ورود

View Full Version : سوال درباره کوچ به اندروید استادیو و مشکلات احتمالی

hamedg1366
شنبه 01 اسفند 1394, 07:50 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز

بنده تا کنون در اکلیپس کد میزدم ، میخوام کوچ کنم اندروید استادیو برام یه سوال پیش اومده که برنامه های قبلی که انتشار دادم و دارای امضای خاص (کلید) میباشن رو اگه توی اندروید استادیو ادامه و آپدیت بدم آیا با مشکل ساین با برنامه قبلی مواجه میشم یا نه ؟ برنامه جدید روی قبلی میشینه یا نه ؟

اصلا توی اندروید استادیو هم باید برای خروجی گرفتن برنامه رو امضا کرد ؟ و اینکه امضا قبلی (اکلیپس) اینجا هم معتبر هستش ؟

با تشکر

#root#
شنبه 01 اسفند 1394, 08:02 صبح
سلام; برای خروجی گرفتن مثل Eclipse برنامه باید Sign بشه و اگر با همون کلید و مشخصات قبلی این کار رو انجام بدید مشکلی پیش نمیاد،
نکته مثبتش اینجاست که میتونید این کار رو بصورت خودکار دربیارید تا نیازی به طی اون مراحل به صورت دستی نباشه و هر بار که خواستید کافیه برنامتون رو روی حالت release کامپایل کنید(Build) تا یه نسخه Sign شده آماده بشه:

http://developer.android.com/tools/publishing/app-signing.html
اگه با لینک بالا مشکل داشتید این عبارت رو توی گوگل بگردید، مقالات زیادی در این باره نوشته شده:

generate signed apk android studio

newrasan
چهارشنبه 11 فروردین 1395, 09:47 صبح
سلام
من تازه می خوام برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم ولی برای نصب اندروید استدیو به مشکل برخوردم و همش یه سری پیغامی میده که تو تصویر گذاشتم
لطفا راهنماییم کنید چند روزه که نتونستم حتی این برنامه رو به درستی نصب کنم .
ممنون139784

stackprogramer
چهارشنبه 11 فروردین 1395, 10:28 صبح
سلام این مشکل مربوط به اپدیت کردن گریدل می باشد،شما باید برای بار اول به اینترنت وصل بشید تا نسخه مورد نیاز گریدل را دانلود کند.
بعد از ان داخل تنظیمات setting >gradle تیک gradle offline را بزنید.تا بتونه برای پروژه های بعدی بدون نیاز به اینترنت به ادامه کارتون ادامه دهید.