ورود

View Full Version : نجوه غیر فعال کردن تریگرهای یک دیتابیس در یک سرور دیگر از طریق LinkedServer

rainlover
شنبه 01 اسفند 1394, 14:53 عصر
دوستان سلام
من می خوام یک پروسیجر بنویسم که اسم سرور و اسم دیتابیس رو بگیره و بره تریگرهای یک جدول خاص رو که می دونم تو اون دیتابیس هست غیر فعال کنه

CREATE PROCEDURE DisableTrigger
(
@ServerName VARCHAR(50),
@DataBaseName VARCHAR(50)
)

AS

BEGIN

EXECUTE @ServerName.@DataBaseName.dbo.sp_executesql N'ALTER TABLE tblStudent disable trigger all'

END
GO

دوستان من اگه اسم سرور و دیتابیس رو داشته باشم مستقیم بذارم جای ServerName و DatabaseName کار میکنه. منظورم اینه
EXECUTE [Server1].[db1].dbo.sp_executesql N'ALTER TABLE tblStudent disable trigger all'

ولی مشکلم اینه که بعنوان پارامتر دارمشون. سرچ کردم دیدم باید بذارم کل دستورمو تو یه رشته و با دستور exec اجرا کنم ولی هرجوری گذاشتم نشد.
راستی لینک سرورم با موفقیت برقرار شده و مشکلی از اون بابت ندارم
ممنون میشم کمکم کنید این خیلی برام حیاتیه. مرسی از لطفتون

rainlover
یک شنبه 02 اسفند 1394, 04:11 صبح
اساتید بزرگوار راهنمایی کنید لطفا
خیلی مهمه برام ممنون

rainlover
یک شنبه 02 اسفند 1394, 07:38 صبح
اساتید کم لطفی نکنن لطفا. از تالار بر میاد که دانش عزیزان بالاتر از این حقیره و سوال منم زیاد پیجیده نیست ممنون میشم لطف کنید یا اگر من سوال رو خوب توضیح ندادم بفرمایید اصلاح کنم. با تشکر

ham3d1988
یک شنبه 02 اسفند 1394, 10:51 صبح
سلام
اینو تست بفرمایید:

Alter PROCEDURE DisableTrigger
(
@ServerName VARCHAR(50),
)

AS

BEGIN
declare @stat nvarchar(max)=''
set @stat=N'['+@ServerName + '].[' + @DataBaseName+'].'+'dbo.sp_executesql '+ 'N''ALTER TABLE CustomerTbl disable trigger all'''
print @stat
exec sp_executesql @stat

END
GO

rainlover
یک شنبه 02 اسفند 1394, 11:14 صبح
سلام
اینو تست بفرمایید:

Alter PROCEDURE DisableTrigger
(
@ServerName VARCHAR(50),
)

AS

BEGIN
declare @stat nvarchar(max)=''
set @stat=N'['+@ServerName + '].[' + @DataBaseName+'].'+'dbo.sp_executesql '+ 'N''ALTER TABLE CustomerTbl disable trigger all'''
print @stat
exec sp_executesql @stat

END
GO

سلام.جواب داد. خدا خیرت بده . خدا پدر و مادرتو برات حفظ کنه. ایشالا هر چی خیره خدای بزرگ جلوی پات بذاره. خیلی بزرگواری کردی ممنوووووووووون