ورود

View Full Version : ارسال پارامتر به سرویس

CsharpNevisi
سه شنبه 11 اسفند 1394, 03:47 صبح
سلام خسته نباشید
من یه سرویسی داره که یه ابجکتی به عنوان پارامتر ورودی میگیره .. یه کلاس یه پراپرتی های خودشو داره ... !!!!
من از تو جاوا چطوری باید پارامترهام رو ست کنم ؟؟؟؟؟
ادرس فراخوانی به این شکل هستش
من از این کد استفاده میکنم :

try {

URL myLink = new URL("http://test.pouyanmedgroup.com/service1.asmx/HelloWorld/param1/param2");
URLConnection myConnection = myLink.openConnection();
BufferedReader reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(myConnection.getInputStream()));
String Result = "";

while(reader.readLine()!=null)
{
Result+=reader.readLine();
}

return Result;
}
catch (Exception e) {
return e.getMessage();
}

خب من جای param1 و param2 میام استرینگ میدم .. حالا بخوام ابجکت بدم باید چجوری کار کنم ؟؟؟؟

Nevercom
سه شنبه 11 اسفند 1394, 13:12 عصر
چیزی تحت عنوان Object رو نمیتونیم بفرستیم.

تنها جایی که یک استاندارد برای ارسال و دریافت Object دیدم، استاندارد SOAP هست که دستورالعملی برای تعریف نوع داده و امکان تبدیل اونها رو میده.

شما میتونی همچین دستورالعملی رو برای خودت تعریف کنی، و اگر هم در سمت سرور از استاندارد خاصی استفاده می کنی، سعی کن معادل اون رو در این سمت پیدا کنی یا پیاده سازی کنی

CsharpNevisi
سه شنبه 25 اسفند 1394, 03:13 صبح
بعد از کلی درگیری و سماجت بالاخره تموم شد :) .. من از WCF استفاده میکنم مشکلم حل شد .. جواب رو میگم هرکی به این مشکل برخورد شاید بتونه ازش استفاده کنه .. !!!

باید متد سرویس به صورت پست فراخوانی بشه .. پارامتر هم یا به XML و یا به JSON باید تبدیل شه که با این کار ... تنام پارامتر ها .. نام کلاس .. و ... باید در جاوا و سرویس دقیقا یکسان باشه .. کلاسمونو به JSON تبدیل میکنیم و به سرویس پست میکنم .. :) .. !!! (سورس الان همراهم نیست که بزارم :( ... )