ورود

View Full Version : مشکل در اکلیپس

nahid88
پنج شنبه 22 بهمن 1394, 12:14 عصر
سلام . من تازه برنامه نویسی با اکلیپس رو شروع کردم .sdk- jdk -adt رو نصب کردم وقتی پروژه جدید در اکلیپس رو می سازم ارورهایی رو میده. پروژه ساده hello world بدون دستکاری در کدها.

1-ActionBarActivity cannot be resolved to a type
2-
error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'. styles.xml

3-
R cannot be resolved to a variable
4-
The import android.support cannot be resolved
5-
The method getMenuInflater() is undefined for the type MainActivity
6-
The method onCreate(Bundle) of type MainActivity must override or implement a supertype method
7-
The method onCreateOptionsMenu(Menu) of type MainActivity must override or implement a supertype method
8-
The method onOptionsItemSelected(MenuItem) of type MainActivity must override or implement a supertype method

لطفا کمک کنید:گریه:

msroid
پنج شنبه 22 بهمن 1394, 13:12 عصر
سلام

اگر تازه شروع کردین بیشتر از این پیش نرین و اکلیپس رو بذارین کنار و برین سمت اندروید استودیو تا بیخودی وقتتون واسه یادگیری در اکلیپس هدر نره.

nahid88
پنج شنبه 22 بهمن 1394, 14:03 عصر
سلام. اول من اندروی د استدیو رو نصب کردم با اونم مشکل داشتم. خطاهایی میداد. به نظرتون چکار کنم

msroid
پنج شنبه 22 بهمن 1394, 17:29 عصر
نسخه 1.5 اندروید استودیو رو از سایت soft98.ir دانلود و نصب کنید.
اولش به دلیل ناآشنایی شاید براتون یه سری مشکلات به وجود بیاد اما بدون شک مشکلاتش بسیار بسیار کمتر از اکلیپس خواهد بود. ضمن اینکه اکلیپس دیگه برای اندروید منسوخ شدس و نسخه های جدید اندروید روی اکلیپس وجود نداره. در واقع ADT جدید وجود نداره که نسخه های جدید بخوان وجود داشته باشن.