View Full Version : جدولی دارای فیلد NULL زیاد
karimi.ali2005
پنج شنبه 22 بهمن 1394, 17:39 عصر
یک جدول درست کردم دارای فیلدهای زیادی هست این جدول دارای چند فیلد هست که اکثرا Null هست اگر این چند فیلد را یک جدول دیگه در نظر بگیرم و با جدول اصلی یک رابطه یک به یک درست کنم که هروقت چند فیلد مقدار Null نداشت جدول دوم پر شود در غیر این صورت جدول دوم خالی هست انجام این کار از لحاظ نرمال سازی و performance چگونه هست؟(شاید برای اینکه دیتای کمتری Null باشد چند جدول درست کنم که رابطه یک به یک دارد که هروقت نیاز هست جدول های دیگه پر شود)
reza_ali202000
جمعه 23 بهمن 1394, 00:56 صبح
سلام دوست عزیز
رابطه های یک به یک بی معنی هستند. اگر یک به (هیچ یا یک) باشد مشکلی نداره. ولی ببینید کجای دیتابیس رو بد طراحی کردید که اینقدر نال دارید و حالا مجبور به طراجی جدول یک به یک شده اید.
karimi.ali2005
شنبه 24 بهمن 1394, 03:21 صبح
سلام دوست عزیز
رابطه های یک به یک بی معنی هستند. اگر یک به (هیچ یا یک) باشد مشکلی نداره. ولی ببینید کجای دیتابیس رو بد طراحی کردید که اینقدر نال دارید و حالا مجبور به طراجی جدول یک به یک شده اید.
منظورم همون یک به (هیچ یا یک)
آیا هزینه join بیشتر نیست
vahidalvandi
جمعه 13 فروردین 1395, 14:58 عصر
یک راه حل اساسی که در این موارد هیچ وقت محدود نمی شید.
فرض کنید در جدول مطالب وبلاگ موارد مانند زیر وجود دارد
postid-content-titel
حالا اگر بخواهید موارد بیشتر را اضافه کنید یا باید فیلد جدید بسازید و در صورت استفاده نشدن خالی بمونه یا اینکه باید از یک جدول کمکی استفاده کنید
در جدول کمکی شما تنها چند مورد فیلد بیشتر ندارید
id-postid-key-value
کافیه postid جدول کمکی را به postid جدول اصلی وصل کنید
و در قسمت key عنوان ستون هایی که لازم دارید اضافه بشن را بزنید مثلا picture و در فیلد value هم آدرس عکس
وبینه (http://webineh.net/)
vahidalvandi
جمعه 13 فروردین 1395, 14:59 عصر
left join از همه سریع تره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.