amint70
چهارشنبه 05 اسفند 1394, 21:19 عصر
سلام دوستان من برنامم داره تموم میشه و رو این موضوع گیر کردم و نمیتونم حلش کنم صبرم داره تموم میشه
یه جدول ساختم که اسم و یه کد رو دریافت میکنه کد ها از ده شروع میشه تا بیست میخوام تمام اسم هایی که کدشون دوازده هست رو توی لیست ویو نمایش ده
یه کلاس درست کردم به اسم databaseManager و کد زیر رو توش نوشتم کلاسم مشکل نداره و میتونم ردیف هارو تک تک بخونم مثل
SELECT * FROM tbl WHERE ID = 4
که این حالت فقط اونی که ای دیه 4 داره رو میخونه من میخوام همشون تو یه اکتیویتی به اسم ListShow تو لیست ویو نمایش داده بشه
CREATE TABLE tbl ( ID INT UNIQUE
PRIMARY KEY,
name VARCHAR (15) ,
rc INT
);
SELECT name FROM tbl WHERE rc = 12
هر کس برام حلش کنه پنج تومن شارژ همون لحظه براش میفرستم :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:
میدونم کمه در مقابل کاری که انجام میدین ولی دانشجویی حساب کنید :لبخند::لبخند:
یه جدول ساختم که اسم و یه کد رو دریافت میکنه کد ها از ده شروع میشه تا بیست میخوام تمام اسم هایی که کدشون دوازده هست رو توی لیست ویو نمایش ده
یه کلاس درست کردم به اسم databaseManager و کد زیر رو توش نوشتم کلاسم مشکل نداره و میتونم ردیف هارو تک تک بخونم مثل
SELECT * FROM tbl WHERE ID = 4
که این حالت فقط اونی که ای دیه 4 داره رو میخونه من میخوام همشون تو یه اکتیویتی به اسم ListShow تو لیست ویو نمایش داده بشه
CREATE TABLE tbl ( ID INT UNIQUE
PRIMARY KEY,
name VARCHAR (15) ,
rc INT
);
SELECT name FROM tbl WHERE rc = 12
هر کس برام حلش کنه پنج تومن شارژ همون لحظه براش میفرستم :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:
میدونم کمه در مقابل کاری که انجام میدین ولی دانشجویی حساب کنید :لبخند::لبخند: