ورود

View Full Version : سوال: نصب Open JDK یا JDK در لینوکس

Sina.iRoid
یک شنبه 02 اسفند 1394, 09:48 صبح
سلام
من در حال حاضر توزیع اوبونتو رو نصب کردم. الان می‌خوام JDK و نصب کنم. نکته‌ای که هست چون ابتدای کار با لینوکس هستم دقیقا نمی‌دونم که چطور باید JDK ای و که از سایت اوراکل دانلود می کنم و نصب کنم. در Software Center در اوبونتو هم Open JDK وجود داره. من از جاوا برای تولید برنامه‌های وب و اینترپرایز هم استفاده می‌کنم و می‌خوام نسخه‌ی مناسبی از JDK و نصب کنم. لطفا راهنماییم کنید که من کدام نسخه رو نصب کنم. در مورد Open JDK اطلاعاتی دارم ولی خب خیلی دقیق نیست.

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :لبخندساده:

محمد فدوی
یک شنبه 02 اسفند 1394, 20:34 عصر
سلام. در مورد Oracle JDK اگه یه جستجو بکنی آموزش نصب زیاد هست خیلی هم ساده‌ست..
ولی راه پیشنهادشده‌تر نصب OpenJDK هست.. توی مخازن نگارش ۶، ۷ و ۸ از OpenJDK هست برای نصب کامل OpenJDK 8 از این دستور استفاده کن:

$ sudo apt-get install openjdk-8-jdk openjdk-8-doc openjdk-8-source openjdk-8-demo

پ.ن: اگه نسخهٔ اوبونتوت قدیمیه ممکنه OpenJDK8 توی مخازن نباشه و برای نصب ۷ هم صرفا عددای توی دستور رو به ۷ تغییر بده. برای نصب OpenJDK8 توی نسخه‌های قدیمی اوبونتو می‌تونی از PPAها هم استفاده کنی...

Sina.iRoid
دوشنبه 03 اسفند 1394, 05:40 صبح
ولی راه پیشنهادشده‌تر نصب OpenJDK هست.. توی مخازن نگارش ۶، ۷ و ۸ از OpenJDK هست برای نصب کامل OpenJDK 8 از این دستور استفاده کن:

$ sudo apt-get install openjdk-8-jdk openjdk-8-doc openjdk-8-source openjdk-8-demo

پ.ن: اگه نسخهٔ اوبونتوت قدیمیه ممکنه OpenJDK8 توی مخازن نباشه و برای نصب ۷ هم صرفا عددای توی دستور رو به ۷ تغییر بده. برای نصب OpenJDK8 توی نسخه‌های قدیمی اوبونتو می‌تونی از PPAها هم استفاده کنی...

ممنون. Open JDK در Software Center هست. باز هم نیاز به نوشتن اون دستورات هست؟

[younes]
دوشنبه 03 اسفند 1394, 06:05 صبح
خیر نیاز نیست. تو سیستم عامل گنو لینوکس دوتا حالت وجود داره یا با واسط گرافیکی برنامه ای رو نصب میکنید و یا با استفاده از خط فرمان.

Sina.iRoid
سه شنبه 04 اسفند 1394, 19:56 عصر
سلام
دوستان من می‌خوام نسخه‌ی Oracle JDK و نصب کنم. ابتدا فایل JDK و از سایت خوده اوراکل دانلود کردم و بعد هم فیلم‌های آموزشی از یوتیوب دانلود کردم. کاملا با فیلم‌های آموزشی پیش رفتم. ولی نمی‌دونم چرا در آخر وقتی که دستور: java -version و می‌نویسم این پیغام و نشون میده:javac 1.8.0_73. در صورتی که وقتی دستور javac -version و می‌نویسیم باید اون پیغام و نشون بده. مشکل اینه که برنامه‌هام کامپایل میشن ولی اجرا نمیشن. هرکاری می‌کنم درست نمیشه. لطفا راهنماییم کنید. ممنون :).

علی بهمنی جلالی
دوشنبه 10 اسفند 1394, 16:41 عصر
سلام
دوستان من می‌خوام نسخه‌ی Oracle JDK و نصب کنم. ابتدا فایل JDK و از سایت خوده اوراکل دانلود کردم و بعد هم فیلم‌های آموزشی از یوتیوب دانلود کردم. کاملا با فیلم‌های آموزشی پیش رفتم. ولی نمی‌دونم چرا در آخر وقتی که دستور: java -version و می‌نویسم این پیغام و نشون میده:javac 1.8.0_73. در صورتی که وقتی دستور javac -version و می‌نویسیم باید اون پیغام و نشون بده. مشکل اینه که برنامه‌هام کامپایل میشن ولی اجرا نمیشن. هرکاری می‌کنم درست نمیشه. لطفا راهنماییم کنید. ممنون :).
سلام برای نصب Oracle JDK 8 در لینوکس، می‌توانید از آموزش زیر استفاده کنید:
http://linuxihaa.ir/%D9%86%D8%B5%D8%A8-8-jdk-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%84-%D9%88-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-javac-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85/

beginner_1395
شنبه 08 خرداد 1395, 01:47 صبح

این مخازن که میگید چی هست و ربطش به نصب این jdk چیه
اما میخوام Lazarus رو نصب کنم نمیدونم چطوریه
چند فایل با پسوند dep هستش که دانلود کردم و نمیدونم چیکارش کنم .........

[younes]
شنبه 08 خرداد 1395, 17:15 عصر
این مخازن که میگید چی هست و ربطش به نصب این jdk چیه

چند فایل با پسوند dep هستش که دانلود کردم و نمیدونم چیکارش کنم ......
http://askubuntu.com/questions/307280/how-do-i-install-applications-in-ubuntu