جدیدی داره با ساختار کاملا متفاوت و بهینه! اینکه کسی بگه اول web form رو یاد بگیر بعد mvc مثل این میمونه که یکی بگه برای اینکه بتونی ویندوز 10 رو یاد بگیری اول باید بری با داس و Win 98 کار کنی بعد 10!
coloop
یک شنبه 25 بهمن 1394, 07:26 صبح
کلا وب فرم فازش با mvc فرق داره وب فرم تو فاز همون دسکتاپ اپلیکیشن هاست ولی mvc رویکرد جدیدی داره با ساختار کاملا متفاوت و بهینه! اینکه کسی بگه اول web form رو یاد بگیر بعد mvc مثل این میمونه که یکی بگه برای اینکه بتونی ویندوز 10 رو یاد بگیری اول باید بری با داس و Win 98 کار کنی بعد 10!
ممنون
سوال بنده هم از همین بابت بود.
چون در حال حاضر یه سری فیلم های آموزشی هم در سطح نت و به زبان فارسی موجوده که مدرس های اون دوره ها تاکید میکنند که بعنوان پیشنیاز حتما وب فرم رو بلد باشین و البته HTML,CSS,Java Script , ...
با توجه به اینکه وقت زیادی رو هم یادگرفتن وب فرم از آدم میگیره واقعا یادگرفتن MVC بعد از اون دیگه خیلی پروسه آموزشو طولانی و فرساینده میکنه !!!
تو همین فروم هم که عرض کردم،ظاهرا دو تا دیدگاه وجود داره !
حالا اینکه رو چه حسابی این مطلب گفته میشه رو نمیدونم !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.