PDA

View Full Version : ارسال پیام ار دلفی به تلگرام

Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 26 بهمن 1394, 16:49 عصر
با سلام

من میخوام از داخل برنامه برای یک شماره موبایل در تلگرام پیام یا فایل بفرستم.

آیا کامپوننتی برای این کار هست؟
چگونه میتونم وب سرویس تلگرام را صدا بزنم؟

با تشکر

hadisalahi2
سه شنبه 27 بهمن 1394, 04:22 صبح
منم خیلی دنبال گشتم
ولی .... :اشتباه:

شما اگه چیزی پیدا کردی به ما هم یاد بده

من اومدم یک کم راه سخت تری انتخاب کردم و شماره هام رو VCF کردم و از طریق یک برنامه رابط این کار رو انجام دادم

Kamyar.Kimiyabeigi
سه شنبه 27 بهمن 1394, 06:32 صبح
من تونستم یک bot بسازم که بشه باهاش پیغام فرستاد ولی نمیدونم چجوری تو دلفی صداش بزنم؟ تلگرام یکسری api داره که باید صداشون بزنم اما نمیدونم چجوری؟ در واقع هیچ url ایی ازشون ندارم

ابوالفضل عباسی
سه شنبه 27 بهمن 1394, 10:09 صبح
سلام
دوست عزیز من هم برای کاری میخواستم به Api های تلگرام از طریق دلفی دسترسی داشته باشم،برای همین سوالم رو توی stackoverflow مطرح کردم.علاوه بر vote منفی که گرفتم،سوالم رو هم پاک کردند و گفتند که اصلا نیازی به api های تلگرام نیست و شدنی نیست،api هاش برای C# هست،اما برای دلفی نیست،یا باید بیخیال میشدم و یا باید میرفتم C# یاد میگرفتم.:ناراحت:

nice boy
سه شنبه 27 بهمن 1394, 14:20 عصر
من تونستم یک bot بسازم که بشه باهاش پیغام فرستاد ولی نمیدونم چجوری تو دلفی صداش بزنم؟ تلگرام یکسری api داره که باید صداشون بزنم اما نمیدونم چجوری؟ در واقع هیچ url ایی ازشون ندارم
کار کردن با API روبات تلگرام با هر زبانی قابل انجام است چون مبتنی بر HTTP می باشد.
اگر شما کار کردن با IdHTTPClient را بلد باشید به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.
اول باید با استفاده از BotFather یک روبات بسازید و بعد به راحتی برای کسانی که روبات شما را Add کرده اند پیام ارسال کنید

nice boy
سه شنبه 27 بهمن 1394, 14:24 عصر
با سلام

آیا کامپوننتی برای این کار هست؟

با تشکر
کامپونتتی برای دلفی فعلا وجود ندارد.
اگر با C# آشنایی دارید از کد زیر استفاده کنید.
https://github.com/sochix/TLSharp

من این کد را تبدیل به وب سرویس کردم سپس از طریق دلفی به این وب سرویس وصل شدم و پیام ارسال کردم.

چگونه میتونم وب سرویس تلگرام را صدا بزنم؟

با تشکر
تلگرام وب سرویس ندارد.

mjdeveloper
شنبه 02 مرداد 1395, 16:22 عصر
با سلام
این پست (http://barnamenevis.org/showthread.php?526969-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-API-%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%84%D9%81%DB%8C-7&p=2330642#post2330642)