ورود

View Full Version : اکشن بار اختصاصی و راست چین

majidariamanesh
جمعه 23 بهمن 1394, 14:40 عصر
با سلام خدمت همه دوستان اندروید نویس
من میخام یه اکشن بار اختصاصی با رنگ اختصاصی و به صورت راست چین طراحی و کد نویسی کنم
مثلا یه چیزی مثل اکشن بار دیوار یا مشابه
اما هر آموزشی که از نت میگیرم و انجام میدم نرم افزارم بعد از کامپایل force close میده تو اجرا
میشه دوستان راهنماییم کنند.؟

pbm_soy
جمعه 23 بهمن 1394, 19:18 عصر
بجای صرف کردن وقت برای یادگیری ابزارهای دیگه بهتر است خودتون آنرا بنویسید هم راحتتر است و هم محدود نیستید

نوار عنوان اکتیویتی را حذف کنید ویا اکشن بار را مخفی کنید. وسپس در طراحی اکتیویتی یک نوار در بالای آن قرار بدهید وهر طور که دوست دارید آنرا طراحی کنید

pbm_soy
جمعه 23 بهمن 1394, 19:19 عصر
بجای صرف کردن وقت برای یادگیری ابزارهای دیگه بهتر است خودتون آنرا بنویسید هم راحتتر است و هم محدود نیستید

نوار عنوان اکتیویتی را حذف کنید ویا اکشن بار را مخفی کنید. وسپس در طراحی اکتیویتی یک نوار در بالای آن قرار بدهید وهر طور که دوست دارید آنرا طراحی کنید

Pam.goudarzi
جمعه 23 بهمن 1394, 20:25 عصر
می تونید از تولبار که در android.support.v7.widget موجود هست استفاده کنید . کاملا قابل شخصی سازی هست.

majidariamanesh
شنبه 24 بهمن 1394, 10:41 صبح
من از ابزارهای دیگه استفاده نکردم خیلی ساده یه xml ساختم و اونرو بصورت اکشن بار معرفی کردم اما متاسفانه ارور میده

majidariamanesh
شنبه 24 بهمن 1394, 10:42 صبح
اگه ممکن بگین چجوری میشه استفاده کرد از این روش

Pam.goudarzi
شنبه 24 بهمن 1394, 15:59 عصر
تولبار نوعی supportActionBar هست و اکثر تابع هایی که برای ActionBar موجود هست رو پشتیبانی می کند. می تونید آموزش Introduction to Material Design مربوط به وبسایت androidHive رو مشاهده کنید . یک سرانگشتی به تولبار زده . داخل تولبار می تونید هر ویجتی که تمابل داشتید قرار بدید.