ورود

View Full Version : ذخیره داده ی نوع لیست یا دیکشنری در پایگاه داده mysql چگونه است؟

shahab12
چهارشنبه 21 بهمن 1394, 16:51 عصر
سلام
من در حال طراحی یک سایت هستم
در این سایت یکی از موجودیت هایی که من قصد دارم تعریف کنم نوع موجودیت user هست این موجودیت یه فیلد داره به اسم شماره تلفن که ممکنه یک یا چند شماره تلفن رو بخاد توش ذخیره کنه .
من قصد دارم این فیلد رو از نوع لیست بگیرم تا هرتعداد که خواست بتونه شماره تلفن وارد کنه (یعنی به نظرم اومد که این طور باید انجام بشه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه به جز درست کردن یه جدول دیگه که در اون جدول شماره تلفن ها رو ذخیره کنم اما این کار دلخواه و مورد پسند من نیست)
من میخام از لیست ها استفاده کنم که بعدا بتونم با متد append بهشون اضافه کنم.

حالا سوالم اینه که وقتی دارم مدل های پایگاه داده رو مینویسم اسم این فیلد رو چی باید بگذارم اصلا در mysql چه نوع داده ای برای ارایه ها یا لیست ها وجود داره؟
بالاخره حتما باید یه کلمه ای داشته باشه ما این همه نوع داده خوندیم که تو بتونیم داده هامونو باهاش تو پایگا ذخیره کنیم
مرسی

modjtaba.yousefi
یک شنبه 25 بهمن 1394, 04:49 صبح
با سلام
بطور کلی این مساله اصلا توصیه نمیشه که شما بیشتر از یک مقدار رو توی یک فیلد ذخیره کنید
بعضیا از جدا کننده ی کاما استفاده میکنن و بعضیا هم از خاصیت Relational Database بهره میبرن
حالا هر کدوم که شما راحت تر هستید. من خودم از comma separator ترجیح میدم استفاده کنم (البته اگه اصرار داشته باشم که حتما چندتا مقدار رو توی یه فیلد بگذارم)
این کلید واژه رو توی گوگل جستچو کنید حتما به جواب های خوبی میرسید
multi value column mysql
موفق باشید

plague
پنج شنبه 27 اسفند 1394, 10:06 صبح
میتونی تبدیل به json کنی بعد ذخیره کنی