ورود

View Full Version : سوال: خطای استفاده از اشیا در فرم موجود

surushm
پنج شنبه 22 بهمن 1394, 07:22 صبح
با سلام
دوستان اشکال کار من در کجاست که وقتی در برنامه ام برای استفاده از یک فانکشن به یونیت دیگری میرم بعد از برگشت اشیا داخل فرم فعلی را باید با نام فرم استفاده کنم
Edit1.text به form1.Edit1. Text
متشکرم

ابوالفضل عباسی
شنبه 24 بهمن 1394, 13:19 عصر
سلام
اگر سرفصل فانکشن رو در uses اضافه کنید و یا در قسمت public اضافه کنید نیازی به اضافه کردن form1 نیست.

surushm
شنبه 24 بهمن 1394, 16:24 عصر
سلام
اگر سرفصل فانکشن رو در uses اضافه کنید و یا در قسمت public اضافه کنید نیازی به اضافه کردن form1 نیست.

یونیت فانکشن برای سایر کارها (فانکشن ها) قبلا در uses قرار گرفته بود و بدون هیچ اشکالی کار میکرد.لازم به ذکر است فانکشن جدید چون در یک dll است به صورت ذیل نوشته شده
implementation
function MF_GetDLL_Ver(rVER:array of Byte):Integer;stdcall; external 'MF_API.dll';

آیا اشکال میتواند بدلیل استفاده از فایل خارجی (dll) به صورت بالا پش بیاید؟؟

ابوالفضل عباسی
سه شنبه 27 بهمن 1394, 08:46 صبح
ممکنه:متفکر:
خب اگر راه حلی پیدا نشد همون from1.edit استفاده کنید.
شما در private و public رو هم تست کنید،شاید درست عمل بکنه.

surushm
سه شنبه 27 بهمن 1394, 11:31 صبح
دوست عزیز سلام
خب میخواهم بدانم چرا از خط اجرای فانکشن به بعد نام فرم الزامی میشود. ولی اگر خط اجرای فانکشن پاک شود همه چیز درست است.

یوسف زالی
سه شنبه 27 بهمن 1394, 13:36 عصر
این چه راه حلیه؟!
برای دسترسی به اشیای روی فرم باید توجه داشته باشید که دارید داخل خود کلاس فرم این کار رو می کنید یا بیرون اون.
وقتی بیرون از منطقه کلاسی بخواهید به اجزای شی دیگری (در اینجا همون فرم) دسترسی داشته باشید، باید نام اون شی (فرم) رو حتما بیارید.
وقتی تعریف تابع رو داخل خود کلاس (در اینجا TForm) پیاده می کنید، داخل تابع یعنی داخل فرم، پس به اجزای اون دسترسی دارید.

Mahmood_M
چهارشنبه 05 اسفند 1394, 09:40 صبح
اگر امکانش هست کد function رو قرار بدید
...

surushm
شنبه 29 اسفند 1394, 01:44 صبح
دوستان عزیز
متشکرم از پاسخها ولی کماکان من علت را پیدا نکردم هرچند مشکل با اضافه کردن نام فرم ها بعد از خط اجرای فانکشن کار میکند. ولی علت را هنوز نفهمیدم ؟؟؟؟

برای همین و بنا به درخواست دوست عزیزم برنامه مثال رو عینا برای شما میفرستم تا شاید مشکل را بتوانیم پیدا کنیم.

با تشکر